Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Vallahi bu işler gönüllülük işleri.. Ama öte yandan kişinin kendisini de motive eden şeyler.
Benim kilomu korumamın sebeplerinden bir tanesi de burasıyla kopmayan ilişkim.
Bu nedenle elini taşın altına sokmak isteyen zaten mücevheri de bulacak. Kim yapmak isterse kabul ederiz bence.
En uygunu sizsiniz :)) Uzun suredir koruyorsunuz degil mi kilonuzu?

yok tatlım şaka bir yana mümkün değil.
yeterince hatta yettiğinden fazla zaman ayırıyorum buraya 187 senedir. Tek bir iş bile ilave olarak üstlenmem artık.
Biliyorum kaptancigim
Ben sirf 1 takim isine zor yetisiyorum
E Emnis ve Zipzip- Zipzip- kaptan denetimci olarak cok mesguller ve yinede yetisiyorlar
Ama sizi düsünemiyorum bile.
Tüm takimlari gectim, eski uyeler,diskalifiye olanlar vs derken pc de yer kaliyor mu?

Vallahi bu işler gönüllülük işleri.. Ama öte yandan kişinin kendisini de motive eden şeyler.
Benim kilomu korumamın sebeplerinden bir tanesi de burasıyla kopmayan ilişkim.
Bu nedenle elini taşın altına sokmak isteyen zaten mücevheri de bulacak. Kim yapmak isterse kabul ederiz bence.
Aynen kaptanım
Benim ilk kaptan yardımcılığına başlama sebebim budur takım yararı bahane 😜🤭

O zaman kaptanlar takımlarındaki mezun üyelerine duyuru geçerse bir başlangıç olur belki kaptanım 🤩

Kaptanlarım KİLOMUZU KORUYORUZ forumu için orayı çekip çevirecek bir sorumluya ihtiyaç var bu konuyla ilgili takımlarınızdaki mezun arkadaşları bilgilendirebilir misiniz 🤗😍

A Arrietty_
Zipzip- Zipzip-
Handandandan Handandandan UcanSupurge UcanSupurge
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe

Aynen kaptanım

O zaman kaptanlar takımlarındaki mezun üyelerine duyuru geçerse bir başlangıç olur belki kaptanım 🤩

Kaptanlarım KİLOMUZU KORUYORUZ forumu için orayı çekip çevirecek bir sorumluya ihtiyaç var bu konuyla ilgili takımlarınızdaki mezun arkadaşları bilgilendirebilir misiniz 🤗😍

A Arrietty_
Zipzip- Zipzip-
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
O ben olamam 🙈 ekim-kasım gibi kendimi yeniden listede görüyorum:KK70:

Aynen kaptanım

A Arrietty_
Zipzip- Zipzip-
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
Pek mezun veremedim ben
sedulu sedulu kaptan yardimcim mezun olacak kesin bugun :)) ama kimselere veremem ihtiyacim var ona

Biliyorum kaptancigim
Ben sirf 1 takim isine zor yetisiyorum
E Emnis ve Zipzip- Zipzip- kaptan denetimci olarak cok mesguller ve yinede yetisiyorlar
Ama sizi düsünemiyorum bile.
Tüm takimlari gectim, eski uyeler,diskalifiye olanlar vs derken pc de yer kaliyor mu?
Şöyle ki.. :KK53:

KK adlı klasörün içeriği: Başlangıç 2007.

Eklentiler

• 1.png
    1.png
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
Şahane fikir..
(o kişi ben olmayacaksam tabii :KK53: )

Belki belli bir süre Cuma tartı alışkanlığı orada da devam edebilir.. bireysel sıralama yapılabilir.
Şaka değil bu iş arkadaşlar. Kilo korumak, kiloyu vermekten daha çok disiplin gerektiriyor. Özelikle de ilk üç yılı kazasız belasız atlatmak şart.
3. Kez mezun olacagim. O topigin mudavimi olurum kesin :KK53: kilo korumayla ilgili ciddi problemim var :bicak:

En Büyük TÜRKİYE722. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE
(9-16 Nisan 2021)

*** 13. Takım 722. Etap ***

LAydLiNe (67.5/67/0.5/%0.741)
bi-zuzu(56.4/57/-0.6/%-1.064)
afrasyab08 (66/64.6/1.4/%2.121)
Bravequeen (70.75/69.60/1.15/%1.625)

berceste_(87.8/7.7/0.1/%0.114)
Akrrep (80.4/78.3/1.05/%1.306) 721. Etapta bildirimi hatalı olduğu için kilosu ikiye bölündü.
Sibal57 (83.1/82.7/0.4/%0.481)
ekhion (64.2/63.45/0.375/%0.584) 721. Etapta bildirimi hatalı olduğu için kilosu ikiye bölündü.

salt (84.5///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor.
kahvevekitapsever (67.5/66.9/0.6/%0.889)
yeninesilsosyolog (83.6///%) Kilosu sabit.
knickerbockerbande (84.05///%) Bildirim yapmadı.

13. Takım ortalaması: % 0.566

X