Her üye, her gün paylaşım alanına gelip günaydın derse yanarız.. O zaman burası amacından sapar. Çünkü burada yarışmaya dair olaylar paylaşıyoruz. Çok ıvır zvır mesajla dolmamalı ki insanlar son yazılanı okuduğunda sahiden de bilgilensin.
Günaydınlar, sohbetler takım topiklerinde kalmalı.
Siz düşünmeye devam edin. Konu şu: benim yazdığım değerlendirme mesajına ve sorulara zamanında yanıt verilmesinin kontrolü.
Bu konuya hoşgörüm artık kalmadı ve bırakma sebebim sadece budur.
Bunun çözülebilirliğine beni inandırın.
Herhalde, bunca zamandan sonra ve ilk defa olması sebebiyle de böyle bir ricada bulunmaya hakkım vardır.
Geçmişe mazi derler..
Ama burada mazi demiyoruz.
Geçmişimiz, bugünümüz.. ve korkarım ki yarınımız.
Bakın ne buldum:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yelerinin-paylasim-alani-89.html#post14334784
Mesaj tarihi: 2010
Her üye, her gün paylaşım alanına gelip günaydın derse yanarız.. O zaman burası amacından sapar. Çünkü burada yarışmaya dair olaylar paylaşıyoruz. Çok ıvır zvır mesajla dolmamalı ki insanlar son yazılanı okuduğunda sahiden de bilgilensin.
Siz düşünmeye devam edin. Konu şu: benim yazdığım değerlendirme mesajına ve sorulara zamanında yanıt verilmesinin kontrolü.
Herhalde, bunca zamandan sonra ve ilk defa olması sebebiyle de böyle bir ricada bulunmaya hakkım vardır.
Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.
Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...
Bilmem anlatabildim mi?
tatlım benim yaa
genelde cuma sonrası sonuçlara göre okunması gereken önemli durumlar olabiliyor..
bu durumda hafta sonu ya da pazartesi buraya gelen arkadaşlar varsa böyle herhangi bir takımı ilgilendiren mesaj, alıntı yapıp o takıma bırakabilir..
ya da tek kişi mesela ben yapabilirim..
en azından son damla olmanın suçluluğunu atabilirim içimden..
ve tabi bilgilenmekde yetmiyor paylaşıma yazmasının takibinide yaparım eli maşalı olaraktan
Tek bir kişinin yapması bana daha mantıklı geliyor.
Zaten dediğin gibi; etap değerlendirmelerinde yeri geliyor hiçbir takımın cevap vermesi gereken bir şey olmuyor.
Bakalım bu fikrin şekillendirmesine yardımcı olacak başka bir arkadaşımız olacak mı?
Adım adım gidelim:
1- Ben her etap bitiminde değerlendirme raporumu yazıyorum. (En geç Pazartesiye kadar)
2- Bu rapora göre; cevap vermesi gereken takımlar cevaplarını veriyorlar. (En geç Perşembeye kadar)
3- Cevabı geciken takımlara hatırlatma mesajını Akrep yazıyor.
4- Buna rağmen hala cevap vermeyen takımlar için not alıyorum ve etap değerlendirmelerinin alt sırasına bu bilgiyi ekliyorum.
"15.takım / 288.etap değerlendirmesine cevap vermedi" gibi.
Böyle böyle toplamda 3 kez cevap vermeyen takım kapatılıyor ve bütün üyeleri diskalifiye ediliyor.
Oylayalım mı bunu?
Adım adım gidelim:
1- Ben her etap bitiminde değerlendirme raporumu yazıyorum. (En geç Pazartesiye kadar)
2- Bu rapora göre; cevap vermesi gereken takımlar cevaplarını veriyorlar. (En geç Perşembeye kadar)
4- Buna rağmen hala cevap vermeyen takımlar için not alıyorum ve etap değerlendirmelerinin alt sırasına bu bilgiyi ekliyorum.
Böyle böyle toplamda 3 kez cevap vermeyen takım kapatılıyor ve bütün üyeleri diskalifiye ediliyor.
Oylayalım mı bunu?
Tek bir kişinin yapması bana daha mantıklı geliyor.
Zaten dediğin gibi; etap değerlendirmelerinde yeri geliyor hiçbir takımın cevap vermesi gereken bir şey olmuyor.
Bakalım bu fikrin şekillendirmesine yardımcı olacak başka bir arkadaşımız olacak mı?
adım adım gidelim:
1- ben her etap bitiminde değerlendirme raporumu yazıyorum. (en geç pazartesiye kadar)
2- bu rapora göre; cevap vermesi gereken takımlar cevaplarını veriyorlar. (en geç perşembeye kadar)
3- cevabı geciken takımlara hatırlatma mesajını akrep yazıyor.
4- buna rağmen hala cevap vermeyen takımlar için not alıyorum ve etap değerlendirmelerinin alt sırasına bu bilgiyi ekliyorum.
Oylayalım mı bunu?
çok mantıklı akrep33 ün söylediği bide cuma günleri 1. olan arkadaş bu takım kaptanı ile olacak bişi nasıl kilo verdiğinin bilgisini paylaşsın. bu şekilde yoluna gircektir.
Bu bence sizin için en önemli konu. Hem motivasyon, hem de fikir alışverişi açısından. Neticede burada tek ama tek amaç var: Zayıflamak.
Çözümü kolay.
Bir önceki etabın birincisi eğer paylaşım yapmadıysa; ben bu hatırlatmayı etap raporunda yazarım.
Misal 278.etabın raporunu yazıyorum ya; bakarım 277.etap birincisi ne yapmış. Paylaşmadıysa o takıma hatırlatırım. O hafta da cevap alamazsak üç hakkın biri gitmiş olur.
hepsini okumadan buna cevap veriyorum,belkide cevabi vardir okuyunca görücem ama ben bunu üslenebilirim pazartesi günü bireysel birinciyi uyardigim gibi ,etapla ilgili sorun varsa diyelim 3.takima gidip bir mesaj birakabilirim kaptana..
Mumucum bunu ikinci kez yapıyorsun son zamanlarda..
Gönlümde çentiklerin artıyor..
Elini düşünmeden taşın altına koymanı çok ama çok takdir ediyor ve teşekkür ediyorum.
Sonrasını okuyunca göreceksin zaten bu kez Akrebim attı elini..
ben 2. takımı temsilen evet diyorumAdım adım gidelim:
Oylayalım mı bunu?
en azından hala bizimle olduğunun ışığını görüyorum o yüzden evet evet evet diyorum. ayrıca akrep çok doğru bi seçim son zamanlarda olmasada bütün takımlara paylaşımları var kolaylıkla üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. benimde aklımdan geçen ilk isim oydu hem eskilerden hem paylaşım yapabiliyor. ben kaptan ve yardımcı felan deilim ama konuya duyarlıyım. ayrıca takımımıza bu bilgilendirmeyi özellikle yapan arkadaşımızada duyarlılığından dolayı teşekkürederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?