geçengün bilgisyar patladı ve psu diye bir parçası yanmış o değişecekmiş bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı ve şuanda onda yazıyorum çıkmam lazım kendisi başımda bekliyor çünkü bizim takımada neden bilmiyorum kimse pek uğramamış 2 kardeş takımımız olmasına rağmen neyse en azından listeyi koyalım da haftaya için kayıtlara geçmiş olsun özür diliyorum kendi adıma...
geçengün bilgisyar patladı ve psu diye bir parçası yanmış o değişecekmiş bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı ve şuanda onda yazıyorum çıkmam lazım kendisi başımda bekliyor çünkü bizim takımada neden bilmiyorum kimse pek uğramamış 2 kardeş takımımız olmasına rağmen neyse en azından listeyi koyalım da haftaya için kayıtlara geçmiş olsun özür diliyorum kendi adıma...
tebrikler amonracım ilk haftadan birincilik duygusunu tatman eminim dahada azimlenmene sebep olmuştur inşallah daha nice birincilikler görürsün canıma.s.a.s.a.s.
Slm kizlar,
Ben 3. takimdan, kusura bakmayin elimde olmayan nedenlerden dolayi giremedim.
Saat 2den- 4e kadar ugra$tim KK ya girmek icin ama giremedim, internetim de sorun vardi.
Takimdan arkadaslar'da girmemisler, ben yaparim demistim cunku.
Bizim kardes takimda, bize yardimci olmami$.
Kusura bakmayinnnn
zalimi normalde kurallar gereği sizin takımın diskalifiye olması gerekiyor bu durumda biliyorsun fakat bu gün bir çok kişi giriş yapamadı ben de dahil bu yüzden bana kalırsa sadece etap dışı kalmanız uygundur derim tabiki yinede diğer arkadaşlar fikirlerini belirtirler...
tatlımm biliyosun ben de giremedim bu hafta kk ya..diğer arkadaşlarda girememişlerdir mutlaka..bizlik bir sorun olmadığından ben bu hafta listelerde tüm takımların olmasından yanayım..
emin olduğum bir konu ben girebilseydim diğer madur olan takımlar ve arkadaşlarda şu an listelerde olucaklardı şeker..
sonuçta burda tüm takımlardaki arkadaşlarla bir aile gibi olduk..sorun ihmalkarlık olmadıktan sonra eksik kalmayalım olurmu..ziraa cumaları kilo vermeye çabalayan hepimiz için çok önemli adeta bir dönüm noktası..
diğer iki takımda katılsın listemiz tekrar düzenlensin olumu şeker..
turkbayragiburası kk,burası diyet grupları,burası bir aile kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
tüm takımlara kalisin diskalifiye olsunlarmı diğer arkadaşlarında fikrini alalım dediiğini haber verdim karar neyse bir an önce belirlensin ki ona göre listemizde önemli düzenlemeler yapacağım
zalimi normalde kurallar gereği sizin takımın diskalifiye olması gerekiyor bu durumda biliyorsun fakat bu gün bir çok kişi giriş yapamadı ben de dahil bu yüzden bana kalırsa sadece etap dışı kalmanız uygundur derim tabiki yinede diğer arkadaşlar fikirlerini belirtirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?