Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Her şerde bir hayır var derler ya.. işte ondan.
Senelerdir görselleri eklediğim sitenin servis dışı kalması yüzünden ben de excel bünyesindeki resimlerde arıyorum günlerdir.. ne yapabilirim diye bakıyorum.
Aramak uzun sürdü ama bence değdi.

Bu güzel kupa herkese nasip olsun. :nazar:
Gercekten çok güzel emeginize sağlik 🤩💞💞

717. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2801268

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2801269
9. Takım yarışmacısı
Zeycan123 717. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:
Kendisini kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı
Mydestinyy 717. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
717. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2801274
717. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 6. TAKIM (2 ► 1)
  • 9. TAKIM (3 ► 2)
  • 13. TAKIM (6 ► 4)

ETAP NOTLARI

4. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 4.Takım için yapılmıştır. Benim görebildiğim kadarı ile iki üyenin bildiriminde ve dolayısı ile ortalamada ufak hatalar var. Şöyle ki;
Sizin hesabınız: Aylakkadin(60.55/59.95/0.6/%0.984)

Benim hesabım: Aylakkadin(60.55/59.95/0.6/%0.991)
Sizin hesabınız: Zeytur (80.2/76.7/3.4/%2.120) 716. Etap bildirimde bulunamadi. Yüzdesi 2'e bölündü
Benim hesabım: Zeytur (80.2/76.7/3.5/%2.182) 716. Etap bildirimde bulunamadi. Yüzdesi 2'e bölündü

Takım ortalaması ise sizin hesabınıza göre 0,767% çıkmışken, benim hesabıma göre 0,772% oluyor.
Lütfen kontrol ederek gereğini yapınız.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takım yarışmacısı sena zeynep ikinci kez mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK200:

Sevgili kaptanlarim sizlere bir konuda danismak istiyorum
Takima yeni uyelik almis üye geldi uc haftadir takimda ikinci uyeligini almis ve diger uyeligini kapattirdi.
Eski uyeliginin bilinmesini istemiyor ailesinden ogrenenler olmus..

Bu durumda ne yapmam gerekiyor kararsiz kaldim..

Izinli uye donusu yapsam eski nicki yazmam gerekecek

Yeni uye desem haksızlık olacak gibi

Eski uye olup yeni uyelik alıp gelende cok oluyor..

Siz olsaniz ne yapardınız ,ne yapmam gerekir önerilerinizi bekliyorum 🤗🤗

Takima yeni uyelik almis üye geldi uc haftadir takimda ikinci uyeligini almis ve diger uyeligini kapattirdi.

Kaptanım selamlar
Eski üye olup yeni üyelik alan evet oluyor takımlarımızda bilmeden var mıdır belki vardır ama şimdi bu örnekte konuyu bildiğimiz için yeni üye gibi kabul edilmemeli derim.

Benim fikrim üye en son izinli ayrıldı ise özelden nick bilgilerinin sadece seaBahAR seaBahAR kaptana iletilmesi kendisinin kontrolünde listede yer alması düşüncesindeyim..

Cuma günü yeni nick ile listede yer alıp ( paylaşımda bahsedilen eski üyemiz geçmiş kontrolü bahar kaptan tarafından yapılacak diyerek not düşülebilir.) ♥️

Kaptanım selamlar
Eski üye olup yeni üyelik alan evet oluyor takımlarımızda bilmeden var mıdır belki vardır ama şimdi bu örnekte konuyu bildiğimiz için yeni üye gibi kabul edilmemeli derim.

Üye en son izinli ayrıldı ise özelden nick bilgilerinin sadece seaBahAR seaBahAR kaptana iletilmesi kendisinin kontrolünde listede yer alması düşüncesindeyim..

Cuma günü yeni nick ile listede yer alıp ( paylaşımda bahsedilen eski üyemiz geçmiş kontrolü bahar kaptan tarafından yapılacak diyerek not düşülebilir.) ♥️
Bunu bende dusundum bir an olmaz mi acaba dedim ,diger kaptanlarimizda onaylarsa izinli üye dönüşü en mantiklisi teşekkür ederim kaptanim 🥰🥰

Eski nickini seaBahAR seaBahAR kaptanımla paylaşırsanız eğer kaptanım, o uygun görürse benim için herhangi bir sorun yok. Eski üye gibi devam edebilir. İzin dönüşü uygundur yani :KK39:

Kaptanım selamlar

Benim fikrim üye en son izinli ayrıldı ise özelden nick bilgilerinin sadece seaBahAR seaBahAR kaptana iletilmesi kendisinin kontrolünde listede yer alması düşüncesindeyim..

Niran kaptanım adına yazayım E Emnis kaptanıma katılıyorum Zipzip- Zipzip- kaptanım

Kaptanım selamlar

E Emnis kaptanımızdan gelen öneri güzel.. yorum yapan kaptanlar arasında öneriye karşı çıkan da olmamış.

El birliği ile konuyu toparlayalım o vakit. En Büyük KK

Zipzip- Zipzip- kaptanım sen bana özelden yaz üyenin eski nickini, ben de listemde gerekli notları alayım.

X