- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gercekten çok güzel emeginize sağlikHer şerde bir hayır var derler ya.. işte ondan.
Senelerdir görselleri eklediğim sitenin servis dışı kalması yüzünden ben de excel bünyesindeki resimlerde arıyorum günlerdir.. ne yapabilirim diye bakıyorum.
Aramak uzun sürdü ama bence değdi.
Bu güzel kupa herkese nasip olsun.
Eline sağlık kaptanım ❤SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanım ❤
Eline saglik kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline emeğine sağlık püsküütüm.717. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2801268
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2801269
9. Takım yarışmacısı Zeycan123 717. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı Mydestinyy 717. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
717. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2801274
717. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 6. TAKIM (2 ► 1)
- 9. TAKIM (3 ► 2)
- 13. TAKIM (6 ► 4)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 4.Takım için yapılmıştır. Benim görebildiğim kadarı ile iki üyenin bildiriminde ve dolayısı ile ortalamada ufak hatalar var. Şöyle ki;
Sizin hesabınız: Aylakkadin(60.55/59.95/0.6/%0.984)
Benim hesabım: Aylakkadin(60.55/59.95/0.6/%0.991)
Sizin hesabınız: Zeytur (80.2/76.7/3.4/%2.120) 716. Etap bildirimde bulunamadi. Yüzdesi 2'e bölündü
Benim hesabım: Zeytur (80.2/76.7/3.5/%2.182) 716. Etap bildirimde bulunamadi. Yüzdesi 2'e bölündü
Takım ortalaması ise sizin hesabınıza göre 0,767% çıkmışken, benim hesabıma göre 0,772% oluyor.
Lütfen kontrol ederek gereğini yapınız.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 6. Takım yarışmacısı sena zeynep ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Eline sağlık kaptanım.Merhaba kaptanlarım sonuç listeleri hazır bilgilerinize sunarım herkese iyi akşamlar dilerim
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Eline sağlık kaptanım.
Eline sağlık kaptanım.
Rica ederimEllerine sağlık kaptanım..
Kaptanım selamlarSevgili kaptanlarim sizlere bir konuda danismak istiyorum
Takima yeni uyelik almis üye geldi uc haftadir takimda ikinci uyeligini almis ve diger uyeligini kapattirdi.
Eski uyeliginin bilinmesini istemiyor ailesinden ogrenenler olmus..
Bu durumda ne yapmam gerekiyor kararsiz kaldim..
Izinli uye donusu yapsam eski nicki yazmam gerekecek
Yeni uye desem haksızlık olacak gibi
Eski uye olup yeni uyelik alıp gelende cok oluyor..
Siz olsaniz ne yapardınız ,ne yapmam gerekir önerilerinizi bekliyorum
Bunu bende dusundum bir an olmaz mi acaba dedim ,diger kaptanlarimizda onaylarsa izinli üye dönüşü en mantiklisi teşekkür ederim kaptanimKaptanım selamlar
Eski üye olup yeni üyelik alan evet oluyor takımlarımızda bilmeden var mıdır belki vardır ama şimdi bu örnekte konuyu bildiğimiz için yeni üye gibi kabul edilmemeli derim.
Üye en son izinli ayrıldı ise özelden nick bilgilerinin sadeceseaBahAR kaptana iletilmesi kendisinin kontrolünde listede yer alması düşüncesindeyim..
Cuma günü yeni nick ile listede yer alıp ( paylaşımda bahsedilen eski üyemiz geçmiş kontrolü bahar kaptan tarafından yapılacak diyerek not düşülebilir.)
Sevgili kaptanlarim sizlere bir konuda danismak istiyorum
Takima yeni uyelik almis üye geldi uc haftadir takimda ikinci uyeligini almis ve diger uyeligini kapattirdi.
Niran kaptanım adına yazayım E Emnis kaptanıma katılıyorumKaptanım selamlar
Eski üye olup yeni üyelik alan evet oluyor takımlarımızda bilmeden var mıdır belki vardır ama şimdi bu örnekte konuyu bildiğimiz için yeni üye gibi kabul edilmemeli derim.
Benim fikrim üye en son izinli ayrıldı ise özelden nick bilgilerinin sadeceseaBahAR kaptana iletilmesi kendisinin kontrolünde listede yer alması düşüncesindeyim..
Cuma günü yeni nick ile listede yer alıp ( paylaşımda bahsedilen eski üyemiz geçmiş kontrolü bahar kaptan tarafından yapılacak diyerek not düşülebilir.)
Teşekkür ederim kaptanım ❤Eski nickiniseaBahAR kaptanımla paylaşırsanız eğer kaptanım, o uygun görürse benim için herhangi bir sorun yok. Eski üye gibi devam edebilir. İzin dönüşü uygundur yani
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim kaptanim ❤
Sevgili kaptanlarim sizlere bir konuda danismak istiyorum
Kaptanım selamlar
Benim fikrim üye en son izinli ayrıldı ise özelden nick bilgilerinin sadeceseaBahAR kaptana iletilmesi kendisinin kontrolünde listede yer alması düşüncesindeyim..