Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Performans Uygulaması 47. turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takımın 712. ve 721. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Handandandan Handandandan
UcanSupurge UcanSupurge
Pnrrr-12 Pnrrr-12

Performans Uygulaması 47. turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takımın 712. ve 721. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Handandandan Handandandan
UcanSupurge UcanSupurge
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz.

Bütün analizleri bitirdim, ellerimi öperim.

Artık rahat rahat mezunlarınızı gönderebilirsiniz, kaledeyim. :21:

Az kaldı Püsküütüm benim bilmem kaçıncı karneme hazır ol :KK48::KK48::KK53::KK53:

:KK36::KK36::KK200:

Veeeee inşallah bu son karnem olacak :dondurma: Sonrasında seninle Kilomuzu Koruyoruz topiğinde takılırım artık :KK76:

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.🥰
Hem bir selam vermek hemde Hayirli Ramazanlar demek istedim.🤗🎈
Kucak dolusu sevgiler 💜
Size de hayırlı ramazanlar kaptınım ne iyi etmişsiniz selam vermekle :KK200:

Bizden de kucak dolusu sevgiler :KK36:

Az kaldı Püsküütüm benim bilmem kaçıncı karneme hazır ol :KK48::KK48::KK53::KK53:

:KK36::KK36::KK200:

Veeeee inşallah bu son karnem olacak :dondurma: Sonrasında seninle Kilomuzu Koruyoruz topiğinde takılırım artık :KK76:

Ben epeydir hazırolda bekliyorum.. Kaçıncı olursa olsun dediğin gibi yeter ki son olsun. :KK36:

Kilomuzu Koruyoruz topiğine gelince durum ortada: :KK70::KK70::KK70:benim yazma hakkım bitti.

Adsız.png

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.🥰
Hem bir selam vermek hemde Hayirli Ramazanlar demek istedim.🤗🎈
Kucak dolusu sevgiler 💜
Selamlar kaptanım 💕💕
Teşekkür ederiz sana da hayırlı ramazanlar :KK60:
Ben epeydir hazırolda bekliyorum.. Kaçıncı olursa olsun dediğin gibi yeter ki son olsun. :KK36:

Kilomuzu Koruyoruz topiğine gelince durum ortada: :KK70::KK70::KK70:benim yazma hakkım bitti.

Eki Görüntüle 2825093

Aaa bende hiç yazmadım bu topiğe halbuki sizin kadar olmasada 8 aylık bir mezunum ve hâlâ kilomu koruyorum :süslü:
Takımda da yazıyorum diyet bitti diye birşey yok kimse heveslenmesin aynen devam ediyor bende herşey neyse devamını orada yazayım :-)

Selamlar kaptanım 💕💕
Teşekkür ederiz sana da hayırlı ramazanlar :KK60:

Aaa bende hiç yazmadım bu topiğe halbuki sizin kadar olmasada 8 aylık bir mezunum ve hâlâ kilomu koruyorum :süslü:
Takımda da yazıyorum diyet bitti diye birşey yok kimse heveslenmesin aynen devam ediyor bende herşey neyse devamını orada yazayım :-)

ne güzel olur yazsan.. :KK36:
o topik ilgi görse belki "kilo alıp geri dönme" akımını sona erdiririz. :spor: hevesi olan da bir-iki mesaj yazıp kayboluyor.. sanırım o arada kilo almaya başlıyor. :KK53:

X