Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Emeklerine saglik kaptanim.

Kizlar merhaba ben keptinn bahara yazmadan önce buraya yazmak istedim ben 14. Takımı tekrar açmak istiyorum evime PC aldım telefondan yapamıyorum diye kaptanlığı kabul etmemistim üzülerek kapanmasını izlemiştim şimdi takımla ilgilenicek durumdayım kilomda buna müsait baya aldım çünkü sizde tekrar açabilir miyiz takımı biz takım olarak zayıflama günlüğünde takılıyoruz uyelerimde hazır yani boş kalıcak takim

Performans uygulaması 40.turu hiç nota almadan tamamlayan 6. ve 9. Takımın ilgili dönemi kapsayan analiz raporlarını hazırladım.

Tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

6. Takımın Analizi:

Bilgi:
Zipzip-
@snglmlk

9. Takımın Analizi:

Bilgi:
@Niran Nevra
GastrikAsit
Dream00
@zsaracoglu

İki Takımın Karşılaştırmalı Tablosu:

Eline emeğine sağlık canımcım.

Merhaba tatlım.
Bence uygundur.

Ah gerçekten mi çok sevindim ❤❤❤
Peki ne yapmam gerekiyo şimdi aslında planım.1 hafta sonra baslamakti ama hemen de baslayabilirim
Tatlım ben onay veriyorum.
Kural gereği iki kaptanın sana referans vermesi gerekiyor.
Onları bekleyelim. İşlem tamamlanınca da takım topiğinin kilidini açarım.
Sen de yavaş yavaş başlarsın. Zaten bugün Çarşamba. Eski üyelerden toplayabilirsen ne ala. Ama yeni üyeler için zaten iki hafta deneme süresi de gerekeceğinden hangi etaba dahil olacağını üyelerinin niteliğine göre sen belirlersin artık.

Tm o zmn bekleyelim takım açılınca ben gerisini hallederim çok çok teşekkür ederim

Eline emegine sağlık kaptanim ❤

Sevgili kaptanlar,

Kapanmış olan 14. takımı açmak için eski üyelerimizden Kaptinn (eski nicki) başvurdu. Ben onaylıyorum.
Elbette kural gereği sizlerden iki kişinin referans vermesi gerekmektedir.

Üye Bilgileri:
16.11.2016 giriş
519. ve 639. etaplarda olmak üzere iki mezuniyeti var.

Buyrun referans metniniz:

----------

14. takım Kaptan adayı P Pinarbartu kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…