- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
Guzel fikir bir zamanlar izne ayrilmistim listelere döneyim yenidenBiz donelim bari bir kac daha kilo verelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel fikir bir zamanlar izne ayrilmistim listelere döneyim yenidenBiz donelim bari bir kac daha kilo verelim
Kaptan deme liste benide geriyoGuzel fikir bir zamanlar izne ayrilmistim listelere döneyim yeniden
Çok pis geri geleceğimBiz donelim bari bir kac daha kilo verelim
Offff yandik desene kaptanimÇok pis geri geleceğim
6-7 ay listede kaldım bırak etap birinciliği takım içinde bile birinci olamadım hiçOffff yandik desene kaptanim
1.ciliklere doyamazsiniz artik siz girerseniz listeye dogum kilolari hızlı hızli gider
Hadiyaaaa6-7 ay listede kaldım bırak etap birinciliği takım içinde bile birinci olamadım hiç
Hayirlisi ile dogum yapin da sizde dönün kaptanimÇok pis geri geleceğim
Haftalık 500 gr filan veriyordum ancaHadiyaaaa
Allah razı olsun kaptanım sen almazsın inşallah ya bende ara yok vermedeki istikrarım almada da aynıHayirlisi ile dogum yapin da sizde dönün kaptanim
Ben bugun tatil mod on a gectim
2 agustos a bakalim ne halde olacagim
Bireysel sıralama listesine bakınca ne kadar az kişi kalmışız ya 42 nedir işler çok kesat
Yakinda cuma yarisma kalmazsa birdeBen de dün aynı şeyi düşündüm. Yarışma tarihinde en az üye sayılı listeyi hazırladım.
Bir zamanlar 12 takım vardı. Bir de düşünün karar bile aldık o zamanlar, takımdaki üye üst sayılarına sınır getirdik falan.
Şimdi hem takım sayısı yarı yarıya azaldı, hem de mevcut altı takıma bakınca üye sayısı açısından sadece üçü kalabalık.
Mezun olanlar kilo alıp geri dönmese iyice kesat işler.
Yeni üye almayıp, mevcut üyeleri zayıflatıp kapatır gideriz dükkanı. Neden olmasın?
100 kisi saydim dogru saydiysamBaşlarda sonuç listelerini de ben hazırlıyordum.
2008 yılında hazırladığım listeye bakar mısınız? Kaç kişi sayamadım.
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma Yarışması 35. Etap Sonuçları ( 11 - 18 Ocak 2008) BİRİNCİ***4.TAKIM ( %1.37 ):hooray: İKİNCİ***11.TAKIM ( %1.12)a.s. ÜÇÜNCÜ***13. TAKIM ( %0.99 )a.s. Dereceye giren bütün takımları tebrik ediyorum. Lütfen bu topiğe mesaj yazmayalım..www.kadinlarkulubu.com
düşün ki bu listede ben yokum.. çoktan mezun olmuşum.100 kisi saydim dogru saydiysam
2,5 yildir takimlardayim sanirim bu kadar kalabalik gormedim
Noldu canım sorun mu var gıremedım takıp edemedimBizim grup kapanmaz çünkü ben hala şişkoyum ve en az 8 ay daha burdayım hemen mezun olup gitmek istemiyorum hedefime ulaştıktan sonra 2. Hedefime ulaşmak için çaba sarf etmem lazım. Sonra koruma ya girmem lazım en az 2 sene burdayım desene Aijoo sonra Poni Bon Fitt_anne @Brzhuzur F Frozen01 madamhd ve daha diğerleri daha burdayız yani . Biz sizi bırakmıyoruz sizde bizi bırakmayın.
Eee kurkcu dukkani kapanirsa nereye donecek bu tilkiBen de dün aynı şeyi düşündüm. Yarışma tarihinde en az üye sayılı listeyi hazırladım.
Bir zamanlar 12 takım vardı. Bir de düşünün karar bile aldık o zamanlar, takımdaki üye üst sayılarına sınır getirdik falan.
Şimdi hem takım sayısı yarı yarıya azaldı, hem de mevcut altı takıma bakınca üye sayısı açısından sadece üçü kalabalık.
Mezun olanlar kilo alıp geri dönmese iyice kesat işler.
Yeni üye almayıp, mevcut üyeleri zayıflatıp kapatır gideriz dükkanı. Neden olmasın?
Çok teşekkür ederiz kaptanım elinize sağlıkEki Görüntüle 2887729
5. Takımdan redsonja87 10 haftada 5,8 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com