Merhaba Kizlar
Ya yemin ederim burayi bi yarim Saat önce bulsaydim, o iki Tabak makarnayi yemez simdide su aygiri gibi yatmazdim koltugun üstünde. Catlicam az kaldi ya, cok yedim. ayyyyy nefes alamiyorum
Ama su andan itibaren basliyorum kizlar ya, yeter artik. Su yattigim yerden kalkabilsem biraz hareket edicemde, su anda münkün degil
Ben 1.65 Boy 69 kiloyum, ah ahh bi zamanlar 55 idim. Ne güzeldi o günler, vallah cok mutluydum ya. Eski günlerime geri dönmek istiyorum arkadaslar. Bende katilabilirmiyim ???
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=138629&page=15658&p=33499118#post33499118Evet kararliyim:) Nereye yazmam gekiyodu?
Evet kararliyim:) Nereye yazmam gekiyodu?
arkadaşlar kadis mesaj atmış ilerinin yoğunluğu sebeiyle kaptanlığı sana bırakıyorum demiş kaptan olan arkadaşlar biliyorsunuz bu iş büyük sorumluluk istiyor ben geçici süre kadis yoğunluğunu geçirene kadar ya da aday olacak birisi olana kadar kaptanlığı götüreceğim püsküütüm sen 5. takım kaptanı olarak beni yazabilirmisin bir de son karar defterine baktım bizim 5. takımın kardeş takımı yok kim bizle kardeş takım olmak ister hadi bakalım kardeş takım aranıyorr aslında 3. takım bizi bu aşamaya getiren takım tekrar 5. takımı ayağa kaldıran takım oldu ama kabul ederler mi bilmiyorum
:26::26::26::26:
Seve seve kabul ederiz tatlımmm tabiii kurallar açısından bir sakıncası yoksa
arkadaşlar kadis mesaj atmış ilerinin yoğunluğu sebeiyle kaptanlığı sana bırakıyorum demiş kaptan olan arkadaşlar biliyorsunuz bu iş büyük sorumluluk istiyor ben geçici süre kadis yoğunluğunu geçirene kadar ya da aday olacak birisi olana kadar kaptanlığı götüreceğim püsküütüm sen 5. takım kaptanı olarak beni yazabilirmisin bir de son karar defterine baktım bizim 5. takımın kardeş takımı yok kim bizle kardeş takım olmak ister hadi bakalım kardeş takım aranıyorr aslında 3. takım bizi bu aşamaya getiren takım tekrar 5. takımı ayağa kaldıran takım oldu ama kabul ederler mi bilmiyorum
:26::26::26::26:
Seve seve kabul ederiz tatlımmm tabiii kurallar açısından bir sakıncası yoksa
teşekkür ederiz o zaman püsküüt canım bizi 3 takımla kardeş takım yaparmısın bi de luci221177 arkadaşımızı kaptan yardımcısı yaparmısın karar defterinde bir yardımcı daha belirleyeceğiz onu da ilerleyen zamanlarda haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?