Aebenim mecburdum böyle bir şey yapmaya..
Ekimden bu yana verdiğim 10 kilo, şimdi sırf spor yapmıyorum diye boşa gitmesin..
Cafedeki ortam zaten motive etmemeye başlamıştı.
Dilerim işe yarar bu uygulama..
En azından her Cuma liste hazırlayacağım için bu cendereden bir an önce kurtulmak için düzenli kilo vermek için bir itkim olacak diye ümit ediyorum.
O topikte birlikte olmayı hayal ediyorum. Ha'di aebenim! Sen de harakete geç artık lütfen..
Kaptanlarım, benim sorum var. Ama bu saatte yoksunuzdur heralde... Sesime geliiiiiiiinnn....
Takım yönetimlerine hatırlatma:
Yeni üye alımınızda öncelikle "Diskalifiye Listesi" nden üyenin kaydını kontrol edin lütfen.
Listeyi her etap güncelliyorum. Sadece son mesajı kontrol etmeyi lütfen alışkanlık haline getirin.
Alfabetik sıralama yaptığım için işiniz kolay zaten.
Bilginize.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-diskalifiye-listesi.html
Ay ben seni yerim!
Gitmiş de hangi takımdan başlayacağıma bakmış..
Vallahi pegasuscum zaman ne gösterir bilemiyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı. 1 ay spor yasak. Spor olmayınca, ağır diyet de yapmayınca ne kadar sürer hedefe ulaşmam bilemiyorum.. Bekleyelim, görelim..
zor olmasın ama
bunun için seni rahatsız edeceğim püskütüm
bizim zaza isimli yarışanımız banlandı diyeyim aylık etap listesinde gözüme çarptı
normalde izinli olarak ayrılmıştı
ama sonradan tatsız olaylarını öğrendik,
ssanırım bizdende diskalifiye edilmesi lazım
bilgine canım
sıkmA canını ben bu kadar kiloyu 10 ayda hiç spor yapmadan verdim
ama işim koşturmaca benim o ayrı
bi bardak çay içemediğim yemek yiyemediğim günler çok oluyor
senin metabolizman senin gibi disiplinli söz dinler canım
Haberiniz var mı bilmiyorum ama ben 5. takımdan mezun olduktan sonra, 10. takımın kaptanı olma kararı aldım. O takımda aylardır kapalı bildiğiniz gibi. 5 kişilik bir takım olmasını istiyorum bir kaç kişiyi de davet ettim. Bazıları hiç gelmedi, bazıları gelip iki satır yazıp sırra kadem bastı. Ben takım giriş mesajı yayınladım 200. sayfada. Mesela diğer takımlarda 2 hafta olan deneme süresini 1 hafta yaptım bir an önce aranıza katılalım diye. Deneme süresindeki bazı kişiler bir gün gelip bir gün gelmiyorlar... günde 1 kere uğruyorlar. orada yazdığım ve arkadaşlarımdan beklediğim şeyler var. ama 1-2 kişi yapıyor sadece. Bu kadar ön bilgiden sonra gelelim soruna ve soruya; şu an eksik gedik de olsa 5 kişi var. bunlarla takımı oluşturayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi. İçimden beklemek geçiyor ama size danışayım dedim. Sonuçta hevesli olan üyelerim var ve beklemek onlara haksızlık olur. ama diğer yandan bugün bu işe gereken önemi vermeyen yarın bir gün hiç gelmez (tecrübelerimden biliyorum daha önce de 1 kez yarışmıştım) sizin fikriniz nedir...
