sevgili püsküüt ve takım arkadaşlarım;
288.etapta 4.takimdan izine ayrilan tfneyll isimli arkadasimiz,bu kuraldan habersiz oldugu icin ve is yogunlugundan geri dönememistir,simdi 14.takimda yarismak istiyor.ancak 317. etapta diskalifiye olduğu için tekrardan yarışmaya katılma hakkı olmuyor.ben de ne yazık ki dün listeyi kontrol etmeme rağmen gözden kaçırmışım ve çok mahçubum.itirazi olan takimlarin cumaya kadar bildirmesini rica ediyorum''arkadaşım kilo vermek için istekli ve azimli ''böyle bir konuyla karşınızda olmak istemezdim ancak anlayışınıza sığınıyorum ....teşekkürler
12.takim ne ara acildi.Ben niye görmedim.Takim kaptani kim:44:Bilgilendirme:
12. ve 14. takımların aktif hale gelmesiyle toplam takım sayısı üst sınırımız olan 12 yi bulduk.
Takım kadromuz dolmuştur.
Bu iki takım yeni döneme kadar (4 etap sonra) performans uygulamasından muaf tutulacaktır.
Bilginize.
12.takim ne ara acildi.Ben niye görmedim.Takim kaptani kim:44:
En iyisi ben bi ara ugrayip,1 yesil cay iceyim orda
Arkadaşımız 14. takımda devam edebilir canım.Aktif bir arkadaşı kazanmış oluruz böylece
12.takim ne ara acildi.Ben niye görmedim.Takim kaptani kim:44:
En iyisi ben bi ara ugrayip,1 yesil cay iceyim orda
merhabalar,
benim de bir takımın üyesi olmam mümkün mü acaba??
selam arkadaşlar:)
püsküüt canım 4. takımın kaptan yardımcısını zeynep_canan olarak güncellemek ve hedef kilosunu da 50 yapmak istiyoruz mümkünse, teşekkürler
Her ikisini de şimdi hallediyorum.. :126:
Hayırlı olsun..
her ikisini de şimdi hallediyorum.. :126:
Hayırlı olsun..
püsküüt cüm hedef kılolarımızı adıma dım ayarlayabılırmıyız mesela bnm hedefım 55 dırek 55 yazmak yerıne once 70 sonra 65 sonra 60 en son 55 seklınde degıstırebılırız deılmı
Hayır tatlım, sebebini hemen açıklayayım.
Burada bahsi geçen hedef, mezuniyet karnesi almaya hak kazanmak için konulan hedef. Dolayısı ile yarışmadan mezun olma hedefi, son kilo.
Ha zaman zaman arkadaşlar bu hedeflerinde değişiklik yapabiliyorlar. O da bir kere oluyor zaten.
Sen kendi takımında, kendi tuttuğun notlarında yapabilirsin bu ayarlamanı ancak bana son hedefini veriyorsun.
Senin hedef kilon kayıtlarımda 55 görünüyor.tesekkur ederim canım anladım.yanlız bır degısıklık hakkımız oluyor.ya sımdı hedefımı 60 yapsam ve o hedefıme ulasmaya yakın 55 e ceksemmıkı dıye dusunmustum.55 olamasamda 60 kılo olabılırım o bakımdan.
Senin hedef kilon kayıtlarımda 55 görünüyor.
60 yapmak istiyorsan kararını bildirirsin. İstersen yeni takımının ilk etap bildirim listesinde yazarsın. Sanırım o da haftaya ancak oluşur, diye düşünüyorum.
Sen bilirsin, karar senin.
Ay evet ya,nasil kacirmisim ben bunuA-aaa hiç yakışmadı şekerim..
Senden nasıl oldu da kaçtı bu bilgi?
Gerçi 12. takım kaptanı arz-ı endam eylemedi paylaşım alanında, ondan olabilir bu durum..
Hayirli olsun cnm,bol paylasimli,bol üyeli,bol zayiflamali bir takimin olsunmeraba canım bekelrım yesıl cayımı ıcmeye12.takım kaptanı benım takımı actık acmasıanda henuz hıc uyem yok sınek avlıyorum
Ay evet ya,nasil kacirmisim ben bunu
Artik biliyorum ama,hemen ziyarete gideyim
Hayirli olsun cnm,bol paylasimli,bol üyeli,bol zayiflamali bir takimin olsun
Yardim gerekirse özelimi calabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?