Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinize sağlık çok teşekkür ederim bende öncelikte 4.takım kaptanlarımıza A Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS Yawrukush , daha sonra tüm takım arkadaşlarıma ve kk ailesi sizlere çok teşekkür ederim iyi ki buradayım. Herkese iyi bayramlar dilerimEki Görüntüle 2890573
10. Takımdan Melegimkorusun 39 haftada 8,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanlarim
Malum takimlar bombos desek yeridir.
@Kazen abi takimlar icin cagri yapiyordu ya. Onun yerine cuma yarismasi icin yapabilir mi acaba?
Gerci yapsada bayram haftasi. Alakasiz mi olur?
Eki Görüntüle 2890573
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Eline emeğine sağlık, teşekkür ederiz.Eki Görüntüle 2890871
10. Takımdan Eddaak 38 haftada 11,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @monarosaa 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (718. Etap) : 95,00 Bitiş Kilosu (738. Etap) : 73,20 Verilen Toplam Kilo : 21,80 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,95% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanımEki Görüntüle 2890573
Mezunumuzun karnesi:
Çok teşekkür Ederim elinize sağlıkEki Görüntüle 2890871
10. Takımdan Eddaak 38 haftada 11,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @monarosaa 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (718. Etap) : 95,00 Bitiş Kilosu (738. Etap) : 73,20 Verilen Toplam Kilo : 21,80 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,95% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanim teşekkür ederizSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım. Gecikme için özür dilerim internet problemi yaşıyorum giremedim siteye
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
SONUÇ: (728.-735. etapları kapsar)
49.tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre 13.takım sonuç hazırlama cezası almıştır. 4. 5. 6. Ve 9. Takım 49.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Eline emeğine sağlık kaptanım teşekkür ederizSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım. Gecikme için özür dilerim internet problemi yaşıyorum giremedim siteye
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
49.tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre 13.takım sonuç hazırlama cezası almıştır. 4. 5. 6. Ve 9. Takım 49.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Eline saglik E Emnis kaptanımSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım. Gecikme için özür dilerim internet problemi yaşıyorum giremedim siteye
Eline saglik kaptanim teşekkür ederiz
Eline emeğine sağlık kaptanım teşekkür ederiz
Rica ederim kaptanlarım
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım. Gecikme için özür dilerim internet problemi yaşıyorum giremedim siteye
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım.
49. tur galipleri olan 4. 5. 6. ve 9. Takıma kocaman tebrikler!
Aynı takım üst üste ceza almıyor kural gereği. O nedenle ceza alan takımımız olmuyor. Normal sıralamaya geçeceğiz bu dönem.