Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Performans Uygulaması 47. turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takımın 712. ve 721. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Handandandan
UcanSupurge
Pnrrr-12

Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz.

Bütün analizleri bitirdim, ellerimi öperim.

Artık rahat rahat mezunlarınızı gönderebilirsiniz, kaledeyim.

Az kaldı Püsküütüm benim bilmem kaçıncı karneme hazır ol

Veeeee inşallah bu son karnem olacak Sonrasında seninle Kilomuzu Koruyoruz topiğinde takılırım artık

Sevgili seaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.
Hem bir selam vermek hemde Hayirli Ramazanlar demek istedim.
Kucak dolusu sevgiler
Size de hayırlı ramazanlar kaptınım ne iyi etmişsiniz selam vermekle

Bizden de kucak dolusu sevgiler

Az kaldı Püsküütüm benim bilmem kaçıncı karneme hazır ol

Veeeee inşallah bu son karnem olacak Sonrasında seninle Kilomuzu Koruyoruz topiğinde takılırım artık

Ben epeydir hazırolda bekliyorum.. Kaçıncı olursa olsun dediğin gibi yeter ki son olsun.

Kilomuzu Koruyoruz topiğine gelince durum ortada: benim yazma hakkım bitti.

Sevgili seaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.
Hem bir selam vermek hemde Hayirli Ramazanlar demek istedim.
Kucak dolusu sevgiler
Selamlar kaptanım
Teşekkür ederiz sana da hayırlı ramazanlar
Ben epeydir hazırolda bekliyorum.. Kaçıncı olursa olsun dediğin gibi yeter ki son olsun.

Kilomuzu Koruyoruz topiğine gelince durum ortada: benim yazma hakkım bitti.

Eki Görüntüle 2825093

Aaa bende hiç yazmadım bu topiğe halbuki sizin kadar olmasada 8 aylık bir mezunum ve hâlâ kilomu koruyorum
Takımda da yazıyorum diyet bitti diye birşey yok kimse heveslenmesin aynen devam ediyor bende herşey neyse devamını orada yazayım

ne güzel olur yazsan..
o topik ilgi görse belki "kilo alıp geri dönme" akımını sona erdiririz. hevesi olan da bir-iki mesaj yazıp kayboluyor.. sanırım o arada kilo almaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…