Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Eline saglik kaptanım ❤

Ellerine saglik kaptanim, onumuzdeki haftanin listeleri bende.
Guzel bir hafta diliyorum.

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Etap raporu ile ilgili olarak da, çok özür diliyorum nasıl atladım bilmiyorum.

günaydınlarr
Merhaba kaptanım,evet ekstrem durum 2 maddesi gereğince listeye aldık notu atlamisiz kusura bakmayın teşekkürler
toplight

ben mesjları okuyup cevap yazana kadar sağolsun yardımcım El_Em halletmiş ellerinize sağlık

seaBahAR gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Etap raporu ile ilgili olarak da, çok özür diliyorum nasıl atladım bilmiyorum.
Onu ben de bilemedim monişim güzel kalplim.. En iyisi etap raporunda takımı ilgilendiren bir şey varsa kişiyi etiketleyip mesajın linkini takıma kopyalamak.. naçizane.

püsküütüm
nihayet, artık bir kaptan yardımcım var.
@perihan00 'ı 10. takım kaptan yardımcısı olarak ekleyebilir misin rica etsem.
Teşekkür ederim.
Oh be nihayet monişim.. @perihan00 kiloyu koruyacak çünkü, ona da motivasyon sağlar..
bakınız: 2007 den bu yana burada çakılı kalmış olan bendeniz.
Hayırlı olsun.
Güncelliyorum şimdi.

seaBahAR kaptanim, 4. takimin kaptan yardimciligindan Kozmogirl17 arkadasimizi silip, onun yerine CEYDOS arkadasimizi ekleyebilir miyiz?
Cok tesekkur ediyorum.
Tabii ki kaptanım, şimdi güncelliyorum.
Hayırlı olsun.

Tesekkur ederim kaptanim.

Ben olayım diyorum da takım kapanır 1 hafta sonra. Allahım kim bilir ne kurallar koyarım. Kendimden korktum düşününce bile. Üyelerin hepsi gider.
Bir sen bir ben kalır, çekirdek çitleriz. çit çit çit
Cekirdek citlemeye bende gelirim ama senden cok seker bir kaptan olur , ben eminim :)

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 41. tur 1. hfta performans listesi hazırlanmıştır. Aşağıdaki linktedir. İnşallah tur boyunca mavi boncukla gider

Eline sağlık canım.

seaBahAR kaptanim 4. takimin kaptan yardimcilari stitch ve CEYDOS arkadaslarimiz olacak.
Kucuk bir hata olmus karar defterinde, sizi ikinci kez yordugum icin kusuruma bakmayin.
Sen önceki mesajında kozmogirl ü silip yerine yeni yardımcı dediğin için ben de baktım kozmogirl diye biri yok.. önüme ne geldiyse sildim gitti.
Düzeltiyorum hemencik.

seaBahAR kaptanım guncelleme yaparken 6.takimin yardimcilarindan Yonahime i silebilir misiniz tesekkur ederim simdiden
Hazır elim değecek onu da hallederim.

Ellerine sağlık toplightım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…