4.takim EvetOYLAMA
695.etapta diskalifiye olanFitt_anne nin
yeniden yarismaya dönmesi
ÖNERİ
695.etaptaFitt_anne nickli uye diyet motivasyonu düştüğü için kacamak yapip arti gelmesi sebebiyle diskalifiye edilmiştir.
Üyenin katılımı ve kilo verme suresi deneme sürecinde takimimizca azimli ve istikrarli göründüğü icin üyeye bir sans daha vermek istiyoruz . Siz takim kaptanlarimizdan da bu şansa destek olmanizi bekliyoruz .
4.TAKIM:E/H
5.TAKIM:E/H
6.TAKIM:E
9.TAKIM:E/H
10.TAKIM:E/H
13.TAKIM:E/H
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 19 Mart cuma günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederiz kaptanim ❤4.takim Evet
Ne demek kaptanimTeşekkür ederiz kaptanim ❤
Tesekkur ederiz kaptanımOYLAMA
ÖNERİ
695.etaptaFitt_anne nickli uye diyet motivasyonu düştüğü için kacamak yapip arti gelmesi sebebiyle diskalifiye edilmiştir.
Üyenin katılımı ve kilo verme suresi deneme sürecinde takimimizca azimli ve istikrarli göründüğü icin üyeye bir sans daha vermek istiyoruz . Siz takim kaptanlarimizdan da bu şansa destek olmanizi bekliyoruz .
4.TAKIM: EVET
5.TAKIM:EVET/HAYIR
6.TAKIM:EVET
9.TAKIM:EVET/HAYIR
10.TAKIM:EVET/HAYIR
13.TAKIM:HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oy çokluğu esastır.
Zipzip- kaptanım ben diskalifiyeler konusunda maalesef olumlu fikir beyan edemiyorum. Çünkü daha önce de birçok kez red oyu kullandım. Yine düşüncem aynı yönde. Oy çokluğu esas alınacağı için de sorun olmaz umarım bu durum.
Tesekkur ederiz kaptanimOYLAMA
ÖNERİ
5.TAKIM:EVET
9.TAKIM:EVET/HAYIR
10.TAKIM:EVET/HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oy çokluğu esastır.
Tesekkur ediyoruz kaptanimOYLAMA
ÖNERİ
5.TAKIM:EVET
9.TAKIM:HAYIR
10.TAKIM:EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oy çokluğu esastır.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.Sevgili A Arrietty_ E Emnismoni kaptanlarim tekrardan diyet gruplarinda,6.takım da hedefimi ulaşabilmem için bana bir şans verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum
seaBahAR Kaptanim diskalifiye oylamasını oybirliğinden oy çokluğuna düzenlediğiniz için aslında en büyük teşekkürü size etmem gerekir
Ben diyet gruplarinda çok güzel kilolar verdim ...Ve şimdi de bana destek veren kaptanlarim ve Kocaman kalpli bana güvenen canım kaptanimZipzip- ve arkadaslarimin sayesinde hedefime ulaşıp mezun olucam Bir dahada kilo almamak dileğiyle
Takımlardan cok uzak kalmissiniz kaptanımArkadaşlar sabah kardeşimle komik bir telefon konuşması yaptık.
Şimdi biz her sabah tartılıp whatsappta günlük kilomuzu, kaçamaklarımızı vs. yazışıyoruz. iki kişilik bir grup.
Bahadır kendine dikkat eden erkeklerden. Kilosu, sporu, beslenmesi vs. Neyse konuyu dağıttım.
Cep telefonu ile fotoğraf çekerken tartıdaki rakam yükseliyor 100 gr dedim. Sinir bozucu yani. O 100 gr için ne taklalar atıyoruz.
O da dedi ki e neden cep telefonu ile tartıya çıkıyorsun ki?
Nasıl yani dedim ben de.
Cevap şu: Tartıdan indiğinde zaten bir süre ekranda kilo kalıyor. Fotoğrafı o zaman çek.
Ya ben bunu neden düşünemedim bunca zaman.
Tesekkür ederiz kaptanimHayırlı olsun.
2007 yılında bir takımdaydım en son.Takımlardan cok uzak kalmissiniz kaptanım
Tesekkür ederiz kaptanim