ne güzelŞimdi gözüme çarptı da.. 306. etaptan bu yana, yani 63 etaptır (yazıyla altmışüç) etap raporuna ilişkin ceza puanı alan takım olmamış..
Ne güzel di mi..
:118: :118: :118:
Ben niye seviniyorum böyle şeyler olunca.. Var mı tanıdığınız bi doktor..
Koşun koşun.. 5n1k başladı..
Aman be! Böyle değildi ki..
Baştan alıyorum..
Koşun koşun.. Süper bi analiz çıktı 5.takımdan..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36118007#post36118007
Ben yine çok sevindim.. evet evet delirmiş olmalıyım..
aman tahtaya filan vuralım dimiŞimdi gözüme çarptı da.. 306. etaptan bu yana, yani 63 etaptır (yazıyla altmışüç) etap raporuna ilişkin ceza puanı alan takım olmamış..
Ne güzel di mi..
Ben niye seviniyorum böyle şeyler olunca.. Var mı tanıdığınız bi doktor..
Bu hafta 6. takım kazandı tebrik ediyorumve Ramazan dolayısı ile yarışmaya ara veriyorum, oruç sonrası devam ederiz 6. takımın kızçeleri
kimse gitmesin ablam kilo versinler ama gitmesinlerEn doğru kararı vermişsin Ebrucummm 6,5 kiloyu ne yapıp eder verirsin cnmmaynı bağımlılık bende de mevcutt gitmemek için 6, takımı açtım baksana:81::81: çok sevdim burdaki herkesii
Süper bir analiz olmuş. Kocaman tebrik ediyorum 5. takım üyelerini.Koşun koşun.. 5n1k başladı..
Baştan alıyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36118007#post36118007
ne güzel
Bu mutlu günün hatrına şu gariban 2 takımında cezasını affediversen diyorum mübarek gün
Hem listenin altında çok kötü duruyo canımmm
Grup indirimi güzel olur
Artık rahat rahat 7 li kilolara doğru yelken açabilirsin..
Ay çok fenasınız.. Rapor yayımlıcam lafa tutuyosunuz beni..
ne güzel
Bu mutlu günün hatrına şu gariban 2 takımında cezasını affediversen diyorum mübarek gün
Grup indirimi güzel olur
Ayyyyyy ilahi moniiiiiiiiiiiii bi an 2 takımı 2. takım gibi algıladı beynim kalpten gidiyodum biz ceza adık nasıl gözümden kaçtı diye
Şöyle yapalım..ne güzel
Grup indirimi güzel olur
Yahu nasıl baskıdır..Süper bir analiz olmuş. Kocaman tebrik ediyorum 5. takım üyelerini.Senin de ellerine yüreğin sağlık Püsküüt' cüm
Bende moni' ye katılıyorum aslında. Bu güzel günün şerefine o iki takımın cezası affedilebilir mi acaba:44::18:
Serde meraklı olduğunu biliyom ya.. Napalım başka türlü sesin çıkmıyo.. Kilo alınca suskun kraliçe oluyosun..Bu mesajınla beni zoorlaa 5 li rakamlara yolluyosun amaaa
AhahahahahaAyyyyyy ilahi moniiiiiiiiiiiii bi an 2 takımı 2. takım gibi algıladı beynim kalpten gidiyodum biz ceza adık nasıl gözümden kaçtı diye
Valla benden duymuş olmayın ama..
6. takımın analizi de en az 5. takımınki kadar güzel anacım..
Merak eden tıklasın..
Bak yeni pişti, dumanı üstünde..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36123594#post36123594
anlaştık anlaştıkŞöyle yapalım..
Affetmiş gibi yapayım, ama aramızda kalsın..
Belki nazar boncuğugur onlar, ve silinirlerse büyü bozulur falan.. Olabilir böyle şeyler..
Bak valla siliyorum ama geçici olarak... eğer bi takım ceza alırsa şıpadanak eski cezaları yeniden eklemek üzere listeye..
Anlaştık mı..
Yahu nasıl baskıdır..
Dangalağın biri Allah Hitlerden razı olsun demiş ya.. Cuma yarışmasından da razı olsun demek istedim..
Ya arkadaşlar benim balatalara bişicikler oldu son bi yıldır.. Hava mı alıyom nedir.. iyice gevşedi..
Laydlinecım teşekkür ederim güzel sözlerine.. Hepimize sağlık olsun..
