7. Takımın listesinde sanırım bir hata var.
aysen34 (68/64.7/3.3/4.85%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
Geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu 2'ye bölünmeliydi.
Merhaba.Bugün liste hazırlama sırasının bizde olduğu tamamen aklımdan çıkmış.Ama aklımda olsaydı da 13. takımdan yardım istemek zorunda kalacaktık
Bazı özel sorunlarım dolayısıyla ilgilenemedim.Kusura bakmayın lütfen.Hilalcim sana da çok teşekkür ederim.
Merhaba,
Bu hafta 3. takım olarak güzel bir sonuca imza attık
Takımımızı ziyaret edip, soran arkadaşlarımız da oldu, onlara da fikir vermesi açısından yazmak istedim.
Takımımız şu an itibari ile 13 kişi.Bu 13 kişinin neredeyse çoğu takım içinde ayrı grup oluşturdu.Mekik çekerek zayıflayanlar, dukan yapanlar, hedefi 48 kilo olanlar, oyun konsolu ile zayıflamaya çalışanlar, lapa kürü yapanlarVe gruplar arası hergün büyük çekişme yaşadık, birbirimizi gaza getirdik, kah hırs yaptık kah grup içindeki grupları takdir ettik.Ve herkes bu gazla bu hafta güzel bir sonuç almamızı sağladı.
Bireysellerde ikinci oldum.Ne yaptım? 500-600 kaloriyi aşmayan bir diyet uyguluyorum.Karbonhidratı (ekmek, pilav, makarna..vs) hayatımdan çıkardım, tuz,şeker ve yağ yok, kaçamak yok, asitli ve katkı maddeli hiçbir içecek yok, kahve yok, çikolata yok, hamurişi yok, yok babam yok yaniBununla birlikte günde 200-500 mekik çekiyor, 200 ayakta esneyerek bel hareketi yapıyor, 100-200 twist aletiyle bel çalışıyor, yarım saat-1 saat arası eliptik bisikletle spor yapıyor, 3 litreye yakın su içmeye çalışıyor, 600 kaloriyi 2 kalori geçersem bile sinameki çayı ile bağırsaklarımı temizliyorum.Özetle açım, spora kendimi vurdum ve bu işi en kısa sürede sağlıklı bir biçimde halletmeye kararlıyım çünkü şişman olmaktan bunaldım artık
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşır, kilolarımızdan tez zamanda kurtuluruz.
dün benimle 1 saate yakın ugraşan eski_bir_masal arkaşıma çok ama çookkkkk teşekkür ederimdünün kurtarıcısı olmus resmen.önce bana yardım etti sonrada genel listeyi yapmıs sağolsun
bu güller senin için
Eki Görüntüle 354266
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler..Bu hafta en çok kilo verenlerin içerisinde olduğum için takım kaptanım tarafından buraya yazmam rica edildi. Bu hafta sporu şiddetle çoğalttım kilometrelerce yürüdüm - çok yemek yiyemedim. Karatay diyetini yapmaya çalışıyorum ama olması gerekenden az yedim. Spor etki etti sanıyorum kilo vermemde birde ben hipotiroit hastasıyım ilacın dozu artık yüksek geliyorsa hipertiroide mi çeviriyor acaba diye de düşünmekteyim.
Herkes istediği kiloya bir daha geri almamak üzere veda eder umuyorum.
Sevgiler...
Bir alkış da sana ve 3. TakımaMerhaba,
Bu hafta 3. takım olarak güzel bir sonuca imza attık
Takımımızı ziyaret edip, soran arkadaşlarımız da oldu, onlara da fikir vermesi açısından yazmak istedim.
Takımımız şu an itibari ile 13 kişi.Bu 13 kişinin neredeyse çoğu takım içinde ayrı grup oluşturdu.Mekik çekerek zayıflayanlar, dukan yapanlar, hedefi 48 kilo olanlar, oyun konsolu ile zayıflamaya çalışanlar, lapa kürü yapanlarVe gruplar arası hergün büyük çekişme yaşadık, birbirimizi gaza getirdik, kah hırs yaptık kah grup içindeki grupları takdir ettik.Ve herkes bu gazla bu hafta güzel bir sonuç almamızı sağladı.
Bireysellerde ikinci oldum.Ne yaptım? 500-600 kaloriyi aşmayan bir diyet uyguluyorum.Karbonhidratı (ekmek, pilav, makarna..vs) hayatımdan çıkardım, tuz,şeker ve yağ yok, kaçamak yok, asitli ve katkı maddeli hiçbir içecek yok, kahve yok, çikolata yok, hamurişi yok, yok babam yok yaniBununla birlikte günde 200-500 mekik çekiyor, 200 ayakta esneyerek bel hareketi yapıyor, 100-200 twist aletiyle bel çalışıyor, yarım saat-1 saat arası eliptik bisikletle spor yapıyor, 3 litreye yakın su içmeye çalışıyor, 600 kaloriyi 2 kalori geçersem bile sinameki çayı ile bağırsaklarımı temizliyorum.Özetle açım, spora kendimi vurdum ve bu işi en kısa sürede sağlıklı bir biçimde halletmeye kararlıyım çünkü şişman olmaktan bunaldım artık
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşır, kilolarımızdan tez zamanda kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?