İNANIN ÇOK İSTERFDİM ama çalışıyorum ve biri 2.5 yaşında diğeri 7.5 aylık iki kızım var ve bi rişi tam hakkınını vererek yapamayacksam altına giremem. kilo da vermek istiyorum takımalrın motivasyonu insana çok iyi geliyor oyüzden ayrılmak istiyorum.şuanda bir kaptanlık sorumluluğunu alabileceğimi sanmıyorum .eğer takım değiştirme sözkonusuysa çok sevinicem yoksa yapacak bişi yok
Transfer kararı yarışmacıyla, transfer olmak istediği takım arasında konuşulacak bir şey.. Anlaşırsanız mani yok.meraba.
9. takım olarak da biz de hiç iyi durumda değiliz. kaptaımız yok.
kaptan yardımcılarımız da sanırım iş yoğunluundan nadiren aktifler.
durum böyle olunca bzilerde nasılolsa kimse yok diyerek uğramayı azalttık
ama benm kendi adıma motive olmaya ihtiyacım var.takım ruhu gerçekten bende çok işe yaradı.
ben kendimi salmaya başladım ama böyle olsun istemiyorum. oyüzden eğer mümkünse takım değiştirmek istiyorum.
sanırım zeynepece arkadaşıız d aöyle düşünüyor o da fikirleirni paylaşıcaktır tabi diğer takım arkadaşalım da.
takımımı çok seviyordum ama paylaşım çok az olunca motive olucak neden bulamıyorum.
sanırım 8. takım çok aktif oraya geçmem mümkünmü
Seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim de biri 8 yaşında diğeri henüz 5 aylık iki tane kızım varAyrıca bende çalışıyorum ve 13. takımın kaptanıyım Peki takımda başka kimse yok mu kaptanlığı devralabilecek? Takım değiştirme tabiiki mümkün. Gitmek istediğin takımla konuş eğer onlarda kabul ederse transfer olabilirsin. Benim tek istediğim bir takım daha kapanmasın çünkü bu takımlar sayesinde hayatı değişen insanlar var. En azından ben öyleyim.
Transfer kararı yarışmacıyla, transfer olmak istediği takım arasında konuşulacak bir şey.. Anlaşırsanız mani yok.
Ancak konuyla ilgili Laydline nın fikirlerine tamamen katılıyorum. Var olan yapıyı iyileştirmeye çalışmak bana da daha doğru geliyor.
Sen ve zeynepece yarışmayı boşlamak yerine, motive olacağınız başka bir takıma geçmek istiyorsanız bu kilo vermeye istekli olduğunuzu gösteriyor.
İstek ön şart ve siz bun sahipsiniz.
O halde; belki tek başına üstlenmek ikiniz için de zor olabilir ama ikiniz birlikte atıyorum gün paylaşımları yaparak takımı ayakta tutabilir, yeni üyeler davet edebilir ve aldığınız bu kararı takım yetkilileri ile görüşebilirsiniz. En azından bir süre denersiniz ona göre de biriniz kaptan, diğeriniz yardımcı olabilir.
Bunlar tabii havada kalıyor. Takım içinde bu konuyu görüşmenizi, dediğim gibi en azından denemeyi ve yeni arkadaşları da davet ederek onlara da motive olacakları bir yer oluşturmayı düşünebilir ve kendinizi tartabilirsiniz.
Yetki almak motive olmanın en önemli kaynağı..
En basitinden birini motive etmek isterken insan gidip de hafta sonu dönere, baklavaya boğulmaz..
Tabii bunlar benim kişisel görüşlerim..
İsterseniz ikiniz baş başa bu konuyu görüşün.. derim ben.
Juju, öncelikle özür dilerim.. Çünkü mesajını henüz gördüm.
10. takım için nasıl bir fedakarlıkta bulunduğunu biliyorum, zamanında atlamış olabilirim, bu konuda gösterdiğin sorumluluk için teşekkür ederim.
Neyseki 12. takım problemi de 8.takım kaptanı moninin yardımıyla çözülmüş oldu.
Takım kaptanları bu yarışmanın temel taşı. Onlar olmazsa bu yarışma yürümez. Bu çok net.
Bundan sonra yeni takım kurmak istiyorum diye ortaya çıkanlara çok daha temkinli yaklaşmamız gerektiğini idrak etmiş olduk hep birlikte.
Neyseki yeni arkadaşlardan hiçbiri bu aksaklıklardan dolayı zarar görmeden kendilerine senin ve moninin sayesinde yeni bir takım buldular.
Kaptanların hakkı ödenmez!
Karar defteri topiğine mesaj yazmıyoruz.yeni bir kaptan adayi olaeak izinli uye donusunu sayilarla irnek vererek aciklayabilirmisiniz.
birde her hafta sobuc listwmizi burada paylasucaz ama oncesonde kardes takininizami gostericez
bizim takımdaki bir arkadaşı izinli yazmıştı juju bir değişiklik yok tablolar düzgün topraks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?