- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
ieremcim eylül takıma 3.4 hafta önce geldi ama ben musaid olaiyorum biraz böyle listeye girmeden devam edeyim dedi . sonrada paylaşımı güzel kilo vermeside . ve kendide isteyince takıma girdi kurallar geregi ilk takıma merhaba dedigi kilosuyla . durum bu . bunda anlaşılmıycak vede yanlış yansıtılacak ne var onuda anlamış deyilim ...:sm_confused:Yorum yapmak bana düşermi bilmiyorum ama eğer bir takım bir üyenin ilk kilosunu baz alıyorsa takıma alırken evet hata olmalı orada.
Sanırım bahsi geçen Eylül arkadaşımıza geri dönmek üzere ayrıldı muamelesi yapılmış hiç takıma girmeden. Çünkü bende geri dönerken takımdan ayrıldığım kilom baz alındı.
Takımları suçlamak değil amacım yanlış anlaşılmasın. Eğer bir kural varsa kesin çizgileri belirlenmeli ve herkes ona göre haraket etmeli diye yazdım.
Burda kaptanlara büyük iş düşüyor. Tüm mesajları incelemesi lazım kaptanların.
Eğer biri bu hafta kilo aldım beni aynı yazın diyor ve kaptan da öyle yapıyorsa bu kaptanın hatasıdır bana kalırsa.
dedigim gibi birayselde 2. olan arkadaşımızda bizden vede verdigi 1 haftalık kilo . ve toplamdada 1. olmuşuz ...
şimdi yanlış nerde :umursamaz:??
sorun eger hatam varsa kusura bakmasın 7. takım kaptanı
ama ben bu yazıların nerden kaynaklandıgını biliyorum sanırım ...
bizde beklemede bir üyemiz vardı. aslında beklemede üyemiz çok o yüzden de 3 haftadır listeye yazamıyoruz . kiloda veremedi 3 haftadır .(belli sebeblerden
)
takıma üye alırken dikkat ediyoruz paylaşımına ,verdigi kiloya vs. 1. olma sırrımız burda galiba . bizi iyi takip ederseniz ..
ve o arkadaşımız 7. takıma gitme kararı aldı . daha bu sabah kendisiyle konuştum özelden bana yazmış beklemeden sıkıldıgını neden listeye alınmadıgını vs. gereken açıklamayı yaptım bende kendisisine .. bende bütün iyi niyetimle yazdım takımda bu hafta yeri oldugu her halükarda yanında oldugumu hangi takımda olmak isterse elimden geleni yapacagımı yazdım . vs .
ama görüyorumki iyilikten maraz dogarmış . ben akılanmam ..ya valla .bilmiyorumkismile