Tesekkür ederiz cok zahmet oldu
ben kimseye bise "dedirtmedim" herkesin kendi zekasi ve fikri var... kendi icin cevap verebilir
Listeye dahil olmak veya olmamak önemsiz demisin, benim icin önemli kusura bakma. O liste benim takimimin bi haftalik emeginin resmi...
Tamamen takim kaptani olarak takimi koruma güdüsü diyelim...
ne demek güzelim ne zahmeti
asıl zahmet sana oldu..bir haftadır uğraşıyosun...
koruma güdüsü! (kimi kimden koruyoruz onu da anlayamadım) listenizi 10 dk daha erken paylaşmaya da zorlasaydı süper olucaktı..
sen o takım kaptanı görevlerine bu maddeyi de ekle olurmu şeker
sende sonuclari 1 gün erken paylassaydin tadindan yenmezdi
sende bunu ve listeleri dogru hesaplayi ekle kaptanlik kurallarina.NOKTA...
Arkadaşlar uzun zamandır, bireyselde 1. olanlar, nasıl 1. olduklarını paylaşmıyorlar.
Daha dikkat etsek bu konuya iyi olmaz mı?Nasıl kilo verdiklerini anlatırlar, bizde faydalanmış oluruz.
Mesela bu hafta 1. takımdan karanfil arkadasımız 1. olmuş.Bu bir hafta neler yaptıgını acıklar mısın?
canımm tabi paylaşırımm zatenn dünden beri yazıyorumm..burayada yazayımmm...
ben sabah öğle ara ve aksamları normal diyette gibi yedimm..doyarakk yedim ama..yağlı ,tuzlu,unlu yemedim ekmeğide az sadece sabah ve öğlenleri cok acıkırsam yedim ,aksamları yemedimm..akşamı enson saat 5 de yedimm..5 sonra 1 lokma bile yemedimm..sadece su ve bitkisel cay içtim..yeşil cay,5 i bir yerde,birde doğadan relax var dönüşümlü olarak gün,gün içtim.. birde benim step aletim merdivene benzeyenden toplam günde en fazla 10 dk..onu kullandımm..o beni 2-3 dk sonra inanılmz terletiyoo..zaten fazlada yapamıyorumm ..heryerim kesiliyoo... neyse canlarr..sadece bunları yaptımm ve bu haftada yapıcam bakalım neler olacak birr 80 leri görsemmm...bıktım 90 lardannn......
Tebrik ederim canım
Şu 5 ten sonra yemeği kesme işini bir ben yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?