Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

ne güzel olur yazsan..
o topik ilgi görse belki "kilo alıp geri dönme" akımını sona erdiririz. hevesi olan da bir-iki mesaj yazıp kayboluyor.. sanırım o arada kilo almaya başlıyor.

İlk fırsatta düzenli yazmaya başlayacağım kaptanım

Belki oraya da kaptan gibi sabit bir ilgilenen lazım, mezun olanları etiket yapıp oraya davet etse her hafta olmasa da düzenli aralıklarla mezuniyet kiloları takip edilse ne iyi olur.. böylece devamlı mezun olup geri dönmelerin önüne geçilmiş olur :)

Fena fikir degilmis

seaBahAR kaptanım,
Sadece Ramazan ayına özel oruç tutan listedeki üyelerimiz için Perşembe tartı fotoğraflarını da kabul etsek sakıncası olur mu ?
Biz takım içinde cuma günü öğleden sonra akşama doğru bildirim yapılsın demiştik ama işten geç dönenler,yurt dışında olup saat farkına takılanlar vs oluyor, listeleride riske atmamak için sormak istedim

Paylaşım saatini çekebilir miyiz acaba E Emnis kaptanım mesela 8den 10a gibi dediğiniz gibi sahur yapıp sabah işe giden üyeler, yurtdışındakilerin saat farkı mesela bizim iftar saatimiz 19.00 İstanbul civarı 20.00 son dakikalara paylaşımlar kalırsa iftar saatleri de araya girip epey bi kargaşa oluşacak sanki

Ben de katılıyorum bu düşünceye, liste paylaşım saati de ileri çekilebilir. O zaman perşembe tartılmak zorunda kalmayız.

Şahane fikir..
(o kişi ben olmayacaksam tabii )

Belki belli bir süre Cuma tartı alışkanlığı orada da devam edebilir.. bireysel sıralama yapılabilir.
Şaka değil bu iş arkadaşlar. Kilo korumak, kiloyu vermekten daha çok disiplin gerektiriyor. Özelikle de ilk üç yılı kazasız belasız atlatmak şart.

Son düzenleme:

Bence bir sakıncası yok. Bütün takımlar da buna uymak durumunda değil. Bir seçenek olarak kaptanların aklında durabilir.
Sadece tartı kontrollerinde sorun çıkmaması adına, listeye not eklenebilir. "Ramazan sebebiyle Perşembe tartıldı" gibi belki..

Hemen de cözüm bulunuyor ne kadar güzel

Üyelere Perşembe sabahı ya da Cuma sabahı seçeneği ile yaklaşmak saati ileriye almaktan daha mantıklı göründü bana.
Ama neticede uygulayıcı sizlersiniz, ben sadece denetçiyim.
Daha önceki Ramazanlarda da saatlerle falan oynamadık 102 senedir.

Sizlerin kendi aranızda karar vermeniz daha uygun olur kanımca.

Esas liste paylasimi saati bence degismesin.
Biz iftari 20.35 civari aciyoruz. Gun gectikce ileri saate denk gelecek. Suan ki durum benim icin mesela daha uygun . Sirf kendimi dusunuyor gibi oldum :))

Ben de katılıyorum bu düşünceye, liste paylaşım saati de ileri çekilebilir. O zaman perşembe tartılmak zorunda kalmayız.

Teşekkür ederiz kaptanım
Bence de Perşembe günü esnekliği olursa işimizi kolaylaştırır liste saatlerinde hiç oynanmadığı için bu Ramazan'da oynamayalım derim zira sonra gece yarısına kadar kadınlar kulübüne gömülü kalıyoruz iyice uzatmayalım süreyi kaptanlarım ben 20.00 den sonra

Hiç fark etmez kaptanım bi şekilde listeyi hallederiz sıkışmamak adına söylemiştim
Esas liste paylasimi saati bence degismesin.
Biz iftari 20.35 civari aciyoruz. Gun gectikce ileri saate denk gelecek. Suan ki durum benim icin mesela daha uygun . Sirf kendimi dusunuyor gibi oldum :))
Bizim de 19 kaptanım gittikçe 20ye yaklaşacak bi şekilde hallolur inşallah

Yok kaptanım önerimde başınızı yakmak yoktu siz olmayın tabiki :))

Belki deneyimli mezun üyelerden biri olabilir isteyen çıkar siz değerlendirirsiniz

Hiç fark etmez kaptanım bi şekilde listeyi hallederiz sıkışmamak adına söylemiştim

Bizim de 19 kaptanım gittikçe 20ye yaklaşacak bi şekilde hallolur inşallah
hallolur bence ya :)) Hep olmus, en buyuk sorun tarti fotosu konusuydu.
iyisiniz yine pek de gec degilmis

Yok kaptanım önerimde başınızı yakmak yoktu siz olmayın tabiki :))

Belki deneyimli mezun üyelerden biri olabilir isteyen çıkar siz değerlendirirsiniz

Vallahi bu işler gönüllülük işleri.. Ama öte yandan kişinin kendisini de motive eden şeyler.
Benim kilomu korumamın sebeplerinden bir tanesi de burasıyla kopmayan ilişkim.
Bu nedenle elini taşın altına sokmak isteyen zaten mücevheri de bulacak. Kim yapmak isterse kabul ederiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…