Gecmis olsun kaptanim ben hazirlayayim sizin yerinize.Kizlar oglum rahatsız da onu uyutup oyle hazirliyaym listeyi bi mahsuru yoksa eger
Sağol canim yetisebilirsem ben hazirlarim erken uyuyo zaten. Bugün kötü bigun bnm icim hem oglum hastalandi hem ben dis agrisiyla kivraniyorumGecmis olsun kaptanim ben hazirlayayim sizin yerinize.
Acil sifalar..
Ikinizede gecmis olsun kaptanim, hastalik zor..Sağol canim yetisebilirsem ben hazirlarim erken uyuyo zaten. Bugün kötü bigun bnm icim hem oglum hastalandi hem ben dis agrisiyla kivraniyorum
Daha once iki tane %4 olmustu ve ikisi birinciligi paylasmisti kaptanımKaptanlarim %4 ust limittte 3 yarismacimiz var onlari yuzdelerine gore mi siralayacagiz, yoksa 3ude 1. mi olacak?
Gecmis olsun kaptanımSağol canim yetisebilirsem ben hazirlarim erken uyuyo zaten. Bugün kötü bigun bnm icim hem oglum hastalandi hem ben dis agrisiyla kivraniyorum
Ben 3 yarismacinin da yuzdelerine baktim ,yuzdeye gore ucunu ilk uce yerlestirdim.Daha once iki tane %4 olmustu ve ikisi birinciligi paylasmisti kaptanım
Gecmis olsun kaptanım
Bence 3 ude 1.ligi hak ediyor kaptanımBen 3 yarismacinin da yuzdelerine baktim ,yuzdeye gore ucunu ilk uce yerlestirdim.
Degistireli miyim kaptanim. ucude de 1. mi olmali?
Bencede hakediyorlar, duzenleyeyim, olmazsa son sozuBence 3 ude 1.ligi hak ediyor kaptanım
Diğer kaptanlarima da soralim yinede
Eline saglik kaptanım ❤❤Sonuc listeleri hazir kaptanlarim, hepinize simdiden mutlu hafta sonlari..
Cok sagol canımIkinizede gecmis olsun kaptanim, hastalik zor..
Acilen toparlanirsiniz umarim.
Ben suan musaitim hazirliyorum.
Sadece bireyselde kafam karisti :)
sagol canimDaha once iki tane %4 olmustu ve ikisi birinciligi paylasmisti kaptanım
Gecmis olsun kaptanım
Ellerine saglik kaptanim cok tesekkur ediyorumSonuc listeleri hazir kaptanlarim, hepinize simdiden mutlu hafta sonlari..