ben bekelyen şahıslardan olsaydımHaberiniz var mı bilmiyorum ama ben 5. takımdan mezun olduktan sonra, 10. takımın kaptanı olma kararı aldım. O takımda aylardır kapalı bildiğiniz gibi. 5 kişilik bir takım olmasını istiyorum bir kaç kişiyi de davet ettim. Bazıları hiç gelmedi, bazıları gelip iki satır yazıp sırra kadem bastı. Ben takım giriş mesajı yayınladım 200. sayfada. Mesela diğer takımlarda 2 hafta olan deneme süresini 1 hafta yaptım bir an önce aranıza katılalım diye. Deneme süresindeki bazı kişiler bir gün gelip bir gün gelmiyorlar... günde 1 kere uğruyorlar. orada yazdığım ve arkadaşlarımdan beklediğim şeyler var. ama 1-2 kişi yapıyor sadece. Bu kadar ön bilgiden sonra gelelim soruna ve soruya; şu an eksik gedik de olsa 5 kişi var. bunlarla takımı oluşturayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi. İçimden beklemek geçiyor ama size danışayım dedim. Sonuçta hevesli olan üyelerim var ve beklemek onlara haksızlık olur. ama diğer yandan bugün bu işe gereken önemi vermeyen yarın bir gün hiç gelmez (tecrübelerimden biliyorum daha önce de 1 kez yarışmıştım) sizin fikriniz nedir...
Kadiscim evet zazaa 288.etapta 80,3 kiloyla izne ayrılmış görünüyor.
Üyelerle ilgili bütün açıklamalarımızı, etap listelerimizde yapıyoruz.
Kurallara uygun olarak bu etap listenizde bildirim şekli:
zazaa ( 80,3 / 80,3 / 0 / 0,00% ) - 288.etapta izne ayrılan üye diskalifiye edildi-
Haberiniz var mı bilmiyorum ama ben 5. takımdan mezun olduktan sonra, 10. takımın kaptanı olma kararı aldım. O takımda aylardır kapalı bildiğiniz gibi. 5 kişilik bir takım olmasını istiyorum bir kaç kişiyi de davet ettim. Bazıları hiç gelmedi, bazıları gelip iki satır yazıp sırra kadem bastı. Ben takım giriş mesajı yayınladım 200. sayfada. Mesela diğer takımlarda 2 hafta olan deneme süresini 1 hafta yaptım bir an önce aranıza katılalım diye. Deneme süresindeki bazı kişiler bir gün gelip bir gün gelmiyorlar... günde 1 kere uğruyorlar. orada yazdığım ve arkadaşlarımdan beklediğim şeyler var. ama 1-2 kişi yapıyor sadece. Bu kadar ön bilgiden sonra gelelim soruna ve soruya; şu an eksik gedik de olsa 5 kişi var. bunlarla takımı oluşturayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi. İçimden beklemek geçiyor ama size danışayım dedim. Sonuçta hevesli olan üyelerim var ve beklemek onlara haksızlık olur. ama diğer yandan bugün bu işe gereken önemi vermeyen yarın bir gün hiç gelmez (tecrübelerimden biliyorum daha önce de 1 kez yarışmıştım) sizin fikriniz nedir...
başarı hikayemizin linkini nereye yazıyoruz? 5. takıma gider ayak ceza puanı kakmayayım
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. kaptanlıktan yana şikayetim yok da, ben onların iyiliğini onlardan daha çok düşündüğüm halde hala dediklerimi yapmıyorlar yazdıklarımı okumuyorlar ya yanarım yanarım ona yanarım. ama pegasus "biz onları ısındırmaya çalıştık" dedin. yani adapte olamamak kişiden değil kaptandan mı kaynaklanıyor dersin?
Yahu benden başka cevap veren insan yok mu anlamıyorum..
Efenim şöyle:
Etap birincisi olan başarı hikayesini paylaşım alanında, mezun olan ise karne topiğinde paylaşıyor. Sonra ben o öykünün linkini alıp ilk mesaja ekliyorum.
İmza: Katibe
Ben şu anket sonucuna takılı kaldığım için genelde sadece okuyorum canım..
Eee anket sonucu ne zaman belli oluyor
Olmaz sadece okumayın.. Kaptanlara soruluyor soru. Ben kaptan mıyım ayol!
Akrebim en son baktığımda 63 kişi oy kullanmıştı. Yarın 18:22 de kapanıyor anket.
Dilerim kalan kişiler de kullanır. Misal şimdi kalanların hepsi kullanmak istese ve "hayır" dese anket çoğunluğu sağlanmamış olur.
Artık bekliyoruz bakalım yarın akşamı...:18:
Olumsuz çıkarsa eğer bir köşeye çekilip şişmanlar, gelir tepenizde patlarım.. Yağ yağmurunda ıslanırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?