Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Ellerine sağlık kaptanım.

Rica ederim kaptanim, iyi istirahatler.
Hayırdır moni şim hasta mısın? Eğer öyle ise geçmiş olsun.

Kaptanlarim Dunya Kadinlar Gununuz kutlu olsun.
Hepimizin.

664. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı
chentiq 664. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı
annecicegi 664. Etap sonuncusu oldu!

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor, kilo alma nedenini paylaştığı için teşekkür ediyor ve aşağıdaki paylaşımı da yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
664. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

664. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 13. TAKIM (6 ► 1)

ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır.
Bildiriminize göre takım ortalamanız: -0,242%
Benim hesabıma göre sonuç -0,170% çıkıyor. Görebildiğim kadarı ile annecicegi ve melita09 adlı üyelerimizin bildirim hesaplamasında sorun var.
Benim de hata yapma olasılığıma karşın siz de kontrol ederek, gereğini lütfen yapınız.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takım yarışmacısı snglmlk mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

ellerine sağlık sevgili bahar
ortalamamızı yeniden hesapladım
umutumut82(87,1/87/0,1/%0,11) 0,12 yerine 0,11 oldu
annecicegi(60,4/61,8/-1,4/%-2,32) kilo farkı 1,5 yerine 1,4 ortalaması da 2,42 yerine %2,32 oldu

sonucumuz %-0,170 yerine %-0,231 çıktı excel de yaptım sonuç listesini de değiştirdim yeni sonuca göre

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Ben de katılmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz :)

Aşağıdaki linke tıklayarak oraya kendini tanıtan bir mesaj yaz canım. İhtiyacı olan takım seni çağıracaktır

bende bir hata var o zaman..
şimdi tekrar bakıyorum.

aynen öyle olmuş.. hata benim. Geçen hafta 10. takımın kontrol şablonunda kilo farkı 103 e bölünen üye satırını silmemişim. O da melitaya denk gelmiş, ortalaması -1,22 den -0,012 ye yükselmiş.

ellerine sağlık toplightım, zahmet verdim.

6. Takımdan sonngulen 39 haftada 18,40 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline emegine saglik kaptanım ❤

estağfurullah bahar cım zaten biz de yanlış yapmışız senin sayende düzeldi

Teşekkür ederim ellerinize sağlık.

El_Em seni ne kadar sık görüyorum paylaşım alanında.. mesajları okuyorsun, beğeniler koyuyorsun.
ne güzel bir şey bu.

sorarlarsa, tanırım iyi kızdır diyeceğim.
Kaptanım elimden geldiğince canım toplight kaptanima destek olmaya çalışıyorum ve bu platformu, sizleri seviyorum teşekkür ederim yazdiklariniz için

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 664. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisi sara_28
(10. Takım) kocaman tebrikler!

Çok mutlu oldum ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…