SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanım bende yeniyim biliyorsunuz ama bildiğim kadarıyla tur bitmeden ( 4 haftamız daha var ) dereceye girip sarı kartları sildirebilirsiniz2.sari kartsevgili kaptanlarim sormak istedigim seyler var ben bu haftadan itibaren mi başlıyorum liste hazirlamaya yoksa bana bildirildigi zaman mi ? Bide bu hafta zaten bizim siramizdi toplam 5 hafta mi liste hazirlamam gerekli yoksa yine 4 hafta yeterli olcak mi ? Ve aciklama yapmam da gerek sanirim ama bi aciklamam da yok takimin açılması pandemi donemine denk gelince takimi acmam icin istekte bulunan herkes ilk firsatta izine ayrildi kalanlarinda hevesi kaçtı haliyle.. aktiflik saglayamiyoruz bilemiyorum onceki kaptanliklarimda bu kadar zorlanmadım yanlis zamanda actik takimi sanirim
Eline sağlık canım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanım ❤SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
Performans sonuclari 8 hafta sonunda belli oluyor2.sari kartsevgili kaptanlarim sormak istedigim seyler var ben bu haftadan itibaren mi başlıyorum liste hazirlamaya yoksa bana bildirildigi zaman mi ? Bide bu hafta zaten bizim siramizdi toplam 5 hafta mi liste hazirlamam gerekli yoksa yine 4 hafta yeterli olcak mi ? Ve aciklama yapmam da gerek sanirim ama bi aciklamam da yok takimin açılması pandemi donemine denk gelince takimi acmam icin istekte bulunan herkes ilk firsatta izine ayrildi kalanlarinda hevesi kaçtı haliyle.. aktiflik saglayamiyoruz bilemiyorum onceki kaptanliklarimda bu kadar zorlanmadım yanlis zamanda actik takimi sanirim
Kaptanım bende yeniyim biliyorsunuz ama bildiğim kadarıyla tur bitmeden ( 4 haftamız daha var ) dereceye girip sarı kartları sildirebilirsiniz ✌ ilk 3 e girerseniz sonuç hazırlama cezası almıyorsunuz yanlışım varsa diğer kaptanlarım düzeltir
Sagolun kizlar hemen bunu takima bildirip kendimize ceki duzen vermeye calisicazPerformans sonuclari 8 hafta sonunda belli oluyor
onumuzde 4 hafta daha var ilk 3 e girerseniz sari kartlarıniz silinir ceza almadan turu atlatirsiniz
Sagolun kizlar hemen bunu takima bildirip kendimize ceki duzen vermeye calisicaz ❤
Kaptanım birde kazen yeni üyeler için bildirim atıyor ya bence rica edin sıradaki ekip siz olun sizin için atsın yeni üye ekibi toparlarSagolun kizlar hemen bunu takima bildirip kendimize ceki duzen vermeye calisicaz ❤
Eline sağlık canım.
Rica ederim kaptanlarımEline saglik kaptanım ❤
Yemeyip içmeyip ilk üçe girin mutlaka kaptanım
Cok sagolunKaptanım birde kazen yeni üyeler için bildirim atıyor ya bence rica edin sıradaki ekip siz olun sizin için atsın yeni üye ekibi toparlar
Takimlara sirayla bildirim gidecekmis ihtiyaciniz varsa sayfanizda etiketleyin kaptanim
Ellerine sağlık sevgili kaptanım..SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
Yok kaptanımcım.. Dört karne birden hazırlayınca aniden gelişen duygulanım sonrasında izin vermeye karar vermiştim zaten.seaBahAR kaptanim saliya kadar izin vermistiniz kendinize, dayanamayip hazirlamissiniz karneleri..
Cok yoruyorsunuz kendinizi, emeklerinize saglik..❤
Performans uygulamasının anlamlarından biri de bu kaptanım.Sagolun kizlar hemen bunu takima bildirip kendimize ceki duzen vermeye calisicaz ❤
Teşekkür ederim kaptanım bütün takımlara ve takımdaki arkadaşlarıma başarılar diliyorumEki Görüntüle 2662284
9. TakımdanUcanSupurge 28 haftada 26,20 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @dira90 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (628. Etap) : 66,80 Bitiş Kilosu (670. Etap) : 56,70 Verilen Toplam Kilo : 10,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,12% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com