- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 933
- 40
Herkese merhaba,
sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
çok insiyatifli çok güzel ve çok özel bir sürü insan tanıdım. ve bu tanıma ile başladı benim maratonum. fakat öksürüklü koşularda yorgun düştüm, yeni kararlar aldım her defasında yırtılan kağıt sesleri yankılandı koridorlarda.. bu şekilde ayrılmayı hiç istemezdim, ama denemek de yeterli olmadı takım ruhunda.. ruhum kayboldu, takım da görünmez oldu
kıvıramadım beceremedim işte
ve herkesten tek tek özür dileyerek, sahnenin perdelerini indiriyorum.
görüşmek üzere,
iyi haberlerle dönmek üzere,
not: aksaklıkların çoğu sık sık şehir dışına göreve gitmemden mütevellit kaynaklanmakta, ama bu tabi ki bahane değil, biliyorum. özellikle bu son haftaki görev epey uzundu, 12 sinde ayrıldım ankaradan şimdi geldim, ama bunu tabi ki bildirmem gerekirdi
not2: püsküütüm, kallisim özellikler sizlerden özür diliyorum, ve ama sizleri çok çok sevdiğimi belirtmek istiyorum.
esenlik dilerim,
kaptancım yaklaşık bir senedir aranızdayım. bizi nasıl birbirimize bağlayıp nasıl motive ettiğini çok iyi biliyorum. zamanında çok daha kalabalık ve çok daha birbirini motive eden bir takımdık ama azaldıkça sanırım hem motivasyon hemde kilo verişler azaldı. ama ben sizlerin sayesinde geçen sene 8 kilo vermeyi başarım kuğu gibi bir gelin olmuştum.
Bunu başarmamda bana yardımcı olan kaptanım takım arkadaşlarım burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara ve tabibi kadınlar klübüne teşekkür ederim.
Kaptanıma ayrıca bize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. mafoldumben