- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Eline sağlık kaptanımSonuc listeleri hazir kaptanlarim, hepinize simdiden mutlu hafta sonlari..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık kaptanımSonuc listeleri hazir kaptanlarim, hepinize simdiden mutlu hafta sonlari..
Ben 3 yarismacinin da yuzdelerine baktim ,yuzdeye gore ucunu ilk uce yerlestirdim.
Degistirmeli miyim kaptanim. ucude de 1. mi olmali?
Bencede hakediyorlar, duzenleyeyim, olmazsa son sozu seaBahAR kaptanimiz soyler..
Sevgili kaptanım sonuç listelerine bakmadan paylaşıma geldim.. Bence de üç birincimiz olmalı bu hafta. Hem okuyacak üç tane başarı hikayemiz olur ne güzel. Normalde üst limit olmasa yüzdelerindeki basamak sayısını artırıp sıralardık. Ama bu ekstrem bir durum. (Allahım bu aralar her şey ekstrem)Sonuc listeleri hazir kaptanlarim, hepinize simdiden mutlu hafta sonlari..
Geçmiş olsun kaptanımcım.. Hem sana hem oğluna.Sağol canim yetisebilirsem ben hazirlarim erken uyuyo zaten. Bugün kötü bigun bnm icim hem oglum hastalandi hem ben dis agrisiyla kivraniyorum
Eline saglik kaptanim ❤683. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2664271
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2664272 Eki Görüntüle 2664274
Eki Görüntüle 2664275
5. Takım yarışmacısı EceZ ve 4. Takm yarışmacısı Tanssss ve 10. Takım yarışmacısı Aylin42konya 683. Etap birinciliğini paylaştılar!
Kendilerini kutluyor ve başarılarının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmalarının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda ilgili takımlar ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı MuMu85 683. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
683. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2664277
683. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (6 ► 1)
- 14. TAKIM (7 ► 6)
ETAP NOTLARI
10. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 10. Takım için yapılmıştır.
Çok ufak fark ama benim bulduğum ortalama 0,580% iken sizin ortalamanız 0,578 olarak gözükmekte.
Üye bildirimlerini 2 basamaklı yüzde ile hesaplayıp, sonra ortalamada basamak sayısı 3 e çıkartılınca fark oluşuyor. Ben kendi hesaplarımda üye satırlarını da üç basamaklı hesaplıyorum.
Böyle olunca da mesela Ekrl sizin hesabınızda 0,65% iken, bende 0,646% çıkıyor.
Her üye satırında böyle ufak değişiklikler genel toplama yansıyor. Siz de kontrol edin lütfen, ben de kendi listemde ona göre ortalama satırını değiştireyim.
Sizin ortalamaya yakın başka bir takım ortalaması olmadığından derecelendirme etkilenmedi tabii ki.
2) obezzto ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 6 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (98) Eski (92)
Hedef kilosu: Yeni (81) Eski (75)
ETAP MEZUNLARI
- 4. Takım yarışmacısı Milana firuze mezun oldu, tebrikler!
- 5. Takım yarışmacısı EceZ ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 5. Takım yarışmacısı Hanmeli mezun oldu, tebrikler!
- 5. Takım yarışmacısı Tempus mezun oldu, tebrikler!
- 6. Takım yarışmacısı Findikfaresi123 üçüncü kez mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takım yarışmacısı Zeycan123 mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz683. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2664271
Eki Görüntüle 2664275
5. Takım yarışmacısı EceZ ve 4. Takm yarışmacısı Tanssss ve 10. Takım yarışmacısı Aylin42konya 683. Etap birinciliğini paylaştılar!
Kendilerini kutluyor ve başarılarının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmalarının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda ilgili takımlar ceza alacaktır.
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2664277
- 4. TAKIM (6 ► 1)
- 14. TAKIM (7 ► 6)
ETAP NOTLARI
10. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 10. Takım için yapılmıştır.
Çok ufak fark ama benim bulduğum ortalama 0,580% iken sizin ortalamanız 0,578 olarak gözükmekte.
Üye bildirimlerini 2 basamaklı yüzde ile hesaplayıp, sonra ortalamada basamak sayısı 3 e çıkartılınca fark oluşuyor. Ben kendi hesaplarımda üye satırlarını da üç basamaklı hesaplıyorum.
Her üye satırında böyle ufak değişiklikler genel toplama yansıyor. Siz de kontrol edin lütfen, ben de kendi listemde ona göre ortalama satırını değiştireyim.
Sizin ortalamaya yakın başka bir takım ortalaması olmadığından derecelendirme etkilenmedi tabii ki.
Tartı değişimi kaynaklı 6 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Ellerine saglik kaptanim, sanada mutlu hafta sonlari.Herkese iyi hafta sonları..
Kalın sağlıcakla.
Ellerine sağlık PüsküütümHerkese iyi hafta sonları..
Kalın sağlıcakla.
Teşekkürler kaptanımEki Görüntüle 2664779
5. Takımdan EceZ 9 haftada 12,70 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00 Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90 Verilen Toplam Kilo : 12,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92% Toplam Süre : 7 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Eline emeğine sağlık püsküütüm.683. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2664271
Eki Görüntüle 2664275
MARATONCU TAKIMLAR
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2664277
- 4. TAKIM (6 ► 1)
- 14. TAKIM (7 ► 6)
ETAP NOTLARI
10. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
Rapor Kaynağı
Eline sağlık kaptanım.Sonuc listeleri hazir kaptanlarim, hepinize simdiden mutlu hafta sonlari..
Eline sağlık kaptanım.Sevgilisi seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur beşinci hafta performans listesi sonuçlarını bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine sağlık kaptanım.. "Sevgilisi" öpsün seni.Sevgilisi seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur beşinci hafta performans listesi sonuçlarını bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
monişim güzel kalplim, zaten dedim ya üçlü basamak yerine ikili basamağı yuvarlama hesabı ile yaptığın için aramızda öyle fark çıkıyor.Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Güzel bir hafta oldu 3 birincimiz var
1. Takım ortalamasına cevap olarak, kontrollerimi yaptım ve yine 0,578% buldum.
Hesaplarken, 3. basamak sayısını 5 ve üzeri ise yuvarlıyorum ve 2 basamak olarak hesaplayıp listeye ekliyorum.
Örnekler:
Ekrl 0,646% 0,65%
sara_28 2,222 % 2,22%
bir garip dertli 0,934% 0,93%
Mumu85 -4,728 -4,73%
2. Teşekkür ederim.
teşekkürler kaptanımEllerine sağlık kaptanım.. "Sevgilisi" öpsün seni.
Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanım.