Öneri:
Sarı kart ve notalar sadece ve sadece takımlar ilk üçe girince silinsin.
Her performans turu, dönem arası olmadan kesintisiz 8 hafta sürsün.
2. Takım EVET
3. Takım EVET
4. Takım EVET
5. Takım HAYIR
8. Takım EVET
9. Takım EVET
12. Takım HAYIR
13. Takım EVET
14. Takım EVET / HAYIR
8. takımın da oy kullanmasıyla; ilgili önerinin kabul görmesi için gereken 6 EVET oyu toplanmıştır.
Gerekli değişiklikleri yapıp bildiririm.
Oy kullanan herkese teşekkürler. Kendi adıma "evet" oyu çıkmasına sevindim. Yoksa performans uygulaması önümüzdeki koskoca 4 hafta sadece 2.takımı ilgilendiren bir uygulama olacaktı ki; bu da asıl amaçtan sapılıyor olacağının bir göstergesiydi.
Dönem dönem, uygulamalardaki noksanlıklarımızı fark ederek yeni öneriler sunuyor ve oyluyoruz.
Bir önerinin eksik yanları ne yazık ki; ancak uygulamaya geçtiğimizde belli oluyor.
Dolayısı ile şu anda kabul görmüş olan bu öneri de her zaman yeniden oylanabilir, yeni bir öneriyle biçim değiştirebilir, hatta uygulamadan kaldırılabilir.
Her yarışmacının mevcut uygulamalara dair öneri sunma hakkı vardır, yeri gelmişken bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
selam ,geçen hafta listede izinli olarak belirtilen üye,izinden dönene kadar listede yer almaz.listede yer almayacağı içinde zaten hesaplamayla alakasıda olmuyor.Selam arkadaşlar
Kaptanımız gelemeyebilir listeyi ben yapabilirim ama aklımda bir kaç soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Geçen hafta izinli olarak bildirilen üye bu hafta hala izinli.Listede yine izinli olarak bildirilecek mi? Hesaplamaya dahil ediliyor mu ?:26:
selam ,geçen hafta listede izinli olarak belirtilen üye,izinden dönene kadar listede yer almaz.listede yer almayacağı içinde zaten hesaplamayla alakasıda olmuyor.
Arkadaşlar birşey rica edeceğim,biz bi sıkıntı çıkmasın diye bildieimlerimizi perşembeden yapıyoruz ve ben listeyi hazırladım bir arkadaş dışında eksik kalmadı yarın giremeyeceğim ve takımda başka ilgilenebilecek kişi olmadığı için sadece son mesajıma ekleme yapabilir misiniz o bildirimi??:26: Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?