4. takım birinci gibi su durumda ve berilcigimde bireyselde birinci :)
Berilin hevesini kırmak istemem ama 14. takımda ryeo var sanırım o birinci olacak
hııı yeni gördüm berilcigim kilosunun resmini paylastı bizimle sevgili ryeo da paylaşsa hani
hııı yeni gördüm berilcigim kilosunun resmini paylastı bizimle sevgili ryeo da paylaşsa hani
canım bunun güvenle bir alakası yok ben bu düşüncemi daha öncede defalarca dile getirmistim ve bu püskütt tarafından oylanmıstıda unutmus olabileceginizi düşünüyorum . bende 7 ayda 26 kilo vererek takımımdam mezun oldum . cok sıkı diyet yaptım 80 kiloyken en fazla 1 haftada 1.900 gram verebildim. ben yanlıs bir sey söyledigime inanmıyorum . yanlısı ne söyleyerek yaptım söylermisiniz????böyle bir düşünceyi gördüm ve şu an şok oldum diyebilirimkendi takımımızdakileri güvendiğimiz kadar diğer takım arkadaşlarımıza güvenmeliyiz ve insanlar çok kilo verince kafada soru işareti olması normaldir ama ödem vardır gitmiştir veya çok sıkı diyet yapmıştır bünye müsaittir gitmiştir filan ne bilm bana anormal geldi bu düşünce
canım benim cok teşekkür ederim düşüncen için ben yanlış bır sey söylemedimki berilcigim bu oylamaya sunulmus ve kabul görmüş bir karar. neresi yanlış anlamadım ??Arkadaslar neden konuyu uzatıyoruz anlamıyorum
4. Takımda cogu arkadas fotolu bıldırım yaptıgı ıcın zeynosum o anlamda yazmıştır yoksa reeldede tanıdığım ıcın yemınle soylüyorumkı dünya tatlısı ıcı dışı bır art nıyetı olmayan seker tadında bır hanımdır
Lütfen uzamasın bu konu
Bu mesaj banami bilmiyorum ama baktigimda bir tek benim paylastigim listede renkler degisik oldugundan cevap yazma geregi duydum...Kızlar lütfen takımınızı eklerken diğer takımların yazdığı listelerin formatlarıyla oynamayın. Sadece kendi takımınızı ekleyin. Bu format olayı benim canımı iyice sıkmaya başladı. Her takım farklı farklı şekilde yapıyor listeyi. İsterseniz hep birlikte bir format üzerinde anlaşıp o şekilde yapalım listeleri. Böyle göze hiç hoş görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?