- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Sevgili püsküüt yeni takim icin bir mesaj yazmistim.fikrini bildirirmisin lütfen
berilcim.. laydline dan teklif gelince ben ayrıca fikir yazmaya gerek görmemiştim..
Şöyle düşünüyorum..
Son zamanlarda; kaptan olma niyetiyle gelip de kapalı takımları açan veya açık olan bir takımı devralan üç arkadaşımız da (chentig, dalin26 ve kadis) sonradan fikir değiştirdiler ve takımlar ortada kaldı.. Kimi takımın (12. takım) üyeleri diğer takımlara dağılarak kapandı, kimi takım (14. takım) da başka bir takım kaptanının (akrep33) özverisiyle yoluna devam etti, kimi takım da (5.takım) eski üyesi (toplight) sayesinde dağılmaktan kurtardı.. Yeri gelmişlen takımları kurtaran arkadaşlarıma bir kere daha teşekkür edeyim..
Sonuç olarak; sen de eğer bu örnekler gibi daha sonra vazgeçersen yine bir takım ortada kalacak demektir.. ve bu durumda yine diğer takım kaptanlarına iş düşecektir..
Bu nedenle de ben kapalı takım açalım/açmayalım şeklinde bir fikir belirtmek istemiyorum.. Diğer takım kaptanlarının fikirlerini alalım.. Çünkü dağılan takımları onlar toparlıyor..
Ha sadece şunu diyebilirim.. Özverili ve çalışkan olduğunu görüyorum.. Kanıtları da ortada.. Yani seni tanıyorum, ve eğer gerçekten istiyorsan kaptanlığı yapabileceğini düşünüyorum.. Ama öte yandan da kaptanlığın çok fazla özveri gerektirdiğinin ve bu yarışma eğer 7 yıldır devam ediyorsa kaptanlar sayesinde olduğunun da altını bir kez daha çizmek istiyorum..
Dilerim beni yanlış anlamışsındır.. Kişiye dayalı değil, bugüne kadar başımıza gelenler nedeniyle oluşmuş olan fikirlerimi söylüyorum..
Son düzenleme: