- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
teşekkür ederim kaptanım, düzeltirim.seaBahAR kaptanim analizde kucuk bir hata olmus 718.etap ortalamamiz 1.134 olacak 0.134 olarak yazmissiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim kaptanım, düzeltirim.seaBahAR kaptanim analizde kucuk bir hata olmus 718.etap ortalamamiz 1.134 olacak 0.134 olarak yazmissiniz
Tesekkur ederiz kaptanım elinize saglikteşekkür ederim kaptanım, düzeltirim.
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz.Performans Uygulaması 47. turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takımın 712. ve 721. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Handandandan
UcanSupurge
Pnrrr-12
Sana da hayırlı ramazanlar sevgili yawrukush..Sevgili seaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.
Hem bir selam vermek hemde Hayirli Ramazanlar demek istedim.
Kucak dolusu sevgiler
Bütün analizleri bitirdim, ellerimi öperim.
Artık rahat rahat mezunlarınızı gönderebilirsiniz, kaledeyim.
Size de hayırlı ramazanlar kaptınım ne iyi etmişsiniz selam vermekleSevgili seaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.
Kucak dolusu sevgiler
Az kaldı Püsküütüm benim bilmem kaçıncı karneme hazır ol
Veeeee inşallah bu son karnem olacak Sonrasında seninle Kilomuzu Koruyoruz topiğinde takılırım artık
Ben epeydir hazırolda bekliyorum.. Kaçıncı olursa olsun dediğin gibi yeter ki son olsun.
Kilomuzu Koruyoruz topiğine gelince durum ortada: benim yazma hakkım bitti.
Eki Görüntüle 2825093
Benim de 40 mesajım varmış daha çok yolum var demek ki
Olmaz ama senin tecrübelerinden faydalanmamız lazım. Asıl sen yazmalısınvallahi ben şimdi yalan olmasın da yaklaşık 687 yıldır 59-60 bandındayım..
topiğe yazarsam artık ayıp olur.
yollar senin.
soru: aynı şeyleri kaç kere yazabilirim?Olmaz ama senin tecrübelerinden faydalanmamız lazım. Asıl sen yazmalısın
Selamlar kaptanımSevgili seaBahAR kaptanim ve diger kaptanlarim ne kadar zaman olmus siteye girmeyeli, umarim hepiniz iyisinizdir.
Kucak dolusu sevgiler
Ben epeydir hazırolda bekliyorum.. Kaçıncı olursa olsun dediğin gibi yeter ki son olsun.
Kilomuzu Koruyoruz topiğine gelince durum ortada: benim yazma hakkım bitti.
Eki Görüntüle 2825093
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 2.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Selamlar kaptanım
Teşekkür ederiz sana da hayırlı ramazanlar
Aaa bende hiç yazmadım bu topiğe halbuki sizin kadar olmasada 8 aylık bir mezunum ve hâlâ kilomu koruyorum
Takımda da yazıyorum diyet bitti diye birşey yok kimse heveslenmesin aynen devam ediyor bende herşey neyse devamını orada yazayım
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 2.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması