Ellerine sağlık kaptanım.**Kaptanlarim sonuc listeleri hazir, umarim bir hata yapmamisimdir.
Dereceye giren tum takimlari ve arkadaslari tebrik ederim.
**@Zipzip- kaptanim bugun oyle zor zamanimda bana yardim edip listemizi duzelttin ki, hakkin odenmez, cok tesekkur ederim.
HayırdırRica ederim kaptanim, iyi istirahatler.
Hepimizin.Kaptanlarim Dunya Kadinlar Gununuz kutlu olsun.
Ellerine saglik kaptanim, yeni haftan guzel gecsin.Hepinize iyi hafta sonları.
Kalın sağlıcakla.
ellerine sağlık sevgili bahar664. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2602015
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2602016
13. Takım yarışmacısı chentiq 664. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı annecicegi 664. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor, kilo alma nedenini paylaştığı için teşekkür ediyor ve aşağıdaki paylaşımı da yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
664. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2602018
664. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 13. TAKIM (6 ► 1)
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır.
Bildiriminize göre takım ortalamanız: -0,242%
Benim hesabıma göre sonuç -0,170% çıkıyor. Görebildiğim kadarı ile annecicegi ve melita09 adlı üyelerimizin bildirim hesaplamasında sorun var.
Benim de hata yapma olasılığıma karşın siz de kontrol ederek, gereğini lütfen yapınız.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 6. Takım yarışmacısı snglmlk mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Hayır hayır,hasta değilim iyiyim hamdolsun.
Eline emeğine sağlık püsküütüm.664. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2602015
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2602016
13. Takım yarışmacısı chentiq 664. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı annecicegi 664. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor, kilo alma nedenini paylaştığı için teşekkür ediyor ve aşağıdaki paylaşımı da yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
664. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2602018
664. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 13. TAKIM (6 ► 1)
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır.
Bildiriminize göre takım ortalamanız: -0,242%
Benim hesabıma göre sonuç -0,170% çıkıyor. Görebildiğim kadarı ile annecicegi ve melita09 adlı üyelerimizin bildirim hesaplamasında sorun var.
Benim de hata yapma olasılığıma karşın siz de kontrol ederek, gereğini lütfen yapınız.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 6. Takım yarışmacısı snglmlk mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Ben de katılmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz :)
ellerine sağlık sevgili bahar
ortalamamızı yeniden hesapladım
umutumut82(87,1/87/0,1/%0,11) 0,12 yerine 0,11 oldu
annecicegi(60,4/61,8/-1,4/%-2,32) kilo farkı 1,5 yerine 1,4 ortalaması da 2,42 yerine %2,32 oldu
sonucumuz %-0,170 yerine %-0,231 çıktı excel de yaptım sonuç listesini de değiştirdim yeni sonuca göre
Eline emegine saglik kaptanım ❤Eki Görüntüle 2602598
6. Takımdansonngulen 39 haftada 18,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Ytmz 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 71,00 Bitiş Kilosu (660. Etap) : 60,80 Verilen Toplam Kilo : 10,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,37% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
estağfurullah bahar cım zaten biz de yanlış yapmışız senin sayende düzeldibende bir hata var o zaman..
şimdi tekrar bakıyorum.
aynen öyle olmuş.. hata benim. Geçen hafta 10. takımın kontrol şablonunda kilo farkı 103 e bölünen üye satırını silmemişim. O da melitaya denk gelmiş, ortalaması -1,22 den -0,012 ye yükselmiş.
ellerine sağlık toplightım, zahmet verdim.
Teşekkür ederim ellerinize sağlık.Eki Görüntüle 2602598
6. Takımdansonngulen 39 haftada 18,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Ytmz 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 71,00 Bitiş Kilosu (660. Etap) : 60,80 Verilen Toplam Kilo : 10,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,37% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanım elimden geldiğince canımEl_Em seni ne kadar sık görüyorum paylaşım alanında.. mesajları okuyorsun, beğeniler koyuyorsun.
ne güzel bir şey bu.
sorarlarsa, tanırım iyi kızdır diyeceğim.
Eki Görüntüle 2603981
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 664. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisisara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!