Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Nazcım.. hafta sonu hazırlarım.. :lepi:püüskütümm macigdarkwish arkadaşımız mezun oluyor rica etsem karnesini hazırlayabilirmisin .
zalimicim bizleri de haberdar et.. basit operasyonluktan çıkmış bu iş.. Geçmiş bitmiş olsun inşallah.. İyi haberlerle.. a.s.......pazartesi doktora gitcem bakalım ne dicek
merhaba arkadaşlar ben 6.takımdanım.bireyselde 1. olduğum için nasıl kilo verdiğimi yazmam gerekiyormuş.
ben uzun zamandır kilo alıyordum ve diyet yapacak azmi kendimde bulamıyordum 6.takıma girdikten sonra motivasyonum arttı.gruptaki arkadaşların desteğiyle kilo vermeye başladım.
gün boyu neler yediğimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek çok az peynir 2-3 zeytin
öğlen ve akşam yemek olarak ne varsa çok az yemek,yoğurt,salata,
aralarda meyve(genelde elma)
tabi hiç yemediğm ve içmediğim şeyler var.kola,pilav,tatlı,çikolata,abur cubur mümkün olduğunca yemiyorum.
gün içerisinde 2.5-3 litre su içiyorum.
spor yapacak çok fazla vaktim olmuyor evde jimnastik hareketleri yapıyorum.onun dışında iş yaşantım çok yoğun; yatılı okulda öğretmen olduğum için gün boyu ayakta oluyorum;hatta bazı günler akşam 10'a kadar nöbetim oluyor.yani spor yapmış kadar oluyorum.
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bu takımlara mağaza işletiyorum gün boyu oturmaktan çok kilo aldım 1 haftadır her sabah yürümeye başladım 40 dk kadar ama hızlı yürüyorum aç karnına ılık suya elma sirkesi koyup içiyorum öğlen domates salatalık zeytin peynir yiyorum aralarda meyve yiyorum akşamları çok az sadece yemek yıyorum ekmek kesinlikle yemiyorum bana yardım cı olun aranıza katılmak istiyorum hergün pc başındayım işim gereği en azından arkadaslarım olsun birlikte neler yaptıgımızı bilelim