- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Çok güldürdün beni çok yaşa e mi?Püsküüttsana "hayır" demek isterdim ama kıyamadım
Seninle ilgili hain planlarım vardı biliyorsun ama, sen bunları bir gecede bozuverdin. Misafir oyuncu olacakmış bak bak bak...
Bir de diyor ki yüzüme hayır diyemezsiniz diye anket yapıyorum...
Seninle bir kaç kere özel mesaj dışında hiç konuşukluğumuz olmadı kısacası seni çok tanımıyorum. Ama yüzüne de arkana da hayır diyebilecek biri olduğunu sanmıyorum. Bu yarışmayı kur, senelerce her türlü ıvırıyla zıvırıyla "hıkk mıkkk" demeden uğraş, raporuydu izniydi diskalifiyesiydi cezasıydı vırtıydı zırtıydı... Sonra da seni başının tacı etmeyecek bir takım bulunsun... Bir de anket yapmış, bir de -bunun karşılığında- takım listesini düzenleyecekmiş.
Samimi olsaydık kafayı mı yedin hatun demek isterdim ama diyemiyorum ne tepki vereceğini bilmediğimden. Ben anketindeki -karşılık- kelimesini kabul edemiyorum. Çünkü senden -karşılık beklememeyi- öğrendiğimden bu ifade lügatımda yok!!! Bir de 1 hafta çok uzun bir süre. Misafirlik dediğin 3 günden sonra biter
Şaka bir yana, bence en fazla 3 en az 2 hafta konuk oyuncu olmalısın. Hem takımlarla olan muhabbetin açısından. 1 haftada çok bir şey anlaşılmaz geldiği gibi gider diye düşünüyorum.
Son not; teklifimi geri çevirip arka fonda kendi teklifini oluşturduğun için sana bunu yapıyorum al sana
Kahkaha attım resmen, elim de dikişimde tabii..
Ama bak iyi ki "hayır" durumunu düşünmüşüm. Ankete göre 1 kişi var hayır diyen.. Dilerim o üyenin olduğu takıma sıra gelmeden hedefime ulaşmış olurum..
Sadece bir hafta misafir olma sebebim de şu:
Her hafta yeni bir takıma karşı yeni bir sorumluluk hissetmeyi ve listede az bile olsa hep kilo veriyor olmayı hedefliyorum.
Ama aynı takımda kalırsam bir hafta alırım, bir hafta veririm, bahanem olur..
Kalan kilomu, bu şekilde düzenli verebilirim diye düşünüyorum.
Mesajında çok ince dokunuşlar vardı.. Hepsini aldım, binlerce teşekkürler..
Not: Senin teklifine sıcak baktığımı ifade etmiştim. Ama köşemde sakin sakin düşüneyim diye de söylemiştim. Geçen hafta yatakta uzanmış ve tavanı seyrederken aklıma bu geldi. Tasarladım, düşündüm, biraz tırstım.. Sonra cesaretimi topladım ve mesajımı yazdım.