Teşekkür ederim kaptanım
Cok teşekkür ederim kaptanimEki Görüntüle 2847693
Son on haftalık dönemi kapsayan ve 725. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 9. Takım tebrikler!
Liste birincisi E ela_2019 (9. Takım) kocaman tebrikler!
Eki Görüntüle 2847693
Son on haftalık dönemi kapsayan ve 725. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 9. Takım tebrikler!
Liste birincisi E ela_2019 (9. Takım) kocaman tebrikler!
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Ayrıca başta Bahar kaptanım olmak üzere tüm kaptanlarımın bayramını kutlarım
Eline sağlık.
Ellerine sağlık kaptanımcım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Ayrıca başta Bahar kaptanım olmak üzere tüm kaptanlarımın bayramını kutlarım
Ellerine sağlık Püsküütümmmmm
Ben de kendimi kutluyorum
16. sıradan 6. sıraya yükselmişim
Yalnız o listede 1. sıraya yeniden oturmadan mezun olmamam lazım
725. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2845510
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2845511
9. Takım yarışmacısı Melek963 725. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı afrasyab08 725. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
725. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2845512
725. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 10. TAKIM (3 ► 1)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
1) Darkqueen ile ilgili olarak;
Üye bildirim notunda yazılmış olan "geçersiz bildirim" notunu anlayamadım. Geçersizse ortalamaya dahil mi edilmedi? Yok eğer, dahil edildiyse neden geçersiz?
2) Melegimkorusun ile ilgili olarak;
Hedef kilosunun sadece %61,4 üne ulaşması sebebi ile mezun olma koşullarını karşılamamaktadır.Talepten önce lütfen gerekli kontrolü yapınız.
6. TAKIM
Tostombalakanne ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 200 gramlık eksilme hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (66,8) Eski (67)
Hedef kilosu: Yeni (54,8) Eski (55)
9. TAKIM
cgdmk ile ilgili olarak;
Karar defterimizin 10.1.a maddesine göre izin döneminde kilo alarak dönen üye, istisnai durumlardan herhangi birinin kapsamına girmiyor ise aldığı kiloyu verene kadar listeye giremez.
Kontrol ederek, gereğini yapınız lütfen.
10. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 10.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
2) Pembegomlek ile ilgili olarak;
Üyemizin kilo bildirim notundaki tarih yanlış yazıldığından bildirimi geçersizdir. Kontrol ederek, gereğini yapınız lütfen.
13. TAKIM
Eyslg ile ilgili olarak;
Basit bir yazım hatası olmuş. Üyeniz 519. değil 719. etapta izne ayrılmıştı.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 4. Takım yarışmacısı Emeeelll mezun oldu, tebrikler!
- 13. Takım yarışmacısı Eyslg mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Öncelikle herkese iyi bayramlar.
Eline sağlık.
Ellerine sağlık kaptanımcım.
Tebrikler Laydim. Tarihin tozlu sayfalarında öyle bir anımız vardı değil mi? Ha gayret! Ben inanıyorum sana.
Merakımdan baktım hemenListeyi tam inceleyemedim ama şu an yarışan en eski yarışmacı ben olabilirim
Hic üsenmedin buldun kaptanimMerakımdan baktım hemenSenden eskiler varmış kaptanım Karabiber01 2007 , akrrep 2008
İşsizlik başa belaHic üsenmedin buldun kaptanim
Valla bakYa deme oyle
Merak iste
Merakımdan baktım hemenSenden eskiler varmış kaptanım Karabiber01 2007 , akrrep 2008