Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzelmemiş ben hemen düzeltiyorum canım o kısmını unutmuşum ben ya :) teşekkür ederiz@Ecz.imis cnm 6. Takım Ortalaması ni düzelttim , soylemeyi unutmuşum. 3 haneli yazıp yuvarlamiyoruz. O nedenle 0.98 olan ortalamayı 0.975 olarak değiştirdim
düzelttim canımKizlar telden yaptigim icin renkleri falan duzeltemedim. 2. Takiminkinde de Bi duzenleme yaparsaniz sevinirim............
Eline sağlık tatlımmdüzelttim canım
Yaaa yine bizim takımın yaptığı bildirim yok en son olarak onu almamislar. Şaka gibi..düzelmemiş ben hemen düzeltiyorum canım o kısmını unutmuşum ben ya :) teşekkür ederiz
Eline sağlık tatlımm
canım düzenleme zamanım geçmediyse hemen düzelteyimYaaa yine bizim takımın yaptığı bildirim yok en son olarak onu almamislar. Şaka gibi..
Kizlar burdan da yazip m81ratorlere birakmak istiyorum isi artik inatla birbirimizi anlamak istememizin sebebinin altinda baska seyler aramaya baslicam
seaBahAR K Kazen Mune
5.takimimizin Nanelibal isimli üyesi yazliktaki A tartisi ile en son 82,2 bildirimi yapti ve bu uye yarismaya yeni katildi.
Daha sonra yazliktan donerken tartiyi orda birakti evinde tarti olmadigi icin gitti B tartisi aldi ama cuma bildirimine yetisemedi. Cumartesi pazar gunu bize aşağıdaki mesaji yazdi takimdan
Denedim denedim, şu an parke üzerinde tartılıyorum 5 litre damacanayla çıktığımda tam +5 oluyor.
Benim yazlıktaki kilom eksikmiş, orda en son 82.2 gelmiştim, ertesi gün burda tartıldığımda 85lerdeydim sonra kendimi saldım o sinirle Bugün sabah 84.5 çıktım 1 kilo inmişim ama bence 82-83 kiloyum yine regl şişliğim var.
Bu hafta muhtemelen 82-83 arası gelicem yani cuma günü.
Ve biz de ona tarti farki ekleriz listede dedik.. Bu arkadasimiz bu sabah B tartisi ile 81,5 bildirimi yapti. Not : B tartisinda ilk soyledigi 85ten sonra 2hafta icinde 81e indi ve arada regl idi simdi regli siskinligini de attti.. arkadaslar sanirim nasil bu kadar fark oluyir kismina da takildi..
Neyse benim karar defterinden okuyup anladigima gore bu arkadasi su sekilde bugunun listesine eklemeliyim
81,2+3=85,2 B tartisinda Pazar gunu bildirdi
(85,2/81,5/3,7/%4,34/%2,17)
Tarti farki nedeniyle +3kilo eklendi ve gecen hafta bildirim yapmadığı icin yuzdesi 2ye bölündü
Umarim tum ayrintilariyla duzgun sekilde anlatabilmisimdir..
seaBahAR abla bi goz atabilir misin duruma rica etsek??
Canim sabahtan beri tartışıyoruz elim dolandi yanlis yazmisim.. son bildirim 82,2+3=85,2Canim bende yeniyim nasil yapilir bilmiyorum ukalalik da yapmak istemiyorum ama
81.2+3=85.2 kısmı hatalı olmuş
kolay gelsinCanim sabahtan beri tartışıyoruz elim dolandi yanlis yazmisim.. son bildirim 82,2+3=85,2
Sagol uyardigin icin
İşi inatlasmaya getirmeyelim lütfen. Cumartesi 85 gelmişse(ki bu 1 haftayı kapsar 2 haftayi değil) bu regle şişliği olarak ta kabul edilebilir.Yazarken hesap hatasi yapmisim duzeltmeli halo aşağıladıdir
Kizlar burdan da yazip moderatorlere birakmak istiyorum isi artik inatla birbirimizi anlamak istememizin sebebinin altinda baska seyler aramaya baslicam
seaBahAR K Kazen Mune
5.takimimizin Nanelibal isimli üyesi yazliktaki A tartisi ile en son 82,2 bildirimi yapti ve bu uye yarismaya yeni katildi.
Daha sonra yazliktan donerken tartiyi orda birakti evinde tarti olmadigi icin gitti B tartisi aldi ama cuma bildirimine yetisemedi. Cumartesi pazar gunu bize aşağıdaki mesaji yazdi takimdan
Denedim denedim, şu an parke üzerinde tartılıyorum 5 litre damacanayla çıktığımda tam +5 oluyor.
Benim yazlıktaki kilom eksikmiş, orda en son 82.2 gelmiştim, ertesi gün burda tartıldığımda 85lerdeydim sonra kendimi saldım o sinirle Bugün sabah 84.5 çıktım 1 kilo inmişim ama bence 82-83 kiloyum yine regl şişliğim var.
Ve biz de ona tarti farki ekleriz listede dedik.. Bu arkadasimiz bu sabah B tartisi ile 81,5 bildirimi yapti. Not : B tartisinda ilk soyledigi 85ten sonra 2hafta icinde 81e indi ve arada regl idi simdi regli siskinligini de attti.. arkadaslar sanirim nasil bu kadar fark oluyir kismina da takildi..
Neyse benim karar defterinden okuyup anladigima gore bu arkadasi su sekilde bugunun listesine eklemeliyim
82,2(A tartisindaki son bildirim)+3(tarti farki)=85,2 B tartisinda Pazar gunu bildirdi
**2bildirim arasinda 1gün var
Tarti farki nedeniyle +3kilo eklendi ve gecen hafta bildirim yapmadığı icin yuzdesi 2ye bölündü
Canim uyeniz artik bu yeni tartiyi devamli kullanacaksa ve bu tartida 3 kg fazla tartiyor ise, bahsettiginiz gibi 3kg fazlayi kilosuna ekleyip, yaninada tarti degisikligi notunu dusersiniz.Yazarken hesap hatasi yapmisim duzeltmeli halo aşağıladıdir
Kizlar burdan da yazip moderatorlere birakmak istiyorum isi artik inatla birbirimizi anlamak istememizin sebebinin altinda baska seyler aramaya baslicam
seaBahAR K Kazen Mune
82,2(A tartisindaki son bildirim)+3(tarti farki)=85,2 B tartisinda Pazar gunu bildirdi
**2bildirim arasinda 1gün var