Kızlar bir hatam varsa uyarın lütfen..
Moninin son paylaştığı listeyi baz alarak etap raporunu hazırlayacağım. Sonrasında buse8 ekleme yapmış ancak her iki mesajda da 9.takımları karşılaştırdım. merilinin açıklama satırı dışında bir fark göremedim. buse8 mesajında, sizin de konuştuğunuz gibi 3.takım yer almadığından bir basamak geriye gidip moninin mesajını baz aldım.
Bilginize,
canım ben geçen hafta bildirim yapamamıştım o yüzden buse benim bildirimimin yanına kilosu ikiye bölündü yazmıştı ama yanlış hatırlamıyosam moni kilosunu neden ikiye böldüğünü de belirt demişti o yüzden kilom değişmedi sadece açıkmama değişti. biz dağılmanın eşiğinden döndüğümüz için buseyle hesaplamaları falan yeni öğreniyoruz o yüzden bazen ayrıntıları kaçırabiliyoruz :)
Tahmin ettim tatlım, önemli değil..
buse8 mesajında kaptan olduğunu belirtmiş. Yeni yönetim kadronuz nedir? Sen yardımcı kaptan mısın?
Bana bu konuyu da paylaşım alanında iletirseniz, hem diğer takımlar bilgilenir hem de karar defterinde gerekli güncellemeyi yapabilirim. :126:
Tahmin ettim tatlım, önemli değil..
buse8 mesajında kaptan olduğunu belirtmiş. Yeni yönetim kadronuz nedir? Sen yardımcı kaptan mısın?
Bana bu konuyu da paylaşım alanında iletirseniz, hem diğer takımlar bilgilenir hem de karar defterinde gerekli güncellemeyi yapabilirim. :126:
aslında tam olarak bi seçim yapmadık sanırım. şuan kaptan buse gibi görünüyo ben ne olduğumu bilmiyorum ama bugün netleştirip sana iletirim canım :)
günaydın ve güzel hafta sonları diliyorum herkeze
bugun benim dogum günüm . :) dogumgünümün oldugu hafta basarıyla ve istedigim kiloya ulasıpta mezun olarak ayrılmak gercekten cok güzel. benim kadınlar kulübü ile tanısmam gecen mart ayında kız kardeşim sayesinde eşimin banan zeynep zayıfla demesi bende bu kararı almama en büyük sebep oldubir gün kadınlar kulübünde gezerken kaptanınız pegasus gel dedi ve benim maceram böyle başladı ve iyiki cagırdı kaptnım spora başladım ama diyet yapmıyordum sürekli ac geziyordum kiloda vermiyordum ve diyetisyene gitmeye karar verdim . nisan ayında diyetisyenle saglıklı sekilde kilo vermelerim başladı haftada 2 2.5 kiloya yakın veriyordum ve bu beni inanılmaz motive etti hergün takımıma acıklamalar yazmak ve onlarla sohbet etmek bana terapi gibi geldi ve en ara sıra kilo vermelerim durdu gram gram gitti ama ben pes etmedim sabırla diyetimi yapmaya devam ettim diyetisyenimin söylediginin dısına hic cıkmadım nefsımın istedigi hiç bir seyi yemedim. sonunda 42 yasında cıtır bir anne oldum 20 yasında kızım var ve ben ondan daha zayıf oldum :) benim hikayem böyle hepinize saglıklı kilo vermeler başarılar diliyorum mezun oldum ama takımımı bırakmadım bırakamıyorumda cünki onları cok seviyorum...
slm hanımlarr ben 9. takım kaptanı buse8......yardımcım ise merili arkadaşım... gecen haftaki karşıklıklar için özür dilerimm bu hafta daha iyi olucaz ...yardımcı olan dıger takım kaptanlarına ve yardımcılarına sonsuz teşekkür ederimmm:13:
cok tesekkür ederim tamam orayada yazarım :)Sağlık ve keyif dolu, uzun bir ömür diliyorum.
Hikayeni paylaştığın için teşekkürler. Mezunlar topiğimizin ilk mesajına ekliyorum şimdi.. :126:
Hayırlı olsun ikinize de..
Takımı toparladığınız, taşın altına elinizi uzattığınız için teşekkürler..
Sağlıklı ve keyifli kilo vermeler diliyorum.
slm hanımlarr ben 9. takım kaptanı buse8......yardımcım ise merili arkadaşım... gecen haftaki karşıklıklar için özür dilerimm bu hafta daha iyi olucaz ...yardımcı olan dıger takım kaptanlarına ve yardımcılarına sonsuz teşekkür ederimmm:13:
9. takım kapanmadığı için çok mutlu oldum. Bir kez de ben teşekkür ediyorum sizlere. Böyle duyarlı davrandığınız için.
Günaydın,
Ekim ayı geldi ve takım analizleri bugün itibariyle başladı. Zaman buldukça bütün takımların analizlerini sırayla yapmayı ve en geç bu ayın sonuna kadar da bitirmeyi planladım.
Analizdeki genel mantık şu:
Başlangıç olarak iki ay önceki etap baz alınıyor. Yeni açılan takımlar için elbette açıldıkları etap baz olacak.
İki ay önceki listede yer alan yarışmacıların güncel etaptaki kilolarına bakıyor ve analizini yapıyorum.
İki ay önce listede olan ama şimdi ayrılmış/izinli olan yarışmacıların da bilinen son kilolarına bakıyorum.
2. takımın analizini az önce yayımladım. Hatam varsa lütfen uyarınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...larinin-analiz-raporlari-24.html#post32136974
İyi oldu konuyu açtığın..eline sağlık püsküüt ben bir şey soracağım malum kurban bayramı 9 gün olarak resmileşti ayın 18 inde kilo bildirimi yapılacak mı yoksa ramazan bayramındaki gibi etaplar birleştirilecek mi?
İyi oldu konuyu açtığın..
Hemen Ekim ayı programımızı yazayım:
4 Ekim - 329. Etap - rutin bildirim :126:
11 Ekim - 330. Etap - rutin bildirim :126:
18 Ekim - 331. Etap - bayram tatili nedeniyle bildirim yok
25 Ekim - 332. Etap - farklar ikiye bölünerek bildirim yapılacak :126:
..ve böyle gider.
Püsküüt bu konuyla alakalı değil ama ben birşey sormak istiyorum. Takım olarak uzun zamandır paylaşım konusunda sıkıntı çekiyoruz o yüzden belirli kurallar koyduk. İlk hafta 25 mesaj yazmayan sarı kart alacak 2. hafta diskalifiye edilecek. Takımda ki herkes de kabul etti. Şimdi ben bu kurallara uymayanları diskalifiye edebilir miyim? Yani sonuçta genel kural olmadığı için bi danışmak istedim.
Püsküüt bu konuyla alakalı değil ama ben birşey sormak istiyorum. Takım olarak uzun zamandır paylaşım konusunda sıkıntı çekiyoruz o yüzden belirli kurallar koyduk. İlk hafta 25 mesaj yazmayan sarı kart alacak 2. hafta diskalifiye edilecek. Takımda ki herkes de kabul etti. Şimdi ben bu kurallara uymayanları diskalifiye edebilir miyim? Yani sonuçta genel kural olmadığı için bi danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?