Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık kaptanim teşekkür ederizEki Görüntüle 2888317
5. Takımdan Chedarice 6 haftada 4,85 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba canım ben 74 kiloyla başlamıştım 61 ile mezun oldum
Eline emeğine sağlık, teşekkür ederiz.Eki Görüntüle 2888375
10. Takımdan C _CikiLeta 16 haftada 9 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanimSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Ellerine sağlık kaptanım.Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline saglik kaptanımSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Eline sağlık kaptanim
Ellerine sağlık kaptanım.
Rica ederim kaptanlarımEline saglik kaptanım