Cahil benAnlatana kadar ben yaparım
Teşekkürler14. takım Kaptan adayı P Pinarbartu kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Hayirli olsun kaptanim ❤Teşekkürler ❤
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun yeni takım açılacak olması çok güzel bir de eskilerden olunca sevindimTeşekkürler ❤
Teşekkür ederimhoşgeldin tatlım hayırlı olsun yeni takım açılacak olması çok güzel bir de eskilerden olunca sevindim
kesinlikle bende geçen haftadan beri bu konuda kesin kararlıyımTeşekkür ederim ❤ evet kapandığından beri işlerimi yoluna koyup açmayı düşünüyorum zaten hazır yaz da geliyo zayıflamak ta lazım tam zamanı diye düşündüm
Burası gerçek anlamda işe yariyo zayiflauamiyorum vs diyenler isi ciddiye almayanlar bence çünkü ben ne zaman takıma girsem hep kilo verdim istediğim kiloya gelip mezunbolup takımdan kopunca tekrar kilo aldımkesinlikle bende geçen haftadan beri bu konuda kesin kararlıyım
Referanslarimida aldığına göre ne zamana acikiyo takmm
Hoşbuldum teşekkürlerHoş geldin canım
Hoşgeldin.Referanslarimida aldığına göre ne zamana acikiyo takmm
HosbulduummmmHoşgeldin.
Hosgeldiniz, hayirli olsun takiminiza donusunuz.Hosbulduummmm❤
Teşekkür ederim hayırlı olur inşallahHosgeldiniz, hayirli olsun takiminiza donusunuz.
14. takım Kaptan adayı P Pinarbartu kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
14. takım Kaptan adayı P Pinarbartu kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Hep devam etsin bu enerjinReferanslarimida aldığına göre ne zamana acikiyo takmm
Hepimize hayırlı olsunReferans veren kaptanlarımıza teşekkür ediyorum.
Hep devam etsin bu enerjin
Tatlım şimdi takım topiğini açıyorum.
Karar defterini de güncelliyorum.
Haydi bakalım hayırlı olsun.
Burada tum kaptanlar cok yardimci canim birbirlerine, sende bilirsin eskilerden.Hepimize hayırlı olsunşimdiden yapicam hatalar için özür diliyorum kaptanlık yapmayali uzun zaman oldu unuttuğum şeyler değişen şeyler var kusuruma bakmayın olur mu ❤
Ellerinize sağlık teşekkür ederizPerformans uygulaması 40.turu hiç nota almadan tamamlayan 6. ve 9. Takımın ilgili dönemi kapsayan analiz raporlarını hazırladım.
Tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
6. Takımın Analizi:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Bilgi:
Zipzip-
@snglmlk
9. Takımın Analizi:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
9. TAKIM ANALİZ RAPORU (655. Etap & 663. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 655. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 663. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilgi:
@Niran Nevra
GastrikAsit
@Dream00
@zsaracoglu
İki Takımın Karşılaştırmalı Tablosu:
Eki Görüntüle 2600046