- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortamın kural hatırlatıcısı olmaktan yoruldum arkadaşlar..
Yarışma sizin, kurallar sizin.. Kararlar da sizin..
Şu andaki ortam beni çok rahatsız ediyor..
En çok rahatsız eden ne inanın bilmiyorum..
Sorumsuz davranan 3. takım mı?
Yoksa sorumsuzluğa tepkisiz kalan diğer takımlar mı..
Susuyorum ve kararı, gidişatı sizlere bırakıyorum..
başkanımız ve yardımcısı tatilde bizde oyunda daha yeniyiz kuralları daha tam bilmiyoruz bile yapmaya kalktım ama renkler karışıyor sıra karışıyor bir türlü işin içinden çıkamadım sıranın bizde olduğunuda bilmiyorduk bu sabah öğrendim püsküüt 14. takımdan yardım isticektim ama aynalarda daha girmedi galiba yardım edermisin gerçekten çk özür dileriz
kızlar yaptım listeyi geç oldu kusura bakmayın bütün kulüpten özür diliyorum inş bir yanlışlık yapmamışımdır renklerde ufak bir problem yaşadım düzelttim sonunda dereceye giren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı başımıza mesaj sayım yeterli olmadığından linki yapıştıramadım kusura bakmayın tekrardan
inşallah ceza almayız bir cezası varmı
Ortamın kural hatırlatıcısı olmaktan yoruldum arkadaşlar..
Yarışma sizin, kurallar sizin.. Kararlar da sizin..
Şu andaki ortam beni çok rahatsız ediyor..
En çok rahatsız eden ne inanın bilmiyorum..
Sorumsuz davranan 3. takım mı?
Yoksa sorumsuzluğa tepkisiz kalan diğer takımlar mı..
Susuyorum ve kararı, gidişatı sizlere bırakıyorum..
tatlım bendeniz 2. takım kaptanı buyrunnnnnnnnn
ne zaman isterseniz yardıma hazırım..dün sizin takıma geldim kimseyi bulamadım..sadece not bırakabildim..haberim olsaydı hemen listeyi hazırlardım canım..
merhabalar arkadaşlar...
diyet deneyimlerimiz bölümünde yokluğum sırasında güzel bir guruplaşma olmuş ve bu tür konuları malesef burada guruplar mevcut olduğu için tutamıyoruz, konu sahibi arkadaş ile konuştuk onun isteği üzerine buradan kapalı olan 1. takımı onlar için açtım ve bu hafta için kendilerine yönlendirme şeklinde yardımcı olacağım hepinizin bilgisi olması açısından haber vermek istedim..
merhabalar arkadaşlar...
diyet deneyimlerimiz bölümünde yokluğum sırasında güzel bir guruplaşma olmuş ve bu tür konuları malesef burada guruplar mevcut olduğu için tutamıyoruz, konu sahibi arkadaş ile konuştuk onun isteği üzerine buradan kapalı olan 1. takımı onlar için açtım ve bu hafta için kendilerine yönlendirme şeklinde yardımcı olacağım hepinizin bilgisi olması açısından haber vermek istedim..
kocaman bir
demek isiyorum o zmn yeni takımlarında bol kilo vermeleri üzerea.s.
İyi düşünmüşsün kallisim.. olumunekankayizsmile
Bir sürü takım topiğimiz var kapısı kapalı olan..
Yeni insanlarla yeni oluşumları oturtmaya çalışmak yerine asıl önemli olan "guruplaşma" işini çözmüş arkadaşları buyur etmek en güzeli..
1. Takıma hayırlı olsun..