Arkadaşlar merhaba....
Ben bildiğiniz gibi bir kaç gün önce yarışmaya geri dönen eski yarışmacılar arasındayım... bizim bir sorunumuz var .... takım arkadaşlarımızdan bijoux 5.takımda yarışırken karnesini alıp mezun olmuştu....takımın çoklu mezun vermesinden sonra 5.takım kalan üyeleri dağıldı... bijoux arkadaşımız bir süre sonra 4. takımda paylaşım yapmış ve listelere yeniden girmiş... fakat araştırdığımda gördüm ki takımdan bir haftalık izin isteme süreci yanlış algılanmış olacak ki.. 231. etapta paylaşımda bulunmadığından dolayı diskalifiye listesine girmiş...
Yeni kurallar gereği sizin oylamanıza ihtiyacımız var bijoux arkadaşımız 7.takımda bizimle beraber şu an ve listelere girebilmek için onayınızı beklemekte...
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum...
Arkadaşlar merhaba....
Ben bildiğiniz gibi bir kaç gün önce yarışmaya geri dönen eski yarışmacılar arasındayım... bizim bir sorunumuz var .... takım arkadaşlarımızdan bijoux 5.takımda yarışırken karnesini alıp mezun olmuştu....takımın çoklu mezun vermesinden sonra 5.takım kalan üyeleri dağıldı... bijoux arkadaşımız bir süre sonra 4. takımda paylaşım yapmış ve listelere yeniden girmiş... fakat araştırdığımda gördüm ki takımdan bir haftalık izin isteme süreci yanlış algılanmış olacak ki.. 231. etapta paylaşımda bulunmadığından dolayı diskalifiye listesine girmiş...
Yeni kurallar gereği sizin oylamanıza ihtiyacımız var bijoux arkadaşımız 7.takımda bizimle beraber şu an ve listelere girebilmek için onayınızı beklemekte...
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum...
Bence sakıncası yok 1.ve 4.takım adına. Sevgiler.
9. takım olarak sakıncası yok ... saglıklı kılo vermeler...
3.takim adina evet diyorum hicbir sakinca yok
biraz geç oldu ama kusura bakmayın 5. takım içinde hiç bir saıncası yok
Beş takımdan cevabı aldık. arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ediyorum...
Kalan takımlarda cevaplarsa bu kızı ne yapacağımıza bir karar verelim böyle kaçakmı yarışalımatalımmı satalımmı yoksa toptan çıkıp gidelimmi yadaaaaaa sessiz sedasız 7.takımda kendi halimizde dedikodumuzu yaparak günümüzü geçirelimmi....
Aksi bir fikri olan yoksa, 361. etapla 362. etabı birleştirelim ve haftaya yani 362. etapta farkları ikiye bölerek bildirimde bulunalım.
Merhaba,
Ben yeniyim de o yüzden soruyorum; bu takımlara neye göre giriliyor ? Ben de takımlardan birine dahil olmak istiyorum, ne yapmam lazım ?
Beş takımdan cevabı aldık. arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ediyorum...
Kalan takımlarda cevaplarsa bu kızı ne yapacağımıza bir karar verelim böyle kaçakmı yarışalımatalımmı satalımmı yoksa toptan çıkıp gidelimmi yadaaaaaa sessiz sedasız 7.takımda kendi halimizde dedikodumuzu yaparak günümüzü geçirelimmi....
İyi düşünmüşsün akrebim..Öhöm öhömHatırlatma olsun dedimdi
sevgili kaptan arkadaşlarım bu haftada 1 mezun daha verdik 1 tane üyemizde paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu uzun süreli izne ayrılan arkadaşlarımız da olunca takımdaki üye sayımız çok azaldı eğer sizler için uygunsa ptesi kadar çok yoğunum ama ptesiden sonra yeni üye alımı yapacağız takıma eğer üye ihtiyacınız yoksa ptesiden sonra yeni üyeleri bize yönlendirebilirmisiniz?
Lazım olan bilgileri sor kallisim bendeki excel dosyalarından pıtadanak bulur söylerim.. Boşuna yorulmayın bi sürü bilgi toplamak için..
2005 mi.. hmm.. dua edin 1885 yazmamışım.. herkes hava alıyo dönüyo ben burada küflendim ayol..
Hemen düzelteyim.. Teşekkürler..
Öncelikle hepiniz tekrardan hoşgeldiniz canım
2. ve 8. ve 14. takımlar adına EVET diyorum, kaçak göçek yarışmaya gerek kalmasın dimi ya