Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK200:

- Pembegomlek ile ilgili olarak: Tarih yazarken , gün/ay yerine ay/gün olarak yazmış, o sebeple geçerli saymıştım, bu açıdan bakılınca tekrar düzenlemem gerekiyor ise düzenleyeyim.:KK64:
Eki Görüntüle 2845523
monişim tarih yazmanın (türkçede) bir formatı var, yazılan format bizim dilimizde geçerli değil, bu nedenle de bana göre yanlış.
izninle bu konuya tek başına karar vermeyeyim ben.
Kabul edip, etmemek konusunda kaptanlarım fikir belirtsinler lütfen. Sen de ona göre düzenlersin.

İzin kilosunun %5 üzerinde değil güncel kilosu 🙈 dikkatimden kaçmış özür dilerim gereken düzeltmeyi yaptım derece ve sıralamada herhangi bir değişiklik olmadı kaptanım
Ellerine sağlık.
Eline saglik kaptanım

Darkqueenn fotografli bildirim yapmadi. Ortalamana hesabina eklenmedi % si

Son ana kadar gorur de resim ekler diye bekledim. Hazir sekilde dursun diye yazmistim.

Melegimkorusun konusunda ise hala acemilik hatasi mi yapiyorum emin degilim. Su sekil hesapliyorum

Baslangic 72 kg. Hedef 62.

Güncel kilo 61.7

80 alti oldugu icin

72 x0.10 =7.2

Yani minimum 64. 8 kg olmasi lazim

Hedefi 62 di

7.2x0.90 =6,48 ~64.5

Yanlis mi anliyorum hesap isini 😳🥺
Giriş tarihi: 26/09/19 giriş kilosu: 67,6 hedef:58
seaBahAR seaBahAR kaptanim, gerekli duzeltmeleri yaptim

E Emnis Zipzip- Zipzip- kaptanlarim. Sizede ayrica tesekkur ederim

UcanSupurge UcanSupurge yazmadiysam sizinde elinize emeginize saglik kaptanim 💕
Ellerine sağlık.
İşlem tamam Püsküütümmm :KK68: :KK68:
Ellerine sağlık.

1.png

4. Takımdan E Emeeelll 19 haftada 13,5 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Son düzenleme:
monişim tarih yazmanın (türkçede) bir formatı var, yazılan format bizim dilimizde geçerli değil, bu nedenle de bana göre yanlış.
Kabul edip, etmemek konusunda kaptanlarım fikir belirtsinler lütfen. Sen de ona göre düzenlersin.
Gun ,ay ters yazılmış ama bunu kabul edersek diger yanlis bildirimlere haksizlik olacaktır kaptanim

2.png

13. Takımdan Eyslg Eyslg 17 haftada 7,45 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Bende ay/gün formatında bir yazım olmadığı için üyenin hatalı yazdığı düşüncesindeyim. Karıştırılmış,basit bir hata ama şimdiye kadar misal 4 yerine 3 yazılanlardan dolayı bildirimsiz kabul etmedik mi 😶:)

Giriş tarihi: 26/09/19 giriş kilosu: 67,6 hedef:58
Duzenledim kaptanim, tesekkurler

Evet bazi ulkelerde o format oluyor ama Zipzip- Zipzip- kaptan ile yine yeniden :KK70: ayni fikirdeyim.

Eki Görüntüle 2846985

13. Takımdan Eyslg Eyslg 17 haftada 7,45 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Ellerine, emeğine sağlık Püsküütümm :KK36:

Eki Görüntüle 2846977

4. Takımdan E Emeeelll 19 haftada 13,5 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Eline saglik kaptanım 💕

Bireysel sıralama listesini hazırlamaya başlıyorum bugün.
Sizlerden ricam 10. takımın etap raporu sorunu için bir an önce cevap vermeniz. Ona göre üyenin sıralamada yer alacak kilosu değişecek çünkü. :işsiz:

Kalın sağlıcakla. :KK36:

Bir de oylama takibi çıktı. Zaten hiç işim olmuyor, ne güzel vaktimi değerlendiriyorum burada. :KK53:

ben hayır dedim.
4. takım / 5. takım / 6. takım hayır dedi.

geriye kalıyor 9. ve 13. takım yorumları.. bekliyoruz çıkmaz ayın çarşambasını.

Bir de oylama takibi çıktı. Zaten hiç işim olmuyor, ne güzel vaktimi değerlendiriyorum burada. :KK53:

ben hayır dedim.
4. takım / 5. takım / 6. takım hayır dedi.

geriye kalıyor 9. ve 13. takım yorumları.. bekliyoruz çıkmaz ayın çarşambasını.
Yazım hatası kaynaklı ben sınavda bu hatayı yapan öğrencilerimden puan kıramıyorum kabul edilmesi taraftarıyım 👩‍🏫

3 hayır 1 evet

geriye kaldı 13. takım
Oylama 5 takım üzerinden yapıldığına göre zaten 3 hayır olunca konu kapanmıştı, uzatmışım gereksiz ben. :ruh:

@monişim etap raporunda yazdığım gibi kabul etmediğim ve 3 kaptan da benim gibi düşündüğü için gerekli düzenleme ellerinden öper.

ben de sıralama listesinde üyemizi 66,8 kilo olarak göstereceğim.

Ben de diyorum neden sonuç listeleri hala güncellenmemiş..
E ben etiketlemeyi becerememişim ki.

moni moni :KK200:

3 hayır 1 evet

geriye kaldı 13. takım
Oylama 5 takım üzerinden yapıldığına göre zaten 3 hayır olunca konu kapanmıştı, uzatmışım gereksiz ben. :ruh:

@monişim etap raporunda yazdığım gibi kabul etmediğim ve 3 kaptan da benim gibi düşündüğü için gerekli düzenleme ellerinden öper.

ben de sıralama listesinde üyemizi 66,8 kilo olarak göstereceğim.

o6QkD2.jpg

Son on haftalık dönemi kapsayan ve 725. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 9. Takım tebrikler! :nazar: :KK9:
Liste birincisi E ela_2019
(9. Takım) kocaman tebrikler! :nazar: :KK9:

Eki Görüntüle 2847693

Son on haftalık dönemi kapsayan ve 725. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz :KK200:

Eki Görüntüle 2847693

Eline sağlık kaptanım teşekkür ederiz 💙

Eki Görüntüle 2847693

Eline saglik kaptanım 💕

X