En uygunu sizsiniz :)) Uzun suredir koruyorsunuz degil mi kilonuzu?Vallahi bu işler gönüllülük işleri.. Ama öte yandan kişinin kendisini de motive eden şeyler.
Benim kilomu korumamın sebeplerinden bir tanesi de burasıyla kopmayan ilişkim.
Bu nedenle elini taşın altına sokmak isteyen zaten mücevheri de bulacak. Kim yapmak isterse kabul ederiz bence.
bunu 2021 in şakası olarak kabul edebilirim sadeceEn uygunu sizsiniz :)) Uzun suredir koruyorsunuz degil mi kilonuzu?
Erzurum’da yaşamanın güzelliğihallolur bence ya :)) Hep olmus, en buyuk sorun tarti fotosu konusuydu.
iyisiniz yine pek de gec degilmis
Oylamaya sunalim bencebunu 2021 in şakası olarak kabul edebilirim sadece
ne cilesiErzurum’da yaşamanın güzelliğibütün kış ( ekim-kasım-Aralık-ocak-Şubat-Mart-nisan) çilesini çektikten sonra
yok tatlım şaka bir yana mümkün değil.Oylamaya sunalim bence
Öyle saka olarak kabulllendim demek yok
Arife günü kar yağdı desemne cilesi
Biliyorum kaptancigimyok tatlım şaka bir yana mümkün değil.
yeterince hatta yettiğinden fazla zaman ayırıyorum buraya 187 senedir. Tek bir iş bile ilave olarak üstlenmem artık.
Farkli seyler yazamiyormusuz :))Arife günü kar yağdı desem
Aynen kaptanımVallahi bu işler gönüllülük işleri.. Ama öte yandan kişinin kendisini de motive eden şeyler.
Benim kilomu korumamın sebeplerinden bir tanesi de burasıyla kopmayan ilişkim.
Bu nedenle elini taşın altına sokmak isteyen zaten mücevheri de bulacak. Kim yapmak isterse kabul ederiz bence.
Sizin oranın Erzurum’uFarkli seyler yazamiyormusuz :))
Kutuplardayim desem yeridir
Hafta basi 3 gün karliydi hava
O ben olamamAynen kaptanım
Benim ilk kaptan yardımcılığına başlama sebebim budur takım yararı bahane
O zaman kaptanlar takımlarındaki mezun üyelerine duyuru geçerse bir başlangıç olur belki kaptanım
Kaptanlarım KİLOMUZU KORUYORUZ forumu için orayı çekip çevirecek bir sorumluya ihtiyaç var bu konuyla ilgili takımlarınızdaki mezun arkadaşları bilgilendirebilir misiniz
A Arrietty_
Zipzip-
Handandandan UcanSupurge
moni
LAydLiNe
Pek mezun veremedim benAynen kaptanım
Benim ilk kaptan yardımcılığına başlama sebebim budur takım yararı bahane
O zaman kaptanlar takımlarındaki mezun üyelerine duyuru geçerse bir başlangıç olur belki kaptanım
Kaptanlarım KİLOMUZU KORUYORUZ forumu için orayı çekip çevirecek bir sorumluya ihtiyaç var bu konuyla ilgili takımlarınızdaki mezun arkadaşları bilgilendirebilir misiniz
A Arrietty_
Zipzip-
Handandandan UcanSupurge
moni
LAydLiNe
Şöyle ki..
Osmanlı tarihiŞöyle ki..
KK adlı klasörün içeriği: Başlangıç 2007.
3. Kez mezun olacagim. O topigin mudavimi olurum kesinŞahane fikir..
(o kişi ben olmayacaksam tabii)
Belki belli bir süre Cuma tartı alışkanlığı orada da devam edebilir.. bireysel sıralama yapılabilir.
Şaka değil bu iş arkadaşlar. Kilo korumak, kiloyu vermekten daha çok disiplin gerektiriyor. Özelikle de ilk üç yılı kazasız belasız atlatmak şart.
Hayırlı ramazanlar kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.
Hem bir selam vermek hemde Hayirli Ramazanlar demek istedim.
Kucak dolusu sevgiler
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 2.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması