Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. TAKIM 169. ETAP
makeup (76.2 )
sevorane (59.1 )
teodesa ( 80 )
jnaz ( 74.8 ) ( 99. etap 9. takımdan 58.9 olarak ayrılmıştı)
_mysterious ( 63.5 )
1.TAKIM TOPLAM KİLO (278.8 )
burayamı paylasıyoz kızlarr
burda paylaşıyoruz ama yapmamız gereken hesaplar var . eğer yapamazsanız yardıma geleyim ...
bu hafta ılk haftamız hesaplama yapmıyoruz o yuzden sadce kılolarımız paylasıyoruz
1. TAKIM 169. ETAP
makeup (76.2 )
sevorane (59.1 )
teodesa ( 80 )
jnaz ( 74.8 ) ( 99. etap 9. takımdan 58.9 olarak ayrılmıştı)
_mysterious ( 63.5 )
1.TAKIM TOPLAM KİLO (278.8 )
burayamı paylasıyoz kızlarr
169. Etapla ilgili bazı hatırlatmalarım var:
1. Takım
Bu haftaki listeniz sadece başlangıç kilolarınızı kapsadığı için liste hazırlamanıza gerek yoktu.
Dolayısı ile ben de yarışmaya başlangıcınızı 170. etap olarak kabul ediyorum.
170. etap listenizi hazırlarken bu haftaki kilolarınızı başlangıç kilosu olarak yazıp, haftaya Cuma olduğunuz kiloya göre farkları yazacaksınız.
Sadece jnazın durumu farklı. Eski üye olduğu için arada geçen süre zarfında aldığı kiloyu 170. etap listesine yansıtması gerekiyor.
Ayrıca; Hoşgeldim jnazcım.. a.s. Bir kez başardın, bir kez daha başaracaksın. Sağlıklı zayıflamalar diliyorum.
püsküütçüm hoşbuldum ve çok teşekkür ediyorum vereliniortak169. etap derecelerini paylaşan takımlara ve arkadaşlara tebrikler.. a.s.
İrem&Özgecim ellerine sağlık.. a.s.
169. Etapla ilgili bazı hatırlatmalarım var:
1. Takım
Bu haftaki listeniz sadece başlangıç kilolarınızı kapsadığı için liste hazırlamanıza gerek yoktu.
Dolayısı ile ben de yarışmaya başlangıcınızı 170. etap olarak kabul ediyorum.
170. etap listenizi hazırlarken bu haftaki kilolarınızı başlangıç kilosu olarak yazıp, haftaya Cuma olduğunuz kiloya göre farkları yazacaksınız.
Sadece jnazın durumu farklı. Eski üye olduğu için arada geçen süre zarfında aldığı kiloyu 170. etap listesine yansıtması gerekiyor.
Ayrıca; Hoşgeldim jnazcım.. a.s. Bir kez başardın, bir kez daha başaracaksın. Sağlıklı zayıflamalar diliyorum.
3. Takım
saysaybitmiyor: Geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlarımızı, bir kez ilgili hafta listesinde belirtmek yeterli.
5. Takım
HIFZIYS: Geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlarımızı, bir kez ilgili hafta listesinde belirtmek yeterli.
bluebottle : Arkadaşımız ayrılıp geri döndüğü için, bunu listemizde (geri döndü) şeklinde belirtmeniz gerekmektedir.
6. Takım
ozdekrd: Arkadaşımızın nicki özgekrd değil miydi? 2 haftadır bu şekilde yazılıyor, değişti mi acaba?
narin nazenin : Arkadaşımızın ayrı kaldığı sürede verdiği kiloyu yazma biçiminiz doğru olmuş. Teşekkür ederim.
13 Takım
Greendreams : Geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlarımızı, bir kez ilgili hafta listesinde belirtmek yeterli.
Püsküütüm 1. takımda ki arkadaşlarla ben ilgileneceğimi yazmıştım bu hafta kilo bildirimleriniz hesaplanmayacak diye not düşüp İstanbula geldim onlar da paylaşıma yazmışlar haklı olarakbilmiyorumkismile
jnaz ile ilgili durum ise, hamilelik dönemi için ayrılmış arkadaşımız ve bebek sahibi olup dönmüş aramızaopuyorumnanaktan