Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanım ❤
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
47.TUR / BİRİNCİ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13. TAKIM BAŞARILI:nazar:www.kadinlarkulubu.com
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım..
5. TakımdanTempus 8 haftada 11,60 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Dileksnr 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (699. Etap) : 115,70 Bitiş Kilosu (714. Etap) : 75,60 Verilen Toplam Kilo : 40,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 34,66% Toplam Süre : 16 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Eline emeğine sağlık püsküütüm.716. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı Mathilda03 716. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı Souldfly 716. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
716. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
716. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (2 ► 1)
- 6. TAKIM (4 ► 2)
- 10. TAKIM (6 ► 4)
ETAP NOTLARI
9. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 5. Takım yarışmacısı Tempus ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takım yarışmacısı obezzto mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım
47.TUR / BİRİNCİ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13. TAKIM BAŞARILI:nazar:www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanım.Iyi aksamlar kaptanlarim
Umarim hatasiz olmustur
Etap sonuc listeleri asagida hazir
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE 712. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE (29 Ocak - 05 Şubat 2021) ***4.Takım 712. Etap*** İKİNCİ neutral (66.35/65.40/0.95/%1.432) sedulu (67.8/66.7/1.1/%1.622) Ceyhans (62.9/62.7/0.2/%0.318) Ozzybal (80.4/80/0.4/%0.498) ozrengin (70.9/70.2/0.7/%0.987)...www.kadinlarkulubu.com
Ve takim dereceleride
En Büyük TÜRKİYE 712. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE (29 Ocak - 05 Şubat 2021) ***4.Takım 712. Etap*** İKİNCİ neutral (66.35/65.40/0.95/%1.432) sedulu (67.8/66.7/1.1/%1.622) Ceyhans (62.9/62.7/0.2/%0.318) Ozzybal (80.4/80/0.4/%0.498) ozrengin (70.9/70.2/0.7/%0.987)...www.kadinlarkulubu.com
Hayirli haftasonu dilerim sizlere
Iyi aksamlar kaptanlarim
Umarim hatasiz olmustur
Etap sonuc listeleri asagida hazir
Ve takim dereceleride
Hayirli haftasonu dilerim sizlere
Ellerinize sağlık kaptanlarımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım
Yoğun bir cuma geçirdim, gözümden kaçmış Püsküütüm bundan sonra çok daha dikkatli oluruz.UYARI
Sevgili kaptanlarım tartılı bildirim konusunda sizlere bir kere daha ve son kez hatırlatma yapmak istiyorum.
Karar defterimizde geçen kural şöyle:
Takımlarda bulunan üyelerin kilolarını fotoğraf ekleyerek bildirmeleri zorunludur. Kullanıcı adı ve tarihin yazıldığı bir kağıt, tartının yanına konulmalı ve fotoğraf bu şekilde çekilmelidir. Geçici bir nedenle farklı tartı kullanılmak zorunda kalındığında, sonuç listesinde bu durum mutlaka belirtilmelidir.
Hemen hemen her hafta hafta birkaç takımda hatalar oluyor, görmezden geliyorum.
Ama artık alışkanlık haline gelmeye başladı. Ve ben sıkıldım.
Bu hafta son kez eksikleri kabul ediyorum. Yeri gelmişken eksikler şunlar:
5. Takım / Mathilda03 : Geçen haftaki bildiriminde not yok. 9. Takım / Zeycan123 : Not yok. 10. Takım / obezzto : Tarih hatası var. 4 Mart yazmış. 13. Takım / eyslg : Tarih hatası var. 5 Şubat yazmış.
Önümüzdeki haftadan itibaren hatalı bildirimleri kabul etmeyeceğim ve üyeyi kilo bildirmedi olarak kabul edeceğim.
Aslında bu titizliği sizlerin göstermeniz gerekir, üye eksik bildirim yaptı ise zaten siz kabul etmemelisiniz ilk başta.
Ama siz kabul edince, ben kabul etmeyince sonuç listeleri karman çorman olacak ve yeniden düzenlemeler yapmak zorunda kalacaksınız. Keza benim hazırladığım etap raporunun da anlamı kalmayacak.
O nedenle sizlerden özenli davranmanızı, hatalı/eksik/tarihsiz/yanlış tarihli vs. bildirimleri kabul etmemenizi rica ediyorum.
Bu mesajı yazmam ve sizin bunları okumanız bile hepimiz için zaman kaybı.
Bilginize.
A Arrietty_
E Emnis
@Zipzip-
@Niran Nevra
moni
LAydLiNe
716. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı Mathilda03 716. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı Souldfly 716. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
716. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
716. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (2 ► 1)
- 6. TAKIM (4 ► 2)
- 10. TAKIM (6 ► 4)
ETAP NOTLARI
9. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 5. Takım yarışmacısı Tempus ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takım yarışmacısı obezzto mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Ellerine sağlık
5. TakımdanTempus 8 haftada 11,60 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @Dileksnr 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (699. Etap) : 115,70 Bitiş Kilosu (714. Etap) : 75,60 Verilen Toplam Kilo : 40,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 34,66% Toplam Süre : 16 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanım.
Rica ederim kaptanlarımEllerinize sağlık kaptanlarım
Eline sağlık püsküütüm.
10. Takımdanobezzto 109 haftada 23,20 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Ellerine sağlık
10. Takımdanobezzto 109 haftada 23,20 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Teşekkürler