Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

İyi akşamlar:KK25:
Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derece alan arkadaşlarımızı kutluyorum.:KK9:
Sevgiler.:KK200:

Eline sağlık kaptanım ♥️

Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derece alan arkadaşlarımızı kutluyorum.:KK9:

Eline sağlık kaptanım ❤

Ellerine sağlık monişim.. :KK200: :KK36:

seaBahAR seaBahAR kaptanım iyi akşamlar listedeki üyemiz @Jasminium84 covid testi vermişti akşam üzeri sonuçları çıktı maalesef pozitif kendisi izne ayrılmak istiyor az önce yazdı lakin saat 8i geçti listede düzenleme yapıp kendisini sağlık nedeniyle izne ayırabilir miyiz ?
Öncelikle geçmiş olsun.. dilerim kazasız belasız atlatır.
Şimdi güncelleyebilirsin listenizi. Zaten sadece bir not ekleyeceksin. Rakamları etkilemeyecek bir durum.

721. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
1.png

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
2.png

4. Takım yarışmacısı
Asi Matmazel 721. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:
Kendisini kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı
afrasyab08 721. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
721. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:

3.png
721. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 5. TAKIM (6 ► 2)
  • 10. TAKIM (2 ► 1)

ETAP NOTLARI
9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Tartı değişimlerinde uyulması gereken kurala örnek olan iki paylaşım ekliyorum:

Sizde bu tür bir paylaşım göremedim. Üyemizin tartı değişimine gitme nedeni nedir? Durumu ancak buna göre değerlendirebilirim.

10. TAKIM
1) Eddaak ile ilgili olarak;
Üyemiz sizin belirttiğiniz gibi 680. etapta 75 kilo ile değil, 692. etapta 74,4 kilo ile bildirimsiz izne ayrılmıştır. Yeniden hesaplayarak gereğini yapınız lütfen.
2) Pembegomlek ile ilgili olarak;
Listeye yeni giriş yapan üyelerin bir önceki haftaki bildirimlerinin de kurallara uygun olması gerekmektedir. Üyemizin geçen haftaki bildiriminde tarih 1 Nisan olarak yazıldığından bildirimi geçersizdir. Üyemizin giriş kaydının 722. etapta yapılması gerekmektedir.
Kontrol ederek, gereğini yapınız lütfen.

13. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13.Takım için yapılmıştır.
Ortalamanız 0,555% görünüyor, ancak benim hesabımda 0,561% çıkıyor. Sanırım hata satırı şu:
Akrrep (80.4/79.6/0.8/%0.908) bu satır benim hesabıma göre 0,995 % olmalı.
Ufak bir fark ama yine de kontrol ediniz lütfen.
2) Akrrep ile ilgili olarak;
Tartı bildirim notunda 2 Nisan yazdığı için üyemizin bildirimi geçersizdir. Kontrol ederek gereğini yapınız.
3) ekhion ile ilgili olarak;
Tartı bildirim notunun içeriği okunmadığından üyemizin bildirimi geçersizdir. Kontrol ederek gereğini yapınız.

Rapor Kaynağı

Sizde bu tür bir paylaşım göremedim. Üyemizin tartı değişimine gitme nedeni nedir? Durumu ancak buna göre değerlendirebilirim.
Kaptanım tartısı kırılmış eşi tamir için uğraşmış ama yapamamış malesef onu not düşmeyi unutmuşum
Aslinda ekmek yemiycektim cocugun kalanini atmaya kiyamadim
Bugun tartildim hic gitmemis galiba ☹️Tartim kirildi saolsun cocuk gittim yeni b tarti aldim onun farkimidir yada veremedimmi bilemiyirum

Tüh kötü olmuş muhtemelen tartı farkıdır canım çalışsaydı aslında ikisi arasındaki tartı farkını bildirimlerine de yansıtırdık

Esim bakicak yapabilirse iyi olur demir cikti pil yerinin olursa artik iki tarti bildirimi yaparim cumaya farki icin

Yok canim diger tatrti copte tarlamadim farki hesapliyim dedim bugun Ki 0,6 cikti emin degilim dogrumu

Eki Görüntüle 2822206

Eki Görüntüle 2822207

4. Takım yarışmacısı
Kendisini kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

13. Takım yarışmacısı
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

• 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM

Eki Görüntüle 2822209
  • 5. TAKIM (6 ► 2)
  • 10. TAKIM (2 ► 1)

ETAP NOTLARI
9. TAKIM

10. TAKIM
Üyemiz sizin belirttiğiniz gibi 680. etapta 75 kilo ile değil, 692. etapta 74,4 kilo ile bildirimsiz izne ayrılmıştır. Yeniden hesaplayarak gereğini yapınız lütfen.
Listeye yeni giriş yapan üyelerin bir önceki haftaki bildirimlerinin de kurallara uygun olması gerekmektedir. Üyemizin geçen haftaki bildiriminde tarih 1 Nisan olarak yazıldığından bildirimi geçersizdir. Üyemizin giriş kaydının 722. etapta yapılması gerekmektedir.

13. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13.Takım için yapılmıştır.
Ortalamanız 0,555% görünüyor, ancak benim hesabımda 0,561% çıkıyor. Sanırım hata satırı şu:
Tartı bildirim notunda 2 Nisan yazdığı için üyemizin bildirimi geçersizdir. Kontrol ederek gereğini yapınız.
Tartı bildirim notunun içeriği okunmadığından üyemizin bildirimi geçersizdir. Kontrol ederek gereğini yapınız.

Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK60:

-Eddaak ile ilgili olarak: Maalesef yazım hatamdan dolayı aratmalarımda çıkmamış, izne ayrıldığı etap ta Eddaak yerine eddak yazmışım.

-Pembegomlek ile ilgili olarak: Listeye alıp almamakta çok kararsız kaldığım için 2 kaptanım ile istişare yaptım, mevcut etapta ki şartları uyduğu için de listeye aldım. Bu konuya da açıklık gelmiş oldu böylelikle.

-Her iki üyemde listeden çıkarıldı ve sonuç listelerinde gerekli düzenlemeler yapıldı. Sıralamayı etkileyen bir durum da oluşmadı.

Sevgiler:KK200:

Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK60:

-Eddaak ile ilgili olarak: Maalesef yazım hatamdan dolayı aratmalarımda çıkmamış, izne ayrıldığı etap ta Eddaak yerine eddak yazmışım.

-Pembegomlek ile ilgili olarak: Listeye alıp almamakta çok kararsız kaldığım için 2 kaptanım ile istişare yaptım, mevcut etapta ki şartları uyduğu için de listeye aldım. Bu konuya da açıklık gelmiş oldu böylelikle.

-Her iki üyemde listeden çıkarıldı ve sonuç listelerinde gerekli düzenlemeler yapıldı. Sıralamayı etkileyen bir durum da oluşmadı.

Sevgiler:KK200:

Ellerine sağlık monişim. :KK200: :KK36:

Eki Görüntüle 2822206

Eki Görüntüle 2822207

4. Takım yarışmacısı

13. Takım yarışmacısı

• 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM

Eki Görüntüle 2822209
  • 5. TAKIM (6 ► 2)
  • 10. TAKIM (2 ► 1)

ETAP NOTLARI
9. TAKIM

10. TAKIM

13. TAKIM

Rapor Kaynağı

LAydLiNe LAydLiNe kaptanımcım notları ters yazmışım. Özür dilerim. :KK22:

Doğrusu şöyle olacak:

Neyse ki 1. maddede ters yazdığım bir şey yok. :KK14:

Bu hafta kimse mezun olmadığı için teşekkürlerimi kabul buyurun lütfen.
9. takımın analizini rahat rahat yapabilirim artık. :spor:

Herkese keyifli, sağlıklı bir hafta sonu dilerim. Yarın görüşmek üzere. :KK200:
Haftaya veya ilerleyen haftalarda birkaç mezuniyetle gelebiliriz kaptanım şartı tutan birkaç üyemiz var şimdilik devam ediyorlar :ıslık:

Haftaya veya ilerleyen haftalarda birkaç mezuniyetle gelebiliriz kaptanım şartı tutan birkaç üyemiz var şimdilik devam ediyorlar :ıslık:
Vallahi her hafta mezunlarla gelin.. neticede burada dolanmamızın amacı bu.
Sadece analiz haftalarında sıkıştırıyor beni, çok zaman ayırmak durumunda kalıyorum hepsi bu.
Bu hafta hazır mezun yok , kalan bütün analizleri bitireceğim. :halay:
siz sağ ben selamet. :nazar:

LAydLiNe LAydLiNe kaptanımcım notları ters yazmışım. Özür dilerim. :KK22:

Doğrusu şöyle olacak:

Neyse ki 1. maddede ters yazdığım bir şey yok. :KK14:

Kontrol edince fark etmiştim ben zaten :KK48: :KK48: :KK48:

Düzeltmeleri yapıp, sonuç listesini yeniden düzenledim Püsküütüm :KK36:

Performans Uygulaması 47. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 713. ve 721. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul

Performans Uygulaması 47. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 713. ve 721. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul
Ellerinize sağlık kaptanim🤩💕

Bilginize.

Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul
Eline sağlık kaptanım teşekkür ederiz 💙💙

X