Serde meraklı olduğunu biliyom ya.. Napalım başka türlü sesin çıkmıyo.. Kilo alınca suskun kraliçe oluyosun..
AhahahahahaAma sahiden koptum..
Baştan alıyorum..
Merak eden tıklasın..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36123594#post36123594
Serde meraklı olduğunu biliyom ya.. Napalım başka türlü sesin çıkmıyo.. Kilo alınca suskun kraliçe oluyosun..
AhahahahahaAma sahiden koptum..
tebrıkler 5. ve 6 takım supersınız kızlar
tebrikler 6. takım maşallah maşallah
Merak eden tıklasın..
tebrikler 5. takım süpersiniz
aman tahtaya filan vuralım dimi
aaa niye bitirdiniz ne güzel takipteydimaz yede kendin yarış diyeceksiniz ama hiç az yemiyorum hiççç
kimse gitmesin ablam kilo versinler ama gitmesinler
ne güzel
Grup indirimi güzel olur
Baştan alıyorum..
Bu hafta 6. takım kazandı tebrik ediyorumve Ramazan dolayısı ile yarışmaya ara veriyorum, oruç sonrası devam ederiz 6. takımın kızçeleri
Tşkler akrebimmmramazandan sonra devam ederiz tabikiii:18::18::18:
Baştan alıyorum..
tebrikler 5. takım süpersiniz
aman tahtaya filan vuralım dimi
aaa niye bitirdiniz ne güzel takipteydimaz yede kendin yarış diyeceksiniz ama hiç az yemiyorum hiççç
kimse gitmesin ablam kilo versinler ama gitmesinler
Süper bir analiz olmuş. Kocaman tebrik ediyorum 5. takım üyelerini.Senin de ellerine yüreğin sağlık Püsküüt' cüm
Bende moni' ye katılıyorum aslında. Bu güzel günün şerefine o iki takımın cezası affedilebilir mi acaba:44::18:
Merak eden tıklasın..
tebrıkler 5. ve 6 takım supersınız kızlar
günaydınlarr başta püsküüt olmak üzere kaptan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz saolun varolun arkadaşlar 5. takımın bi kaptanında iş yopk onun dışında üğyeleri güzel kilo veriyorlarkaptan ise takımı bırakmamak adına sanırım kilo alarak takımı bırakmıyor:26::26::26: şaka bir tarafa ben kaptan olarak iyi br örnek olmasam da arkadaşlarım saolsunlar çok azimliler
Bu arada sevgili kaptan arkadaşlarım gizemli_1105 arkadaşımız bizim takımda ama diskalifiye listesinde görünüyor gecen sene ağustos ayında hamilelşik şüphesiyle ayrılmak istediğini 4. takım kaptanına iletmiş sanırım bi anlaşmazlık olmuş 3 defa bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edilmiş, gizemli_1105 arkadaşımız şu an 40 günlük anne ve tekrardan gruplara katılmak istiyor tabii eğer siz onay verirseniz şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
tatlım,gizemli1105 arkadaşımızın tekrar tarışmasında 8.takım adına bir problem yok,yarışabilirgünaydınlarr başta püsküüt olmak üzere kaptan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz saolun varolun arkadaşlar 5. takımın bi kaptanında iş yopk onun dışında üğyeleri güzel kilo veriyorlarkaptan ise takımı bırakmamak adına sanırım kilo alarak takımı bırakmıyor:26::26::26: şaka bir tarafa ben kaptan olarak iyi br örnek olmasam da arkadaşlarım saolsunlar çok azimliler
Bu arada sevgili kaptan arkadaşlarım gizemli_1105 arkadaşımız bizim takımda ama diskalifiye listesinde görünüyor gecen sene ağustos ayında hamilelşik şüphesiyle ayrılmak istediğini 4. takım kaptanına iletmiş sanırım bi anlaşmazlık olmuş 3 defa bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edilmiş, gizemli_1105 arkadaşımız şu an 40 günlük anne ve tekrardan gruplara katılmak istiyor tabii eğer siz onay verirseniz şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
günaydınlarr başta püsküüt olmak üzere kaptan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz saolun varolun arkadaşlar 5. takımın bi kaptanında iş yopk onun dışında üğyeleri güzel kilo veriyorlarkaptan ise takımı bırakmamak adına sanırım kilo alarak takımı bırakmıyor:26::26::26: şaka bir tarafa ben kaptan olarak iyi br örnek olmasam da arkadaşlarım saolsunlar çok azimliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?