Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Gercekten çok güzel emeginize sağlik

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Sevgili kaptanlarim sizlere bir konuda danismak istiyorum
Takima yeni uyelik almis üye geldi uc haftadir takimda ikinci uyeligini almis ve diger uyeligini kapattirdi.
Eski uyeliginin bilinmesini istemiyor ailesinden ogrenenler olmus..

Bu durumda ne yapmam gerekiyor kararsiz kaldim..

Izinli uye donusu yapsam eski nicki yazmam gerekecek

Yeni uye desem haksızlık olacak gibi

Eski uye olup yeni uyelik alıp gelende cok oluyor..

Siz olsaniz ne yapardınız ,ne yapmam gerekir önerilerinizi bekliyorum

Kaptanım selamlar
Eski üye olup yeni üyelik alan evet oluyor takımlarımızda bilmeden var mıdır belki vardır ama şimdi bu örnekte konuyu bildiğimiz için yeni üye gibi kabul edilmemeli derim.

Benim fikrim üye en son izinli ayrıldı ise özelden nick bilgilerinin sadece seaBahAR kaptana iletilmesi kendisinin kontrolünde listede yer alması düşüncesindeyim..

Cuma günü yeni nick ile listede yer alıp ( paylaşımda bahsedilen eski üyemiz geçmiş kontrolü bahar kaptan tarafından yapılacak diyerek not düşülebilir.)

Bunu bende dusundum bir an olmaz mi acaba dedim ,diger kaptanlarimizda onaylarsa izinli üye dönüşü en mantiklisi teşekkür ederim kaptanim

Eski nickini seaBahAR kaptanımla paylaşırsanız eğer kaptanım, o uygun görürse benim için herhangi bir sorun yok. Eski üye gibi devam edebilir. İzin dönüşü uygundur yani

Niran kaptanım adına yazayım E Emnis kaptanıma katılıyorum Zipzip- kaptanım

E Emnis kaptanımızdan gelen öneri güzel.. yorum yapan kaptanlar arasında öneriye karşı çıkan da olmamış.

El birliği ile konuyu toparlayalım o vakit.

Zipzip- kaptanım sen bana özelden yaz üyenin eski nickini, ben de listemde gerekli notları alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…