- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 33
Merhaba, hayırlı olsun yeni başlangicinizHepimize hayırlı olsunşimdiden yapicam hatalar için özür diliyorum kaptanlık yapmayali uzun zaman oldu unuttuğum şeyler değişen şeyler var kusuruma bakmayın olur mu ❤
Burada tum kaptanlar cok yardimci canim birbirlerine, sende bilirsin eskilerden.
Ben geri dondugumde de bana cok yardimlari oldu sagolsunlar.
Beraber yardimlasarak hallederiz,tekrar hayirli olsun..
Coook teşekkürler kizlarMerhaba, hayırlı olsun yeni başlangiciniz9. Takımın kaptan yardimcisiyim adım Nazlı.
Ben de kurallara çok vakıf değilim ama elimizden geldiğince destek oluruz ❤
Eline sağlık canım.**Kaptanlarim sonuc listeleri hazir, umarim bir hata yapmamisimdir.
Dereceye giren tum takimlari ve arkadaslari tebrik ederim.
**@Zipzip- kaptanim bugun oyle zor zamanimda bana yardim edip listemizi duzelttin ki, hakkin odenmez, cok tesekkur ederim.
Rica ederim kaptanim, iyi istirahatler.Eline sağlık canım.
Eline saglik kaptanim ❤**Kaptanlarim sonuc listeleri hazir, umarim bir hata yapmamisimdir.
**@Zipzip- kaptanim bugun oyle zor zamanimda bana yardim edip listemizi duzelttin ki, hakkin odenmez, cok tesekkur ederim.
Ellerine saglik cnm**Kaptanlarim sonuc listeleri hazir, umarim bir hata yapmamisimdir.
**Kaptanlarim sonuc listeleri hazir, umarim bir hata yapmamisimdir.
Eline saglik kaptanim ❤
Rica ederim canım her zaman yardimci olurum.biliyorsun
Ellerine saglik cnm
Rica ederim kaptanlarim.Eline sağlık canım