Zalimicim.. öncelikle diskalifiye yönünde oylama bekliyor olmana gerek yok..
Çünkü kallisim aşağıdaki mesajında çok net bir açıklama yapmış:
Evet, kurallar gereği diskalifiye olmanız gerekiyor. ANCAK teknik aksama yüzünden bu kural işletilmiyor.. Kallisimin (alıntılamayı unutmuşum mesajını pardon) son mesajında öne sürdüğü çok doğru bir nokta var.. Özetle "senin cpu un bozuk giremedin, peki ya diğerleri.. Koskoca 7. takım ve 7. takımın tamı tamına 2 tane olan kardeş takımından bir sürü arkadaş.. Zaten sen de haklı olarak bundan yakınmışsın.. a.s.
Dolayısı ile etap dışı kalmanız gerekiyor.. (Aynı şekilde 3. takımın da)
Hem bu haftaki listenize bakarsak, % 0.02 lik bir oranla, etap içi / etap dışı kalmanızı önemli kılacak bir başarı da yok.. yerimseniben
Akrebin her ne kadar yarışmanın ruhu ile ilgili söylemlerine katılsam da, keşke gerçekler de böyle olsa diye düşünmeden edemiyorum..
Benim kafa şöyle işliyor.. Zalimi, benim için burada elinden geleni yapan, her ihtiyaca elinden geldiğince yardım elinin uzatan, paylaşım alanını okuyan nadir arkadaşlarımızdan biri.. Bugüne kadar bir çok olayda bunu gördüm..
Ama mesala 3. takım bana göre bir muamma.. Soru soruyorum, cevap yok.. Hatırlatılıyor başka takımlarca yine cevap yok.. Sonra liste yok..
Şuraya bağlayacam konuyu.. ]Kişinin/takımın bugünkü hatasını değerlendirirken geçmiş kimliğini de unutmamak gerekir diye düşünüyorum..
Son olarak 3. ve 7. takıma önemli bir hatırlatmada bulunayım.
Önümüzdeki hafta listelerinizi bildirirken bunların iki haftalık OLMAMASI gerektiğini biliyorsunuz değil mi arkadaşlar..?