Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

monişim tarih yazmanın (türkçede) bir formatı var, yazılan format bizim dilimizde geçerli değil, bu nedenle de bana göre yanlış.
izninle bu konuya tek başına karar vermeyeyim ben.
Kabul edip, etmemek konusunda kaptanlarım fikir belirtsinler lütfen. Sen de ona göre düzenlersin.

İzin kilosunun %5 üzerinde değil güncel kilosu dikkatimden kaçmış özür dilerim gereken düzeltmeyi yaptım derece ve sıralamada herhangi bir değişiklik olmadı kaptanım
Ellerine sağlık.
Giriş tarihi: 26/09/19 giriş kilosu: 67,6 hedef:58
seaBahAR kaptanim, gerekli duzeltmeleri yaptim

E Emnis Zipzip- kaptanlarim. Sizede ayrica tesekkur ederim

UcanSupurge yazmadiysam sizinde elinize emeginize saglik kaptanim
Ellerine sağlık.
İşlem tamam Püsküütümmm
Ellerine sağlık.

4. Takımdan E Emeeelll 19 haftada 13,5 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Son düzenleme:
Gun ,ay ters yazılmış ama bunu kabul edersek diger yanlis bildirimlere haksizlik olacaktır kaptanim

13. Takımdan Eyslg 17 haftada 7,45 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Bende ay/gün formatında bir yazım olmadığı için üyenin hatalı yazdığı düşüncesindeyim. Karıştırılmış,basit bir hata ama şimdiye kadar misal 4 yerine 3 yazılanlardan dolayı bildirimsiz kabul etmedik mi :)

Duzenledim kaptanim, tesekkurler

Evet bazi ulkelerde o format oluyor ama Zipzip- kaptan ile yine yeniden ayni fikirdeyim.

Ellerine, emeğine sağlık Püsküütümm

Eline saglik kaptanım

Bir de oylama takibi çıktı. Zaten hiç işim olmuyor, ne güzel vaktimi değerlendiriyorum burada.

ben hayır dedim.
4. takım / 5. takım / 6. takım hayır dedi.

geriye kalıyor 9. ve 13. takım yorumları.. bekliyoruz çıkmaz ayın çarşambasını.

Yazım hatası kaynaklı ben sınavda bu hatayı yapan öğrencilerimden puan kıramıyorum kabul edilmesi taraftarıyım

3 hayır 1 evet

geriye kaldı 13. takım
Oylama 5 takım üzerinden yapıldığına göre zaten 3 hayır olunca konu kapanmıştı, uzatmışım gereksiz ben.

@monişim etap raporunda yazdığım gibi kabul etmediğim ve 3 kaptan da benim gibi düşündüğü için gerekli düzenleme ellerinden öper.

ben de sıralama listesinde üyemizi 66,8 kilo olarak göstereceğim.

Ben de diyorum neden sonuç listeleri hala güncellenmemiş..
E ben etiketlemeyi becerememişim ki.

moni

Son on haftalık dönemi kapsayan ve 725. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 9. Takım tebrikler!
Liste birincisi E ela_2019
(9. Takım) kocaman tebrikler!

Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz

Eline sağlık kaptanım teşekkür ederiz

Eline saglik kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…