Eline sağlık kaptanım teşekkür ederizSevgili kaptanlarim sonuc listeleri hazir herkese keyifli hafta sonlari diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık kaptanım teşekkür ederizSevgili kaptanlarim sonuc listeleri hazir herkese keyifli hafta sonlari diliyorum
Eline saglik kaptanım
Elinize emeğinize sağlık kaptanım çok teşekkür ederiz
Rica ederim kaptanlarimEline sağlık kaptanım teşekkür ederiz
İyi akşamlar kaptanımIyi aksamlar kaptanlarim
Gecen bayram Türkiyede kapama oldugu icin Etaplar birlesmemisti.
Onumuzdeki kurban bayrami ayni sekilde mi olacak yoksa Etaplar birlesecek mi?
Ay ozaman gerek var mi kiİyi akşamlar kaptanım
Cuma 4.güne denk geliyormuş oylama başlat istersen kaptanım bende kararsızım bi koşu takımın fikrini alayım :))
Benimde sen sormasan aklıma gelmeyecek ben oylamayı başlatıyorum o haldeAy ozaman gerek var mi ki
Takimdan sormasalar bayram aklima gelmeyecek
Ellerine sağlık kaptanımSevgili kaptanlarim sonuc listeleri hazir herkese keyifli hafta sonlari diliyorum
Rica ederim kaptanimEllerine sağlık kaptanım
Sevgili kaptanlarim sonuc listeleri hazir herkese keyifli hafta sonlari diliyorum
Rica ederim kaptanimEllerine sağlık kaptanım.
Ellerinize saglik kaptanim musmutlu pazarlar diliyorumEki Görüntüle 2886721
Son dokuz haftalık dönemi kapsayan ve 734. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Liste birincisi Cordelia (6. Takım) kocaman tebrikler!
Ellerinize sağlık.cok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2886721
Son dokuz haftalık dönemi kapsayan ve 734. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Liste birincisi Cordelia (6. Takım) kocaman tebrikler!