- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
monicigim yardim gerekirse biliyorsun her zaman hazirim..her şey çok güzel,çok güzel diyorsunuzda,takımın halini görseniz
aynı fikirlerdeyim sizlerle,takımda her üye yarışmanın tüm koşulları hakkında bilinçli olmalı,gerektiğinde her görevi yapabilmeli..ama..aması var işte
bu hafta sonu şehir dışında olucam ve cuma günü takımın listesini hazırlayamıcam.kara kara düşünüp strese bile girdim.sonra aylar önce izne ayrılan yardımcıma mesaj attım,takımla bu hafta ilgilenebilirmi diye..sağolsun ilgilenebileceğini söyledi..paylaşım alanında diğer kaptanlarımızdan rica edecektim eğer cevap vermeseydi..özetle takımda bu konularda güvenebileceğim hiç kimse yok malesef..yazdığım şeyleri bile okumuyorlar ki..bi ara baya bi uğraştım bilinçlendirmek için ama gördümkü o ku mu yor lar
bu arada zaten yoğun bir dönemden geçiyorum,takım sebebiylede hiç motivasyonum yok,çabaladıkça, müthiş kilo aldım ve almaya da devam ediyorum
canim 3 haftadir o kadar yogunumki,takima kilomu bildirip cikiyorum..takimdaki herkes liste hazirlamayi bildiginden gözüm arkada kalmiyor,biri olmasa biri hazirliyor sagolsunlar ve listemiz acikta kalmiyor..keske bunu kural haline getirsen canim:26:
mesela ben her hafta bilmeyen birine veriyorum listeyi,yapa yapa ögreniyor zaten..sorumluluk ver canim bence,yazdiklarin okunmuyorsada zaten niyetleri yok zayiflamaya,yol ver bence yaninda olmayanlara...herkes sorumlulugunu bilmeli ama demi,kaptansin diye hersey sanami kalacak