siyah24 ve cceylin
bu iki arkadaş her ne kadar 11. madde ye göre diskalifiye görünselerde;bu arkadaşlar sağlık problemlerinden dolayı yarışmaya geri dönememişler..
şu anda takım kurallarına riayet eden,paylaşımları oldukça yüksek ve kilo vermede takıma oldukça pozitif motivasyon katkısında bulunan arkadaşlar..
bu iki arkadaşı artılarını göz önünde tutarak takıma devam etmelerini istiyorum ve oylamanıza sunuyorum arkadaşlar..
lütfen kararlarınızı paylaşırmısınız:
2.takım evet
Akrepcim, aynı konuyu bir önceki hafta başka takımda da yaşadık. Sadece bilgilendirme mesajı yazıldı, itirazı olan var mı diye soruldu. Kimse itiraz etmedi, ya da körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar ortamı olması yüzünden kimse zaten okumamıştı. Şimdi geçmişe dönüp mesajı aramak istemedim. İstersen bak.
Sonuç olarak; böyle bir oylamaya sunmaya gerek yok. Zaten 11.madde nedeniyle diskalifiye olan arkadaşlarımıza daha ılımlı yaklaşıyoruz. Çünkü haberleri yok. (daha önce ezc.imis arkadaşımızın da değindiği gibi haksızlık etmemek adına)
Merhaba Arkadaşlar.
Evet adı bu aralar cok anılan ben Siyah.Bu arada püsküüt çok geçmiş olsun sabah erkenden okudum ama eskilere gidince baya dagıldım ben inşallah güzel haberilerle gelirsin.Biz gittik geldik gittik geldik sen hala buralardasın bel kemigi gibisin bırakmayı hiç aklından cıkarma tamemen yok olur burası emin ol.Benim yüzümden bir çok şey söylenmiş yada ben bahane oldum diyelim ama yinede üzüldüm.
Takım arkadaşım ve ben gurup bizim için eminim bizde gurup için çok önemliyiz.Diyet işini çok defa deneyen biri olarak gurup harici çok zor oldugunu en iyi bilenlerdenim.Sizden arkadaşım ve benim 2 takımda gösterdigimiz azim paylaşımlar ve takım kaptanımızın ve arkadaşlarımın destegi ile tekrardan geri gelmek istiyoruz.Yapılabilecek bir şey varsa çok mutlu oluruz şimdiden tşk ler
püsküüt geçmiş olsun...
siyahın da dedigi gibi bazı şeylere sebep olmak bizi çok üzdü. Üstelik farkında olmadan bilemeden bunu yapmak daha da üzücüydü.
Kişisel olak söyleyebileceğim tek şey: 11. maddeden hiçbir şekilde haber değildim.
Takım arkadaşlarım aslında diskalifiye olanlar listesini kontrol ediyorlar ama isimlerimizi görmedikleri için böyle bir durum olmuş. Genel olarak bakıldığında motivasyonun ve düzenli paylaşımın en yüksek olduğu takımlardan biriyiz. bir iletişim kopuklugundan bu durum olmuş, biz takım olarak bunu telaffi edecegimize söz veriyoruz.
siyah ve cceylin, teşekkür ederim dilekleriniz için.
Arkadaşlar hani olur ya bardak dolar, sonra küçücük bir damlayla taşar. Bu damlanın açılımında da; kendi kafasına göre takılıp takımı kapatanlar, bildirim yapmayanlar, ilgisiz kardeş takımlar ve etap değerlendirmesinin okunmaması. Bunlar aynı ana denk geldi ve ben koptum.
Yaşadığım şey bu, sizinle direkt ilgili olan bir durum yok.
Yoksa siz kendi üzerinize alınmayın. Sadece sizin yüzünüzden 5 yıllık sistem bozulacak değil.
Ben yoruldum.
Bu paylaşım alanında yazılanların okunmamasından yoruldum özellikle de. Kendi adıma bütün yarışmacıların okuması gerektiğini düşünüyorum. Ha'di bu olmadı, her takımın yönetimi paylaşım alanını takip etmeli ve takıma ilgili mesajın linkini taşımalı.
Eğer mesaj benim bir sorumu içeriyorsa buna da cevap verilmeli. Bu düzen burada %100 hiçbir zaman sağlanmadı. Ama en azındna %70 i tuttururduk. Özellikle takım yönetimleri sadece kendi takımları ile değil başkaları ile de ilgilenirlerdi.
Çünkü ben soruyu kendim için değil, sizlerin oylarına saygımdan ve sizler adına soruyorum.