Emeklerine saglik kaptanim.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 41. tur 1. hfta performans listesi hazırlanmıştır. Aşağıdaki linktedir. İnşallah tur boyunca mavi boncukla gider
Performans Uygulaması
40. TUR / YEDİNCİ HAFTA 3. TAKIM 655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA 657. Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 4. TAKIM 655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA 5. TAKIM 655. Etap => %0,183 => 1. NOTA 656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 657. Etap => %0,023 => 1. NOTA 658. Etap => %0,243 => 2...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik kaptanim.Sen önceki mesajında kozmogirl ü silip yerine yeni yardımcı dediğin için ben de baktım kozmogirl diye biri yok.. önüme ne geldiyse sildim gitti.
Düzeltiyorum hemencik.
Hazır elim değecek onu da hallederim.
Ellerine sağlık toplightım.
Simdiden cook tesekkur ederim kaptanım eline emegine saglik ❤❤SevgiliZipzip- ve @Niran Nevra kaptanlarım analizleriniz hazır. Dilerim bir hata, bir atlama yapmamışımdır.
Raporları ancak yarın, ilk müsait vaktimde yayımlayabileceğim. Ekrana daha doğrusu excele bakmaktan başım döndü çünkü.
Eline emeğine sağlık canımcım.Performans uygulaması 40.turu hiç nota almadan tamamlayan 6. ve 9. Takımın ilgili dönemi kapsayan analiz raporlarını hazırladım.
Tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
6. Takımın Analizi:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Bilgi:
Zipzip-
@snglmlk
9. Takımın Analizi:
9. TAKIM ANALİZ RAPORU (655. Etap & 663. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 655. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 663. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilgi:
@Niran Nevra
GastrikAsit
Dream00
@zsaracoglu
İki Takımın Karşılaştırmalı Tablosu:
Eki Görüntüle 2600046
Kizlar merhaba ben keptinn bahara yazmadan önce buraya yazmak istedim ben 14. Takımı tekrar açmak istiyorum evime PC aldım telefondan yapamıyorum diye kaptanlığı kabul etmemistim üzülerek kapanmasını izlemiştim şimdi takımla ilgilenicek durumdayım kilomda buna müsait baya aldım çünküsizde tekrar açabilir miyiz takımı biz takım olarak zayıflama günlüğünde takılıyoruz uyelerimde hazır yani boş kalıcak takim
Ah gerçekten mi çok sevindimMerhaba tatlım.
Bence uygundur.
Tatlım ben onay veriyorum.Ah gerçekten mi çok sevindim ❤❤❤
Peki ne yapmam gerekiyo şimdi aslında planım.1 hafta sonra baslamakti ama hemen de baslayabilirim
Tm o zmn bekleyelimTatlım ben onay veriyorum.
Kural gereği iki kaptanın sana referans vermesi gerekiyor.
Onları bekleyelim. İşlem tamamlanınca da takım topiğinin kilidini açarım.
Sen de yavaş yavaş başlarsın. Zaten bugün Çarşamba. Eski üyelerden toplayabilirsen ne ala. Ama yeni üyeler için zaten iki hafta deneme süresi de gerekeceğinden hangi etaba dahil olacağını üyelerinin niteliğine göre sen belirlersin artık.
Eline emegine sağlık kaptanim ❤Performans uygulaması 40.turu hiç nota almadan tamamlayan 6. ve 9. Takımın ilgili dönemi kapsayan analiz raporlarını hazırladım.
Tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
6. Takımın Analizi:
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Bilgi:
Zipzip-
@snglmlk
9. Takımın Analizi:
9. TAKIM ANALİZ RAPORU (655. Etap & 663. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 655. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 663. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilgi:
@Niran Nevra
GastrikAsit
Dream00
@zsaracoglu
İki Takımın Karşılaştırmalı Tablosu:
Eki Görüntüle 2600046
Karar defterinden referans metnini alıp burada paylaş ki referans verecek kaptanların cevaplayabileceği bir metin olsun.Tm o zmn bekleyelimtakım açılınca ben gerisini hallederim çok çok teşekkür ederim ❤
Bn bide okuyayım.orayi hazır gitmişler değişen şeyler var belli kiKarar defterinden referans metnini alıp burada paylaş ki referans verecek kaptanların cevaplayabileceği bir metin olsun.
Bn bide okuyayım.orayi hazır gitmişler değişen şeyler var belli ki
Şükür kibi'ben aynıyım.
Anlatana kadar ben yaparımŞükür ki ❤ peki normal kaptanlık için olan referansı mi yazmam gerek takım.acmayla ilgili bişey bulamadim