Rastgele Kontrol Uygulaması / 245. Etap
Bu hafta 6.Takımı kontrol ettim. Maalesef hatalı bildirimde bulunmuşlar.
6.Takım ve kardeşi 7.Takımdan daha dikkatli olmalarını rica ediyorum.
Bildirim aşağıdaki şekilde olmalıydı. Oysa sizin bildiriminize göre 6. Takım ortalaması 0,17%
6. TAKIM
fatos0808 ( 121,5 / 121 / 0,5 / 0,41% )
yst38 ( 87,1 / 88,7 / -1,6 / -1,84% )
ipo ( 93,2 / 91,7 / 1,5 / 1,61% )
nil2908 ( 63,8 / 63,8 / 0 / 0,00% )
zubus ( 77 / 76,4 / 0,6 / 0,78% )
tugkay2000 ( 67,5 / 67 / 0,5 / 0,74% )
mukeyyif ( 65 / 65 / 0 / 0,00% ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
anissa ( 75 / 75,5 / -0,5 / -0,67% )
6. TAKIM YÜZDELER TOPLAMI: 1,04%
6. TAKIM YARIŞMACI SAYISI: 8
6. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,13%
Protein ağırlıklı beslenen arkadaşlarım için:
Kuzenim bir süredir protein ağırlıklı besleniyordu. Çarpıntı baş gösterip de tansiyon fırlayınca doktora gitti. Tansiyon düzenleyici ilaçlarla birlikte beslenme şeklini derhal değiştirmesi tavsiyesi aldı.
Gazete (HT) bir yazı okumuş ve ona iletmiştim ne yazık ki uyarımı dikkate almamıştı. Ben de zamanında o yazıyı kesip saklamıştım.
Bu olay yaşanınca yazıyı size de iletmek istedim.
Birebir yazıyorum:
Protein ağırlıklı bir diyette vücut proteinleri sindirmek için çok fazla enerji harcar ve zayıflama olur. Ancak proteinle birlikte çok fazla yağ da vücuda gireceği için, kan yağlarında artış gözlemlenir ve koroner kalp hastalığına yakalanma riski artar. Gut hastalığı gelişebilir. Ayrıca proteinler vücuttan atılmak için kemiklerden kalsiyum çeker, bu da kemik erimesine neden olabilir.
Sağlıklı zayıflamalar dilerim.
Arkadaşlar merhaba ,
bende 79 kiloyum boyumda 1,68 şuanda fitnese gidiyorum 4 senederi 2 sene önce 68 kiloya düştüm çok az fazlalığım vardı ve yavas yavas geri aldım kiloyu spor yapmayı cok seviyorum fakat yemeyide , spordan sonra fena bir iştah sorunum oluyor ama bir hedef olunca önüme dünyaları verseler yemiyorum, o yüzden bu tam benlik bi iş azim etmek lazım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?